II Edycja FIFA 15 PS4 Zapisy,Regulamin,Wyniki - Strona 2

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Re: II Edycja FIFA 15 PS4 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 gru 2014, 18:28

Inter [orzeu] - Manchester United [ja] 3-3; 1-1

Potwierdziło się, że wybrałem niewłaściwy klub, bo United gra mi się po prostu fatalnie. Orzeu ogólnie lepszy, ale sporo błędów popełnił, które to błędy zaważyły na wyniku (jak choćby podając bramkarzem do mnie w końcówce drugiego meczu przy stanie 1-0, co skończyło się faulem, karnym i golem). No cóż, dobrze jest zacząć od braku porażki ;)

Jeśli ktoś chce jeszcze zagrać awansem lub ogólnie (nie pamiętam, z kim mi wypada), jestem dziś, można się umówić choćby przez pw.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 06 gru 2014, 11:42

United vs PSG 1:1
United vs PSG 2:2
United vs PSG 3:2
United vs PSG 1:1

Dobre i conajwazniejsze wyrównane mecze. Gdyby nie absurdalna bramka z okolic połowy boiska, którą zdobył piotrcies skończyłoby się pewnie 4 remisami :)

Piękna bramka, strzał życia, jak niegdyś mój na zawodach w gimnazjum (przy czym ja z połowy boiska przelobowałem bramkarza) :P A tak serio, to rzeczywiście absurd, bo kopnąłem na wiwat, żeby przeprowadzić zmianę, a nie stracić piłki zbyt blisko swojej bramki :lol2: //Piotr

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 gru 2014, 13:10

Panowie dbajcie o zapis,który mecz u siebie,a który na wyjeździe....Przypominam,że w ostateczności przy takiej samej ilości punktów liczą się bezpośrednie spotkania-bramki na wyjeździe ze wszystkich 4 spotkań :!:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 06 gru 2014, 14:13

United - Chelsea 0:3
Chelsea - United 2:1

Uff jednak komplet punktów...Pierwszy mecz zasłużenie wygrałem,ale wtrakcie meczu zmieniałem kilka razy taktykę...W drugim meczu 3 strzały oddane,wygrany mecz po samobójczym trafieniu i masy szczęścia,bo przeciwnik atakował i stwarzał sobie te sytuację :/ Pierwszy mecz chyba wygrałem,gdyż piotrcies chyba nie zmienił-nie ustawił takiego składu jaki chciał-zabrakło chyba di Marii,który strzelił mi bramkę w drugim spotkaniu...Ogólnie mecze ciężkie i cóż mam wrażenie,że jednak Arsenalem mi się lepiej gra :P
Do następnego i powodzenia dalej :)

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 gru 2014, 14:28

W pierwszym nie zdążyłem wprowadzić wszystkich zmian i mi w trakcie włączył się mecz, więc nic się nie zapisało, Di Marii nawet na ławce nie miałem :P No ale i tak po prostu źle zagrałem, choć 3-0 to jednak nieco za wysoki wynik moim zdaniem.

W drugim byłem wściekły, bo jednak byłem stroną przeważającą, kilka naprawdę dobrych okazji udało mi się stworzyć, ale nie umiałem ich wykończyć. A w obronie to jakiś śmiech na sali, cały mecz ładnie, pewnie, a potem piłka się odbija od Blinda, De Gea stoi jak słup i się nie rusza, efekt wiadomy. No ale mam nadzieję, że w dwóch następnych meczach to ja będę stroną zwycięską :D

Powodzenia również!

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 gru 2014, 23:47

Manchester - Inter 0-2; 1-2

Wyniki gorsze niż gra, szczególnie w drugim meczu pech niesamowity, bo miałem trochę tych okazji, w pierwszym meczu raczej zasłużona porażka, choć może jednobramkowa byłaby bardziej sprawiedliwa. W obronie gram koszmarnie, każdy, z kim gram, jedzie po mnie niemiłosiernie :(

Powodzenia w dalszych meczach!

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 08 gru 2014, 11:28

Wszystko podsumowanie...

Tak jak na początku była mowa o Marcinhp ( Juventus Turyn) i jego absencji do 19.12...Aby brać udział w końcowym rozrachunku musi rozegrać 8 spotkań(4 dwumecze) z 12 meczy przepowiadzianych do 28.12...
Teorytycznie w ciągu 9 dni powinnien w stanie to rozegrać(rozegranie wszystkich spotkań z 2 przeciwnikami),tyle,że będzie to okres świąt,więc nie chcę dawać większego ultimatum,wydaje mi się,że i tak mogą być problemy(oby nie !! :P)...
Oczywiście ultimatum jest względne,więc jeśli uda się rozegrać więcej spotkań niż 8 a może nawet całość(12) to szacun ogromny,że do tego aż tak poważnie podszedł :)
Jeśli nie uda się rozegrać nawet tego ultimatum to w końcowym rozrachunku wyniki zostaną poprostu anulowane...

Powinniem napisać w innym temacie ale napiszę tutaj- co do mojej obecności w tym tygodniu to głównie 23-1 lub w godzinach 11-12,gdyż mam teraz popołudniówki i inaczej nie dam rady :P

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 gru 2014, 21:56

Chelsea - Juventus 2:0
Chelsea - Juventus 1:2

W pierwszym meczu miałem z górki,bo rywal już od 8 minuty grał w 10-tkę,a bramkę strzeliłem po karnym,przeważałem do pewnej minuty,a potem działo się coś co tylko nazywa się jednym słowem fart :D Drugi mecz to już dominacja Juve...Ogólnie miałem wrażenie,że moi zawodnicy są wolniejsi nawet od Llorente,przeciwnik grał często górą na dobieg,a moi oczywiście stali jak wryci,Juve kontrolowało mecz posiadajac piłkę w każdym elemencie - cóż na szczęście udało się nasz dwumecz dokończyć na remis...
Przed tymi spotkaniami był meczyk w Turynie,gdzie po 45 minutach przeciwnik absolutnie mnie zniszczył 4-1,niestety lub stety przeciwnik stracił połączenie,szkoda bo o ile mogło i powinno być wyżej to ostatni kwadrans zaczął bardziej dochodzić do głosu :D haha
Będzie to trzeba dokończyć :)

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 182

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 20 gru 2014, 1:20

Jutro do meczów ligi angielskiej i potem po Seria A powinienem mieć czas również.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 gru 2014, 22:16

Juventus - Chelsea 3:0
Juventus - Chelsea 3:1

Pierwszy mecz do zapomnienia,nawet nie wiem czy oddałem jakiś celny strzał,bo w pierwszej połowie nie oddałem w ogóle :D Nie wiem od czego to zależało,ale w obu meczach moi piłkarze poruszali się jak dzieci we mgle,podanie do zawodnika,a ten się chowa za obrońcą...Pomijam szybkość moich obrońców,Llorente znów robił co chciał...Generalnie w obu spotkaniach Juve było lepsze,stwarzało sobie mnóstwo sytuacji,zarówno po słynnym L1+trójkąt lub po grze kombinacyjnej,a ja? Cóż zdobyłem swoją bramkę bronią przeciwnika,szkoda że zmarnowałem wcześniejszą sytuację,prowadziłbym 2:0 a wtedy może zawodnicy inaczej by się poruszali no ale cóż tego się nie dowiem...Generalnie gratuluję przeciwnikowi zwycięstwa,a sam muszę niestety porządnie poćwiczyć,bo po tym dwumeczu i meczach w edycji widzę że klasa umięjetności wyraźnie się zwiększyła,a nie zmalała...Jeszcze raz gratuluję :)

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 182

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 25 gru 2014, 1:46

Juventus 4 - 0 Inter
Juventus 2 - 0 Inter
Inter 1 -1 Juventus

Niestety święta spędzam w dość orientalnym terenie, więc mój internet mocno szwankuję za co bardzo przepraszam. Wcześniej wywaliło mnie w meczu z Demonem, potem z Orzeu, gdzie w ostatnim meczu prowadziłem 1-0, ale moje łącze kolejny raz dało o sobie znać. Generalnie dzięki za tę batalie w remisowym spotkaniu, bo bronisz się bardzo dobrze i dopiero w 90 minucie udało mi się wyrównać. Istna batalia jednym słowem to była.

Juventus 5 - 1 Manchester
Juventus 2 - 0 Manchester
Manchester 0 - 6 Juventus
Manchester 1 - 2 Juventus

Widać, że Piotrek dopiero zaczyna grę w fifę, niemniej w ostatnim meczu napsuł mi sporo krwi i w zasadzie wynik powinien być remisowy. W każdym razie dzięki za grę ;)

Jeśli wpisałem złe wyniki to poprawcie mnie, bo jestem najebany jak czołg.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 gru 2014, 0:22

Biały pisze:Biały » So 29.11.2014 22:04

Ja bardzo chętnie, tym razem daję Ci gwarancje, że rozegram wszystkie spotkania
:shock:

Obecnie 8 spotkań zaległych byłoby więcej,ale już 2 kolejki pauzowane...
Ja rozumiem szukanie-kupowanie prezentów,święta i spędzenie czasu w gronie rodzinnych czy też awaria PSN od 2 dni....
Zacznij się częściej pojawiać,umawiać i przede wszystkim grać -> TYCZY SIĘ TO KAŻDEGO ŁĄCZNIE ZE MNĄ !! :P

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 gru 2014, 2:00

W sumie ja bym chetnie zagral

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 gru 2014, 19:27

Chelsea - United 2:0
Chelsea - United 1:1

Oba mecze w Londynie,ale to przeciwnik wcisnął rewanż więc jeśli chce możemy powtórzyć :P Co do dwumeczu jednym słowem niedosyt - w pierwszym meczu postanowiłem grać z kontry nie wiele wychodziło,przeciwnik cisnął lecz bez jakiś klarownych sytuacji(głównie strzały zza pola karnego) w drugiej połowie zmiana ustawienia i moja drużyna miażdzyła rywala na jego połowie,powinno być więcej,pod koniec w 86 minucie dopiero przeciwnik się obudził i stwarzał znów gróźne sytuacje,ale w bramce niesamowity Belg - ten mecz potwierdził moją opinię że zarówno Courtois jak de Gea są najlepszymi bramkarzami w tej grze,potem dopiero Neuer...
Drugi mecz już od początku zacząłem przeważać,ładną bramkę strzeliłem Hazardem(wyszedł trick które ćwicze w offline),potem z każdą minutą niestety mój zespół gasł i gdy przeciwnik wyrównał postawił na full atak gdzie mogła być przypięczętowana kropka nad i,to w 94 minucie ten cały full atak okazałby się samobójstwem i uratował mnie słupek :P
Jak wspomniałem wcześniej powinno być 6 pkt są 4,ale nie narzekam - najważniejsze że rozegrane...

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 gru 2014, 19:27

Chelsea - United 2:0
Chelsea - United 1:1

Oba mecze w Londynie,ale to przeciwnik wcisnął rewanż więc jeśli chce możemy powtórzyć :P Co do dwumeczu jednym słowem niedosyt - w pierwszym meczu postanowiłem grać z kontry nie wiele wychodziło,przeciwnik cisnął lecz bez jakiś klarownych sytuacji(głównie strzały zza pola karnego) w drugiej połowie zmiana ustawienia i moja drużyna miażdzyła rywala na jego połowie,powinno być więcej,pod koniec w 86 minucie dopiero przeciwnik się obudził i stwarzał znów gróźne sytuacje,ale w bramce niesamowity Belg - ten mecz potwierdził moją opinię że zarówno Courtois jak de Gea są najlepszymi bramkarzami w tej grze,potem dopiero Neuer...
Drugi mecz już od początku zacząłem przeważać,ładną bramkę strzeliłem Hazardem(wyszedł trick które ćwicze w offline),potem z każdą minutą niestety mój zespół gasł i gdy przeciwnik wyrównał postawił na full atak gdzie mogła być przypięczętowana kropka nad i,to w 94 minucie ten cały full atak okazałby się samobójstwem i uratował mnie słupek :P
Jak wspomniałem wcześniej powinno być 6 pkt są 4,ale nie narzekam - najważniejsze że rozegrane...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”