Re: Gry...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Re: Gry...

Post autor: Kluchman » 21 lis 2014, 23:44

Michał M pisze:Hmm, juz na win XP nie chciała mi sie ładować...używałeś jakiegoś patcha na win 7 ?
Niczego nie używałem. Z tego co wiem ta gra została w pewien sposób "odświeżona" tak, by działała na nowszych systemach. Jeśli włożysz starą oryginalną płytkę to możliwe, że nie pójdzie. Jeśli jednak kupisz nową (droga nie jest) lub po prostu pobierzesz z neta (przyznaję się, pobrałem ją z chomika :P ) to nie powinno być większych problemów. Fakt, że czasami lektor się zacina na filmikach przed misjami, ale to drobiazg i właściwie jedyna niedogodność. Co prawda ten problem rozwiązuje uruchomienie gry w trybie zgodności z jakimś starym Windowsem, lecz wówczas nie można zapisywać i wczytywać gry, co rozgrywkę czyni bardzo hardcorową, więc lepiej pogodzić się już z tym, że czasami odprawa przed misją nie działa.

Ważny jest tylko ten spowalniacz FPS (też można znaleźć między innymi na chomiku), który przywraca grze normalne tempo. Bez niego hitlerowcy i nasi komandosi zapierdalają jak wyczynowi biegacze. :P

Wróć do „Hyde Park”