Mistrz Włoch sezonu 2005/2006 (?) - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto zostanie Mistrzem W?och sezonu 2005/2006

Juventus Turyn
38
38%
AC Milan
20
20%
Inter Mediolan
37
37%
Udinese
0
Brak głosów
Sampdoria
2
2%
AS Roma
3
3%
AC Fiorentina
1
1%
Lazio Rzym
0
Brak głosów
Inny klub
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 11:35

Oczywiście że za wcześnie typować. Przed Interem jeszcze nie zakończone mecato - żywioł tego klubu. A Chelsea spotkała wielka rewolucja, czerwona rewolucja, na taką nie zapowiada się na San Siro. Ja wolę poczekac do końca mercato, wtedy poznam całą siłę trójki faworytów.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 24 lip 2005, 11:46

serek408 pisze:
Na konsoli owszem.
Prawda jest taka , ze Inter zawsze bedzie czysty , a Juventus zniszczony przez doping :twisted:
Przeczytales kawal o Scudetto i Interze i myslisze ze jak to powtarzasz w kazdym swoim poscie to jestes zajebisty?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 11:47

Snipp_ pisze:Oczywiście że za wcześnie typować. Przed Interem jeszcze nie zakończone mecato - żywioł tego klubu.
Dokladnie. Jeszcze tylko solidny srodkowy obronca i napastnik(choc niekoniecznie). Juz niedlugo sezon sie zacznie i troche "lekow" z apteki ubedzie - zywiol kazdego zawodnika Juve
Lakier pisze: Przeczytales kawal o Scudetto i Interze i myslisze ze jak to powtarzasz w kazdym swoim poscie to jestes zajebisty?
Co :?: Juve wirtualnym miszczem :?:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 lip 2005, 12:57

Chlopaki pogodze was.Wygra druzyna ktora ma pasiaste koszulki :lol:
Na razie pelna kolorystyka tych pasow pozostaje tajemnica.Na pewno beda to pasy czarne.Ale co do tego?Okaze sie :)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 13:20

serek408 pisze:Juz niedlugo sezon sie zacznie i troche "lekow" z apteki ubedzie - zywiol kazdego zawodnika Juve
Napinka u tego osobnika osiągnęła apogeum, choć kto tam wie co jeszcze siedzi w jego główce. Jesteś żałosny. A wiesz co jest żywiołem każdej myszki? Serek.
Co :?: Juve wirtualnym miszczem :?:
Jak narazie Juventus jest prawdziwym mistrzem Włoch.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 13:26

Snipp_ pisze:Napinka u tego osobnika osiągnęła apogeum, choć kto tam wie co jeszcze siedzi w jego główce. Jesteś żałosny.
Yyyyyyyy normalnie mnie zatkalo :shock: typowy czlowiek z kabaretu. W zasadzie wtraciles sie do rozmowy , ale mozesz wracac tam z kad przybyles. Pofadyguje sie jeszcze i wskaze ci droge www.smiechuwarte.com.pl

Za miesiac otwarcie najwiekszej apteki w Italii :!: nie przegap :!:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 13:32

Yyyyyyyy normalnie mnie zatkalo :shock: typowy czlowiek z kabaretu.
No tak, w zasadzie się nie przedstawiliśmy. Ja jestem Snipp_. Z Juventusu.
W zasadzie wtraciles sie do rozmowy , ale mozesz wracac tam z kad przybyles.
Nie Ty będziesz mi rozkazywał.
Pofadyguje sie jeszcze i wskaze ci droge www.smiechuwarte.com.pl
Obędzie sie bez Twojej "fadygi". Moje miejsce jest tam gdzie miejsca mojego klubu - na szczycie.
Za miesiac otwarcie najwiekszej apteki w Italii :!: nie przegap :!:
Nie przegapię i "pofadyguje" się, aby zakupić dla Ciebie środek na zaparcie i tanią napinkę.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 13:38

Chlopaczek zapomniales dodac , ze walka o tytul rozstrzygnie sie miedzy klubami z Mediolanu :twisted: bo tak dla przykladu ci z Turynu to ciagle jakies przekrety robia. Poczynajac od J*******u konczac na Torino.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 13:44

serek408 pisze:Chlopaczek zapomniales dodac , ze walka o tytul rozstrzygnie sie miedzy klubami z Mediolanu :twisted:
Chłopaczek napisał całą prawdę, a Ty zamiast cieszyć się że ktoś docenił tegoroczne zmagania na rynku transferowym Twojego Interu ośmieszasz się nadal.
bo tak dla przykladu ci z Turynu to ciagle jakies przekrety robia.
I kto to mówi chciałoby sie rzec. W sumie tych udowodnionych przekrętów tyle samo co w Intrze, a jesli Juventusowi niczego innego nie udowodniono nie ma sieco napinać. Znów się ośmieszasz.
Poczynajac od J*******u konczac na Torino.
Ciekło Ci nogawką jak gwiazdkowałeś nazwę "Juventus"?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 13:59

Moim zdaniem w walce o mistrzostwo Wloch w sezonie 2005\2006 liczyc sie beda 3-5 druzyny.
Inter - najpowazniejszy kandydat. Wzmocnienia w sam raz oraz nastawienie i bojowosc.
Milan - glowny rywal Interu w walce o Scudetto. Jednym problemem moze byc wiek pilkarzy , ale w zeszlym sezonie pokazali , ze nie nalezy patrzec na date urodzenia
AS Roma - Jesli FIFA anuluje kare i wszystkie transfery dojda do skutku to kto wie ...

Nie przekreslal bym szans Violi oraz Udinese ktore sie wzmocnily. Co prawda zespol z Calcio doznal takze oslabien , ale o Lige Mistrzow powinni powalczyc

Moim zdaniem tabela bedzie wygladac nastepujaco :
1. Inter Mediolan
2. AC Milan
3. AS Roma
4. Fiorentina
5. Udinese
6. Lazio (duza strata do czolowej piatki)
7. Palermo
8. Sampdoria
9. Parma
10. Lecce
11. Empoli
12. Genoa
13. Chievo
14. Cagliari
15. Reggina
16. Messina
17. Livorno
18. Juventus
19. Siena
20. Torino

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 14:12

serek408 pisze:Moim zdaniem w walce o mistrzostwo Wloch w sezonie 2005\2006 liczyc sie beda 3-5 druzyny.
Moim zdaniem jesteś niepoważny. Zresztą chyba każdy, kto choć troszkę zna się na calcio Ci to powie.
Inter - najpowazniejszy kandydat. Wzmocnienia w sam raz oraz nastawienie i bojowosc.
Udam, że po słowie "Inter" słowo "najpoważniejszy" a następnie słowo "kandydat" to żart, ewentualnie pomyłka.
Milan - glowny rywal Interu w walce o Scudetto. Jednym problemem moze byc wiek pilkarzy , ale w zeszlym sezonie pokazali , ze nie nalezy patrzec na date urodzenia
AS Roma - Jesli FIFA anuluje kare i wszystkie transfery dojda do skutku to kto wie ...
Tjaa... a krowa to ładny ptak, tylko skrzydeł mu brak. Z Milanem nie macie co walczyć. Milan jest za duży na Inter. Z Romą powalczycie. O Ligę Mistrzów.
Moim zdaniem tabela bedzie wygladac nastepujaco :
1. Inter Mediolan
[...]
18. Juventus
19. Siena
20. Torino
Chciałeś chyba napisać "Moim cholernie subiektywnym zdaniem..".
Zresztą co z będę z Tobą dyskutował. Pokazałeś, że Twoja wiedza o calcio jest conajmniej malutka. Chyba że ten post miał być żartem.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 14:13

To ty jeszcze tu jestes :?: :!: myslalem , ze juz wrociles na stare smieci :?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2005, 14:19

Podaj mi, choć jeden poważny powód dla którego miałoby mnie tu nie być.
Wiem, że to dla Ciebie ciężkie zadanie, ale trzymam kciuki.

Awatar użytkownika
bengal1
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 24 lip 2005, 14:29

serek408 pisze: 18. Juventus
19. Siena
20. Torino
Bez przesady!
Juve nie jest, aż takie cieniutkie :>

Ja sądzę, że do walki włączą się 2 drużyny:
Milan i Inter, no może Juve też będzie toczyć bój o punkty.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 24 lip 2005, 14:51

Ludzie nie robmy sobie jaj.Obiektywizm nie istnieje ale mozemy przynajmniej wypowiadac sie z odrobina rozsadku.Co to za gadanie ze Stara Dama bedzie walczyc o punkty?Kazdy zespol bedzie walczyc o punkty tylko cele sa rozne.Po to wychodzi sie na boisku.Po punkty.

Na razie opinie o grze Milanu Juventusu i Interu moge czerpac jedynie z obserwacji przeprowadzonych na pucharze TIM.W moim subiektywnym odczuciu Inter zaprezentowal sie najgorzej.Co prawda Milan w pierwszym meczu zaprezentowal sie rownie slabo ale juz w spotkaniu z turynczykami Inter moze mowic o duzym szczesciu.Powiecie zaraz ze to byl sparing nie bylo wszystkich i tak dalej.Jasne ze tak ale trzeba zauwazyc ze Inter rozpoczal przygotowania do sezonu wczesniej niz Milan czy Jufe bo ma eliminacje do LM.Co za tym idzie moim zdaniem powinien na chwile obecna ich przewyzszac.
Wizja Serka ze Stara Dama zajmie miejsce w dole tabeli bardzo mi sie podoba ale predzej ja zostane papiezem niz tak sie stanie.
Zreszta nie widze innych kandydatow do walki o scudetto.Trzy wyzej wspomniane zespoly sa za silne po prostu.Inni beda im probowac przeszkadzac ale na probach lepszych czy gorszych sie skonczy.Miejsca na podium sa rozdane nie wiadomo jedynie kto gdzie bedzie stal.
I tutaj taki apel zaprzestancie bezsensowych klotni i rozmawiajmy normalnie.Chyba mozna sie przelamac i dazyc do obiektywizmy (nie osiagnie sie go bo pelnego obiektywizmu nie ma ale mozna sie zblizac chociaz jak mozna sie zblizyc do czegos czego nie ma?dobra niewazne).

Fajnie by bylo gdyby z tego tematu mozna bylo czerpac garsciami przydatne informacje o druzynach jakies ciekawe przemyslenia spostrzezenia i tak dalej.Moze sie uda.Pomozecie? :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”