AC Milan (zbiorczy) - Strona 69

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 lip 2005, 20:52

Koniec.

Wkurzyliście mnie. Nie potraficie opanować swoich emocji i każdy z was musi wykazać wyższość nad kibicem wrogiej drużyny? Może wy jesteście nie wyżyci. Idzcie pobiegać, na siłownię, na basek. Wyładujcie się jakoś.

Każda inwektywa pod czyimkolwiek adresem będzie niemile widziana.

Macie wiedze dostateczną do tego by prowadzić spory w oparciu o fakty, a nie obelgi. Zachowajcie się stosownie do poziomu jaki reprezentujecie, albo przynajmniej stosownie do poziomu jaki wg waszego ego macie.

Konkludując. Będą WP...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 20:56

Chłopaczek dzięki to ten ale sprawdzałem i jeszcze nie ma. Czyli trzeba czekać. Ciekawe z jaką suma wyskoczą :roll: oby mnie nie zadzwili na max. Tym bardziej że koleś który sprowadzał mi dotychczas trykoty może nie wrócic do Polski przez sezonem. :evil: niestety.

Bellus zainterweniował także wykasowałem pewne wyrażenie. :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 21:03

Cala akcja koszulkowa pewnie zamknie sie w kwocie 80 euro.Szkoda ze tam mozna placic tylko kartami kredytowymi.Moze odwalisz sobie bajeranckie Zaza na plecach? :lol: Oby w Polsce tez byly dostepne.No chyba ze znowu zrobia cos co mi sie nie spodoba jak zlote napisy poprzednio to podziekuje.
Wierze w naszych desindzerow :pray:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 lip 2005, 21:14

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bellus zainterweniował także wykasowałem pewne wyrażenie.

Dziękuję, że nie zmusiłeś mnie do jakże niemiłej interwencji...

Jak widać słowo też dociera do ludzi jak trafia na podatny grunt.

hasło na dziś: dobrym słowem nawracaj użytkowników...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 21:16

Z napisalem Zaza na placach to dobry pomysł :twisted: tylko kwestia ceny. Narazie na żadnej z moich koszulek nie ma nazwiska pilkarza wiec czas to zmienić. Kiedyś kupowałem tylko takie których nie ma ale teraz mam już wszystkie wzory - białą - długa krótka i można pomysleć o trykocie Zaza rossonero :) 8)

Potem na straonie Oficjlan Comunicate Milan Zaza al rossonero. Grande Tifosi :lol: :lol:.

Ale taką z napisale to tylko tam idzie załatwić. W Polsce nie bedą na 90 % dostepne. Nawet jak dał byc z 800 zł to będzie problem. Dla tego trzeba na tej stronie załatwić. 8)

Edit: Jeszcze czarnej nie mam z tej kolekcji ale jakos się nie widze w nie :wink:

Bellus dobrego słowa nigdy za wiele. :wink:
Ostatnio zmieniony 28 lip 2005, 21:18 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 28 lip 2005, 21:18

Chyba niektorzy tego nie rozumieja, Piwus napisal czarno na bialym, ze kazdy kolejny post nie zwiazany z Milanem bedzie nagradzany, a tu chyba niektorzy maja jakies przywileje, bo jakos dalej pisza i nic sie nie dzieje z ich licznikiem ostrzezen.

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 lip 2005, 21:38

maly_1236 pisze:
Chyba niektorzy tego nie rozumieja, Piwus napisal czarno na bialym, ze kazdy kolejny post nie zwiazany z Milanem bedzie nagradzany, a tu chyba niektorzy maja jakies przywileje, bo jakos dalej pisza i nic sie nie dzieje z ich licznikiem ostrzezen.
Toto lubie - jak się zgłaszają na ochotnika do WP.

1 WP - za nadgorliwość, wtrącanie się w sprawy modowania, no i jeszcze a raczej przedewszystkim za to -- pisanie nie na temat.

Moja reakcja była dobra bo jak widać po postach wyżej niektórzy opanowali się i wrócili do merytorycznej dyskusji.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2005, 21:56

o widze że znowu co nie którzy kibice juve robią prowokacje.
Ale coż z mało inteligentnymi ludzmi nie ma co rozmawiać

To już było przegięcie. I za to WP / Piwus

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2005, 23:39

piwus za co wp??????

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2005, 23:41

gilardino11 pisze:piwus za co wp??????
Zaraz dostaniesz kolejne 3WP za pisanie posta pod postem, za wypowiedzi nie na temat i za pisanie o ostrzeżeniach nie w temacie, który do tego służy. Czy nazwanie kibiców Juve "mało inteligentnymi" to nie jest obraza twoim zdaniem? ja jestem kibicem Juve i mi się to nie podoba. Jeśli masz jakieś żale to zapraszam na priva albo do tematu "Ostrzeżenia - komentarze"

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2005, 23:47

tomsunc napisałem nie którzy kibice juve.Do ciebie nic nie mam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 9:59

Czy nazwanie kibiców Juve "mało inteligentnymi" to nie jest obraza twoim zdaniem? ja jestem kibicem Juve i mi się to nie podoba.
Fakty Ci się Tomus nie podobają ?? Mi się nie podoba że zabierają głos w sprawach o których mają zerowe pojęcie co już udowodnili nie jednokrotnie i co mam zrobić ? ...

Hunter nie wiem czy widziałes tak w naszym informatorze :wink: nowe zdjęcie jeszcze z meczu z Chelsea.

Ciekawe co Bobo mówi do Hernana :D albo o meczu albo o tym że mało brakowało i znów by grali razem. :lol: Może mówi mu widziecz teraz kto najlepszy w Calcio. A tyle musielismy szukać by znaleść teraz ja gram a ty grałeś i tesknisz ...

Obrazek

Carlo i Jose czyli dwa inne typy trenerów. Teraz Mourinho nie może powiedziec że on sam wygrał w europie tyle co Milan przez 100 lat :lol: :lol: Bo sam Carlo go przeskoczył :lol: a o rossonerich nie wspomne :twisted:

Obrazek

I nowa rekawica rossonerich, ma troche za długie i za trudne nazwisko wiec Dimitros starczy. Chyba że mu się cos wymyśli. :roll:

Obrazek

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 13:17

Kurzcze mamy problem a konkretnie Paolo.
Dzis w trakcie cwiczen opóscił trening z powodu bolu w kolanie u lewej nog :? i.
Mam nadzieje ze to nic groznego i szybko powroci do zdrowia.
Simic takze nie wział udziału w treningu.Zle wyjdzie nam te turnne po USA
Zaza widziałem te zdjecia :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 13:29

Nawet Hunter nie krasz :roll: Oby nic nie było Mu Simic chyba nie jest powaznie kontuzjowany. Paolo najwyzej nie zagra z Chelsea. Zreszta nie wiem co po co gral z Fire jak cos Mu było. Szybko wracajcie do zdrowia :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 lip 2005, 15:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Czy nazwanie kibiców Juve "mało inteligentnymi" to nie jest obraza twoim zdaniem? ja jestem kibicem Juve i mi się to nie podoba.
Fakty Ci się Tomus nie podobają ?? Mi się nie podoba że zabierają głos w sprawach o których mają zerowe pojęcie co już udowodnili nie jednokrotnie i co mam zrobić ? ...

Hunter nie wiem czy widziałes tak w naszym informatorze :wink: nowe zdjęcie jeszcze z meczu z Chelsea.

Ciekawe co Bobo mówi do Hernana :D albo o meczu albo o tym że mało brakowało i znów by grali razem. :lol: Może mówi mu widziecz teraz kto najlepszy w Calcio. A tyle musielismy szukać by znaleść teraz ja gram a ty grałeś i tesknisz ...

Obrazek

Carlo i Jose czyli dwa inne typy trenerów. Teraz Mourinho nie może powiedziec że on sam wygrał w europie tyle co Milan przez 100 lat :lol: :lol: Bo sam Carlo go przeskoczył :lol: a o rossonerich nie wspomne :twisted:

Obrazek

I nowa rekawica rossonerich, ma troche za długie i za trudne nazwisko wiec Dimitros starczy. Chyba że mu się cos wymyśli. :roll:

Obrazek
Bobo i Hernan razem. Jak ja bym chcial zeby oni grali w ataku Interu, ale z forma sprzed kilku lat jak wymiatali w ofensywie NerAzzurrich. :)

Szkoda ze Bobo bedzie siedzial na lawie w Milanie bo nie sadze zeby wygryzl Szewe albo Gile :|

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”