Winą ja bym raczej powiedział, że jego zasługą. Z Twojej wypowiedzi kostek wywnioskować można, że szkodza Ci lewicy i ubolewasz nad jej losem. Martwi mnie to trochę, bo myślałem że mamy podobne poglądy na politykę. Obym sięmylił i ten cytat to taki ogólny komentarz o Borowskim.kostek pisze: Moim zdaniem to wlaśnie lider SDPL powinien wycofać się z polityki - z jego winy polska lewica jest skazana na klęskę w wyborach prezydenckich. Gdyby Borowski wycofał się, wspólnym kadydatem lewicy zostałby Cimoszewicz....
Piwuss --> tutaj zapytam bo chyba najlepsze miejsce do tego. W jakim stopniu popierasz teksty, hasła, nurt polityczny jaki jest prezentowany na stronie która reklamujesz w podpisie?
do wszystkich przeciwników Kaczyńskiego --> prosiłbym o argumenty względem jego "głupoty", "bufonady", etc. Tak żęby można było się odnieść do konkretnych przypadków. BO przecież jako ludzie inteligentni na czymś opieracie swoje sądy- na czymś więcej niż to co powie wujek Czesiek po wypiciu pół litra czystej.