Re: Odp: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Odp: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 31 paź 2014, 11:33

Jestem cholernie ciekawy jaki sklad wybierze Van Gaal na City. Wraca Rooney, mam nadzieje, ze Falcao rowniez. W ataku opcji jest sporo, w pomocy w sumie tez. Carrick jeszcze nie dostal szansy po powrocie, Fellaini za to sie obudzil i chyba wygral sobie miejsce w skladzie na derby. A sa jeszcze Blind i Herrera. Di Maria zgasl odkad go rzucono na bok i licze, ze Holender to dostrzegl, powinien wracac do srodka. Zwlaszcza, ze Mata i Januzaj nic wielkiego nie pokazali w ostatnich tygodniach. Ja bym rzucil srodek Blind/Carrick-Herrera-Fells-Di Maria a przed nimi Rooney i Falcao ale to malo realny wariant, Van Persie jest pewniakiem a w pomocy Holender pewnie poszuka jeszcze kogos na skrzydlo kosztem Herrery/Afro

Problem bedzie tradycyjnie z obrona, no ale tu juz trzeba robic dobra mine bo trzeba grac tym co mamy.

Swoja droga pamietacie rozmowy o Vermie? Mamy listopad a Belg, ktory mial przyjsc za 10-15 mln funtow jeszcze nie zagral na dobra sprawe. Jak wroci to pewnie za chwile sie polamie i tak w kolko jak bylo od pewnego czasu w Arsenalu. To ja juz jednak wole Rojo, ktory przynajmniej gra.

Wróć do „Anglia”