Oczywiście. W końcu jesteś kibicem Milanu.Chlopaczek pisze:Z tym nawet nie wypada ale trzeba polemizowac.
Nie, ja jedynie ostrzegam.Chlopaczek pisze:Bedzie najlepsza bo?Bo Ty tak mowisz?
Trafiac będą, jak zawsze. Być może zdobeda więcej bramek od Juve, ale co im z tego skoro mistrzem nie będą?Chlopaczek pisze:Coz jakos to do mnie nie trafia.Jednak gdy pilkarze Milanu zaczna trafiac do bramek rywali pojmiesz moj punkt widzenia.
W takim razie wytłumacz mi sens tego zdania, bo choćbym chciał innego nie znajde. Chyba że było bez sensu.Chlopaczek pisze:Problem z Toba Snipp jest taki ze Ty do cudzych slow dorabiasz swoje wlasne teorie.Twoja percepcja musi byc na wyzszym poziomie niz u mnie skoro wyczytales w tym zdaniu ze boje sie Starej Damy.
Krótko: było bez sensu.Chlopaczek pisze:Tam nie bylo zadnego przeslania podprogowego ktore ktos moglby wylapac.
Zapewniam Cię że zmienisz zdanie.Zapewniam Cie ze sie nie boje.
W zakład nie wszedłeś bo masz mózg i inne sprawy na głowie. Jestem kibicem, nie zarabiam na mojej drużynie.*_For_zaza_Milan_* pisze:A co planujesz zakupy jeszcze ?? Dziwne w zakład nie wszedłeś a tu na mercato jeszcze liczysz ?