Real Madryt (zbiorczy) - Strona 115

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 31 lip 2005, 0:33

_Jacol_ pisze:
luk1208 pisze:A co do Belletiego to napewno jest leprzy niz salgado i stwierdzam to po oglšdaniu meczów zarówno Barcy jak i realu :P
:lol: :lol: :lol: No juz widac po braku szacunku dla klubu ze jestes obiektywny :lol: :lol: :lol: Szczegolnie ze nawet kibice Barcelony nabijali sie z Belletiego, a jego dosrodkownia w pole karne przeszly juz do legendy
pewnie ze jestem obiektywny i stwierdzam ze Belleti jest leprzy od salgado :P
o jaki szacunek do klubu ci chodzi?
a co do Belletiego to nie uwazam go za najleprzego w primera ale napewno jest jednym z leprzych :twisted:

Awatar użytkownika
Haselbanik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

:]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haselbanik » 31 lip 2005, 0:39

Z obroną czy bez Real i tak zawsze będzie lepszy od Barcy :) Taka jest rzeczywistość :] Raz wam sie udalo i będziecie sie podniecać:) spokojnie wyciągnijcie głowy z chmur bo w tym sezonie sami wam je wyciągniemy :]
Ostatnio zmieniony 31 lip 2005, 0:47 przez Haselbanik, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Re: :]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 31 lip 2005, 0:45

Haselbanik pisze:Z obroną czy bez Real i tak zawsze będzie lepszy od Barcy :) Taka jest rzeczywistość :] Raz wam sie udalo i będziecie sie podniecać:) spokojnie wyciągnijcie głowy z chmur bo w tym sezonie sami wam je wyciągniemy :]
widze ze zawitał nowy kibic super galaktikos z madrytu :P
ja sie wcale nie podniecam i nie zamierzam narzazie bo czekam jak zdobedą kolejnego mistrza :lol:

Awatar użytkownika
Haselbanik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

;)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Haselbanik » 31 lip 2005, 0:52

Akurat nie chodzilo mi o Ciebie , ale o jakiegoś pana wcześniej :)

Pomoże mi ktoś i powie jak sie dodaje pod podpisem obrazek ? :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 lip 2005, 1:00

_Jacol_ pisze:LOL No jak porownujesz Belletiego (ktory osmieszyl sie w kliku meczach Barcy prezentujac beznadziejna forme przez wiekszosc sezonu) z jednym z najlepszych prawych obroncow w Primera jakim jest Salgado to ja dziekuje za taka dyskusje.
:haha: :rotfl2: :pray:
Brawa dla tego chłopca :brawo:
Dajcie mu grabki i może wracać do piaskownicy.

Jeszcze te pomówienia o nabijających się z Bellettiego kibicach Barcelony :lol:
No i brak szacunku luka do Realu :lol: :lol:

Złote Usta normalnie dla Jacola

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 lip 2005, 10:30

Niggaz pisze:
_Jacol_ pisze:LOL No jak porownujesz Belletiego (ktory osmieszyl sie w kliku meczach Barcy prezentujac beznadziejna forme przez wiekszosc sezonu) z jednym z najlepszych prawych obroncow w Primera jakim jest Salgado to ja dziekuje za taka dyskusje.
:haha: :rotfl2: :pray:
Brawa dla tego chłopca :brawo:
Dajcie mu grabki i może wracać do piaskownicy.

Jeszcze te pomówienia o nabijających się z Bellettiego kibicach Barcelony :lol:
No i brak szacunku luka do Realu :lol: :lol:

Złote Usta normalnie dla Jacola
Jacol widac znakomicie zna lige hiszpańską i ogląda ją zaciekle. Belleti był jednym z najlepszych transferów Barcy, mimo iż jest obrońcą, to bardzo sie upodabnia do Roberto Carlosa, robi bardzo dobre rajdy skrzydłami i bardzo często dośrodkowuje w pole przeciwnika gdzie stwarza sutuacje do zdobycia gola partnerom.
Real kupił bardzo dobrego pomocnika, mozna powiedziec włąściwie napastnika, bo Baptista, o nim mowa strzelił w zeszlem sezonie prawie 20 bramek, co jak na pomocnika jest bardzo dobrym rezultatem. Gratuluje transferu Realowi, jeszcze dojdzie do Królewskich Robinho i Galacticos moga poważnie zagrozić Barcie w następnym sezonie

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 10:32

Mikusinski pisze:Belleti był jednym z najlepszych transferów Barcy

:rotfl:

Mikusinski pisze:Galacticos moga poważnie zagrozić Barcie w następnym sezonie

yhy, chyba w wynikach 5 - 5.

Awatar użytkownika
Michal10
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 31 lip 2005, 12:33

Jestem kibicem Realu :twisted: ale mysle ze belleti jest lepszy od salgado i mysle ze perez powinien poszukac jakiegos prawego obroncy :twisted: Mysle zze Perez zle zrobil sprzedajac Samuela :twisted: on gral najlepiej w obronie Realu 8) Real musi kupic jakiegos srodkowego obronce 8) Najlepiej Ferdinanda albo Ramosa :twisted: :afro:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 lip 2005, 12:37

Michal10 pisze:Jestem kibicem Realu :twisted: ale mysle ze belleti jest lepszy od salgado i mysle ze perez powinien poszukac jakiegos prawego obroncy :twisted: Mysle zze Perez zle zrobil sprzedajac Samuela :twisted: on gral najlepiej w obronie Realu 8) Real musi kupic jakiegos srodkowego obronce 8) Najlepiej Ferdinanda albo Ramosa :twisted: :afro:
Taa oszukuj się dalej że przejdzie do was Rio albo Ramos. Może jakiś jeszcze defensor pójdzie do realu ale to napewno nie będzie zawodnika takiej kalsy jak wyżej wymienieni.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 lip 2005, 12:59

Belletti jest slaby?? Jezeli ktos tak uwaza to niech idzie do tej piaskownicy jak powiedzial Niggaz

W Hiszpanii nie ma lepszego prawego obroncy od Bellettiego

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 lip 2005, 13:26

Rossi pisze:Taa oszukuj się dalej że przejdzie do was Rio albo Ramos. Może jakiś jeszcze defensor pójdzie do realu ale to napewno nie będzie zawodnika takiej kalsy jak wyżej wymienieni.
Z tym się zgodzić trzeba - Real ma na swojej liście życzeń takie nazwiska jak Rio Ferdinand czy Ashley Cole, ale i tak do skutku dojdzie zapewne sprowadzenie jakiegoś słabego Brazylijczyka, którego wykeuje się na nowego Roberto Carlosa. :lol: Prawdopodobieństwo, iż na Santiago Bernabeu przejdzie jakiś klasowy defensor jest nikłe - tak na prawdę, to Real nie interesuje się już nikim. AS po prostu lubi pisać ładnie wyglądające opowiadania. ;)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 sie 2005, 19:51

Belletti slaby nie jest (dobry wcale :wink: /zart/), gra świetnie ofensywnie bardzo nowocześnie, ale tak obrońcy Realu (R.Carlos, Salgado) grali juz 5 lat wstecz...podczas gdy barca usypiała przeciwników milionem podań, skutki tego znamy wszyscy...Belletti w defensywie spisuje się znacznie slabiej, brakuje mu duzo do Marcos'a Cafu, który gra fenomenalnie w ofensywie jak i obronie ale to juz inna liga choć Cafu powinien być wzorem dla wszystkich bocznych obrońców...Belletti ma fatalne wrzutki potrafi na szybkości pociągnąć kule po całej dlugości boiska, ale centry ma slabe przyklad mecz z Milanem Stam stał w polu karnym a Belletti niczym Beckhs podawał mi pileczke co do mm na glowe lub noge...Zobaczymy jaki bedzie ten sezon dla obrońcy Blaugrany poprzedni był bardzo udany, indywidualnie jak i grupowo, zasłuzyl sobie swoją grą na miano jednego z najlepszych bocznych obroncow La Liga...

Salgado nie jest gorszy od Bellettiego moze być tylko lepszy, koles ma końskie zdrowie i pokazal juz nie raz ze moze grac na wysokim poziomie i gra nawysokim poziomie...Ale obaj nie maja polotu dla Cafu moim zdaniem...

Co do transferu J. Baptisty jestem bardzo zadowolony ze tak uniwersalny mlody ale jakze utalentowany gracz trafił na Bernabeu, umiejętności ma nieprzeciętne co pokazał nie raz w Sevilli...Mysle że tak naprawde to on stanie się następcą gasnącego Zizou...Mimo zew Madrycie jeszcze nic nie pokazal mozna powiedziec ze jest to transferowy hit w Hiszpani...nikt chyba nie spodziwał sie takiego przebiegu sytuacji...
Drugi transfer to transfer Robsona da Souzy...jeśłi wierzyć medią posiadamy fenomenalnego gracza rownie uniwersalnego co Julio...
Nie mam pojecia jak bedzie wyglądała linia pomocy z tymi graczami, tego chyba nie wie sam 'De Lux'...jedno jestpewne ze Guti moze spokojnie szukac klubu bo inaczej przyrośnie do lawki rezerwowych...chyba ze przerobi sie w stopera :wink: Mamy teraz największy potencjał w ataku/pomocy choc środek pola Barcelony nie ma sobie rownych w Hiszpani...Cieszy to ze do klubu zawitali brazylijczycy na graczy z kraju kawy trzeba stawiać w koncu to sa aktualni mistrzowie świata...

Brakuje do szczęscia tylko Ramosa, mam nadzieje ze na nim się nie skonczy, marzeniem moim jest Andrade, choć miał fatalny sezon z Depor, na Euro pokazał jak nalezy grać w defensywie, pewnie by chcial odejść z Depor Everton miał go pozyskać za chyba 3,4mln E...rynek trafnserowy jeszcze przez miesiac bedzie otwarty, Sacchi napewno kogos znajdzie...
Ostatnio zmieniony 01 sie 2005, 23:51 przez Toudinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 01 sie 2005, 23:08

szkoda że Samuel musiał opuścić santiago bernabeu to był w sumie dobry środkowy obrońca.

Nasz środek obrony narazie wygląda tak

Pavon - Helguera

Ale ja jestem przekonany że trafi do nas ramos. jeszcze wspomnicie te słowa.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 sie 2005, 23:58

Wie ktoś moze jak się skonczyła sprawa z MIguelem ponoć rozwiazał kontrakt z Benfica, moze juz cos podpisał nie ejstem w temacie nie miałem sporo czasu neta :? ...On by mógl zawitać :)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sie 2005, 1:55

Bardzo prawdopodbne że Miguel trafi do Juventusu ale to jeszcze nie jest nic pewnego 8)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”