A wracając do tematu. Jestem kibicem United i bardzo szanuje zarówno Milan jak i Juventus. Kluby te traktuje wraz z ManU jako głównych faworytów do wygrania LM
Pozdrawiam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 lip 2005, 15:35
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 15:41
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 lip 2005, 15:44
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:radekutd Widzisz Galliani załatwił ten problem mamy na to miejsce Marka Jankulovskiego badz Kake Kaladze jezeli chodzi o lewa obrone.
Srodek takze jest załatany Stamem wiec nie ma co sie martwic oczywiscie Maldiniego nie jest łatwo zastapic ale nie jest to nie omzliwe w srodku moze jeszcze Kaladze nawet grac Simic ,Billy wiec tak zle nie jest.
Co do jego kolana to narazie nie ma wiecej szczegołow wiec nie wiadomo czy to jest grozna kontuzja czy kilku dniowa.
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 15:49
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 lip 2005, 15:52
Kaladze to lewa obrona tak ?? I tak nie mialby tam czego szukac bo Chelsea ma przeceiz i Del Horno i Johnsona ....radekutd pisze:Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:radekutd Widzisz Galliani załatwił ten problem mamy na to miejsce Marka Jankulovskiego badz Kake Kaladze jezeli chodzi o lewa obrone.
Srodek takze jest załatany Stamem wiec nie ma co sie martwic oczywiscie Maldiniego nie jest łatwo zastapic ale nie jest to nie omzliwe w srodku moze jeszcze Kaladze nawet grac Simic ,Billy wiec tak zle nie jest.
Co do jego kolana to narazie nie ma wiecej szczegołow wiec nie wiadomo czy to jest grozna kontuzja czy kilku dniowa.
O Jankulovskim zapomniałem. A Kaladze to miał do Chelsea chyba przejśc???
Pozdrawiam
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lip 2005, 15:54
radekutd pisze:O Jankulovskim zapomniałem . A Kaladze to miał to Chelsea chyba przejśc???
radekutd pisze:czują się wielce oburzeni, gdy ktoś najedzie na ich ulubiony klub, albo coś z nim związane.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 lip 2005, 15:59
Glen jest prawym obriońcą i z konieczności grywał na lewej 9podobnie jak Galas który jest środkowym).RoRo pisze:Kaladze to lewa obrona tak ?? I tak nie mialby tam czego szukac bo Chelsea ma przeceiz i Del Horno i Johnsona ....
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 lip 2005, 16:38
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 29 lip 2005, 16:41
http://store1.yimg.com/I/yhst-785071581 ... 6_26710184Macie foto do nowych koszulek home ?
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 16:54
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 29 lip 2005, 17:13
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 17:35
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 lip 2005, 18:03
Dokładnie, zgadzam sie z Tobą. Oni po prostu nadużywają władzy, tak jak policjaradekutd pisze:Hahaha, potwierdza się dyskusja jaka kiedyś była na forum. moderatorzyuważają się za "ostatnich sprawiedliwych" i czują się wielce oburzeni, gdy ktoś najedzie na ich ulubiony klub, albo coś z nim związane. Rzucają wtedy kupe ostrzeżeń, natomiast gdy ktoś napisał by coś złego (w tym przypadku na Milan) to zapewne tomus, by nie zainterweniował.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 lip 2005, 18:08
Ja czytałem że dzisiaj*_For_zaza_Milan_* pisze:Bogi jedyne co wiemy to tylko to że Zafiraa tak w niedziele sieokaże jakie beda koszulki. Tak na 100% ja już widziałem 3 modele w jakich mają grać
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 18:17

Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio