Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lip 2005, 21:45
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 21:52
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Der Matti » 22 lip 2005, 22:15
Van Der Matti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lip 2005, 22:18
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 22:25
Van Der Matti pisze:fanfci18 to dlatego że on nam zazdrosci nalbiliższych sukcesów INTERu...
Nieprawda. Po tej porażce złamałem swoją łopatkę, zgniotłem wszystkie samochodziki i powiesiłem misia. Zły jestem.No i musi sie wyżyć za porażke w TIM trophy...
Podnieca Cie to nie? Zresztą to turniej towarzyski, tylko towarzyski. Miała być świetna zabawa i była. Juventus grał najlepiej w turnieju, zabrakło skuteczność i Buffon na bramce. Inter coś wygrał. <olaboga>Juve zdobyło aż 0 punktów to też sztuka prawda...
no niestety niktórzy tacy są... no ale co poradzisz nawet do ugody z takim sie nie da dojśc
Zwał jak chciał. Napiął się i tyle.W II cześci wypowiedzi kolega Kub@s sie troche zdenerwował i go poniosło(ale ma troche racji).
Inter zawsze miał bardzo dobry skład. Zawsze, ale też zawsze składy Milanu albo Juve okazywały sie lepsze. Trudno powiedzieć że nie będzie tak tym razemA co do pierwszej Juve tak samo jak Inter posiada bardzo dobry skład i obie drużyny beda walczyc o mistrza więc niby czemu ma nie wierzyc w sukces.
Pierwsze zdanie można usłyszeć od 5-6 lat <zieeew> A my nadal czekamy aż Inter zdobędzie mistrza. Doczekamy sie? Wątpliwe.Nie rozumiem ze niby nie wygralismy Scudetto od kilkunastu lat to nie możemy wygrac w tym roku.Nie masz na to wpływu(na szczescie) więc po co takie głupie teksty ze Coppa Italia wam wystarczy.
Amen.Jak pisałem poprzednio boisko wszystko zweryfikuje.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 22 lip 2005, 23:02
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Der Matti » 22 lip 2005, 23:25
No słuchaj... Naprawede nie chce się z Toba kłucić , bo tego nie lubie ale jak widzisz wpisujesz sie na temacie Interu a my tu mówimy o swoim Ukochanym Najświętszym Interze... Bronimy go i będziemy... I zawsze będziemy mowili dobrze... Ty zapewne mowisz to samo o Juve... nie ty to robisz napewno co da sie zauwazyc...Snipp_ pisze:Van Der Matti pisze:fanfci18 to dlatego że on nam zazdrosci nalbiliższych sukcesów INTERu...
Nieprawda. Po tej porażce złamałem swoją łopatkę, zgniotłem wszystkie samochodziki i powiesiłem misia. Zły jestem.No i musi sie wyżyć za porażke w TIM trophy...Podnieca Cie to nie? Zresztą to turniej towarzyski, tylko towarzyski. Miała być świetna zabawa i była. Juventus grał najlepiej w turnieju, zabrakło skuteczność i Buffon na bramce. Inter coś wygrał. <olaboga>Juve zdobyło aż 0 punktów to też sztuka prawda...no niestety niktórzy tacy są... no ale co poradzisz nawet do ugody z takim sie nie da dojśc
Ze mną nie da się dojść do ugody kpiąc z Grande Juve.Zwał jak chciał. Napiął się i tyle.W II cześci wypowiedzi kolega Kub@s sie troche zdenerwował i go poniosło(ale ma troche racji).Inter zawsze miał bardzo dobry skład. Zawsze, ale też zawsze składy Milanu albo Juve okazywały sie lepsze. Trudno powiedzieć że nie będzie tak tym razemA co do pierwszej Juve tak samo jak Inter posiada bardzo dobry skład i obie drużyny beda walczyc o mistrza więc niby czemu ma nie wierzyc w sukces.Pierwsze zdanie można usłyszeć od 5-6 lat <zieeew> A my nadal czekamy aż Inter zdobędzie mistrza. Doczekamy sie? Wątpliwe.Nie rozumiem ze niby nie wygralismy Scudetto od kilkunastu lat to nie możemy wygrac w tym roku.Nie masz na to wpływu(na szczescie) więc po co takie głupie teksty ze Coppa Italia wam wystarczy.Amen.Jak pisałem poprzednio boisko wszystko zweryfikuje.
Van Der Matti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 23:36
Kłócić się? Ja to uwielbiam.Van Der Matti pisze:No słuchaj... Naprawede nie chce się z Toba kłucić , bo tego nie lubie
Bardzo dobrze. Brońcie go.ale jak widzisz wpisujesz sie na temacie Interu a my tu mówimy o swoim Ukochanym Najświętszym Interze... Bronimy go i będziemy...
Śmiem wątpić. Napewno gdyby Inter podzielił los Romy z tego sezonu narzekalibyście na piłkarzy. Klub z takimi ambicjami trzeba karcić za głupie porażki.I zawsze będziemy mowili dobrze...
Nie trudno zauważyć że dla mnie liczy sietylko Grande Juve.Ty zapewne mowisz to samo o Juve... nie ty to robisz napewno co da sie zauwazyc...
Brak taniej napinki w stosunku do mistrza Włoch - Juventusu.Masz Jakiś Pomysł na Kompromis
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 22 lip 2005, 23:41
inter1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 22 lip 2005, 23:47
TO sie kłóć tyle, ze widocznie niezbyt dobre masz dowody, pewno wiesz tyle o swoim klubie,co Del Piero o Szczakowiance JaworznoSnipp_ pisze:Kłócić się? Ja to uwielbiam.
Wyczułeś w powyższym tekście nutkę sarkazmu i ironi?
A dobrz będziemyBardzo dobrze. Brońcie go.
Kto by narzekał by narzekał bo jakby Juve sie cos takiego stało to pewnie byl bys 2 minuty pozniej za MilanemŚmiem wątpić. Napewno gdyby Inter podzielił los Romy z tego sezonu narzekalibyście na piłkarzy. Klub z takimi ambicjami trzeba karcić za głupie porażki.
Uwierz mi ze trudnoNie trudno zauważyć że dla mnie liczy sietylko Grande Juve.
Hahaha, jeszcze mistrza, Juve uczy sie od Polaków jak kupować meczeBrak taniej napinki w stosunku do mistrza Włoch - Juventusu.
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 23:56
Jakie dowody?sly_FCI pisze:TO sie kłóć tyle, ze widocznie niezbyt dobre masz dowody,
Gdybyś wiedział o Intrze połowę tego co ja wiem o Juve byłbyś prawdziwym kibicem. Ostatnio coś u mnie z pamiecią słabo, tyle sukcesów. Zazdroszczę wam - jeden sukces i jest pamietany po wsze czasy.pewno wiesz tyle o swoim klubie,co Del Piero o Szczakowiance Jaworzno
ROTFL. Cała Polska czyta dzieciom. Ja tu piszę o krytyce wobec piłkarzy, a Ty o zdradzie największej. Pomyśl 2 razy, wróććć 3 razy zanim coś napiszesz.Kto by narzekał by narzekał bo jakby Juve sie cos takiego stało to pewnie byl bys 2 minuty pozniej za Milanem
Jasne. To co mam w podpisie jawnie wskazuje że jestem kibicem Torino.Uwierz mi ze trudno
Na na na napinamy się co? sialala 16 lat, 16 lat sialala lewe paszporty sialala 16 lat...Hahaha, jeszcze mistrza, Juve uczy sie od Polaków jak kupować mecze
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 lip 2005, 23:57
No i teraz drogie dzieci widac kto napina.sly_FCI pisze:Hahaha, jeszcze mistrza, Juve uczy sie od Polaków jak kupować meczeBrak taniej napinki w stosunku do mistrza Włoch - Juventusu.
Lakier
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 23 lip 2005, 0:06
Do wody skacz, a nie mi temat psujeszSnipp_ pisze:To się ponapinamy...
Jakie dowody?
Serio?? O jeju, jakbym widział tyle co ty. Hmm chyba bym umarl ze szczescia... Umialbym liczyc do 5 mowisz wow... To ze niektorzy az tak przezywaja ten sukces to nie moja wina, bo ani Coppa Italia ani Tim Trophy nie juest wedlug mnie sukcesem dla takeigo klubu jak interGdybyś wiedział o Intrze połowę tego co ja wiem o Juve byłbyś prawdziwym kibicem. Ostatnio coś u mnie z pamiecią słabo, tyle sukcesów. Zazdroszczę wam - jeden sukces i jest pamietany po wsze czasy.
ROTFL. Cała Polska czyta dzieciom. Ja tu piszę o krytyce wobec piłkarzy, a Ty o zdradzie największej. Pomyśl 2 razy, wróććć 3 razy zanim coś napiszesz.
COs mi sie wydaje ze masz jakies problemy w domuJasne. To co mam w podpisie jawnie wskazuje że jestem kibicem Torino.
Sialalala mecze kupiować Juve lubi, a sedziego przekupywac to cos co Juve lubi...Na na na napinamy się co? sialala 16 lat, 16 lat sialala lewe paszporty sialala 16 lat...
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 lip 2005, 0:13
Ja czyszczę. Gdybym odszedł zostałby smród waszej taniej napinki.sly_FCI pisze: Do wody skacz, a nie mi temat psujesz
Za to o 3 Pucharach UEFA nie zapominacie. I dobrze, ku pamięci...Serio?? O jeju, jakbym widział tyle co ty. Hmm chyba bym umarl ze szczescia... Umialbym liczyc do 5 mowisz wow... To ze niektorzy az tak przezywaja ten sukces to nie moja wina, bo ani Coppa Italia ani Tim Trophy nie juest wedlug mnie sukcesem dla takeigo klubu jak inter
Dwa nie. 3.Hmm, jakos nie mam problemów z mysleniem. I nie musze myslec 2 razy...
Coś mi się wydaje że chciałeś mnie sprowokować, ale znów Ci nie wyszło.COs mi sie wydaje ze masz jakies problemy w domu
Weź szklankę zimnej wody i oblej nią sobie twarz powtarzając - jestem napinaczem! Z mojej strony to koniec, chyba że odpowiesz napinką co wielce prawdopodobne. Wtedy odpiszę.Sialalala mecze kupiować Juve lubi, a sedziego przekupywac to cos co Juve lubi...
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio