Mikusinski nie wiesz czy na 100% mecz Milan Chelsea będzie w TV

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 16:23
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 lip 2005, 20:35
Ja nie wiem jaka stacja może transmitowac ten pojedynek, ja w każdym bądź razie będę oglądał relację LIVE*_For_zaza_Milan_* pisze:Superges fajnieSerduszko mam sztuczne bo inaczej nie mógł bym zabijać bo by mnie bolało
![]()
![]()
![]()
Mikusinski nie wiesz czy na 100% mecz Milan Chelsea będzie w TV![]()
Ma być na Canale 5 ale coś nie widac by się "chwalili"
![]()
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 lip 2005, 20:45
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 lip 2005, 21:27
Wielkie kluby tworzy sie latami?Jakos nie widze argumentacji twojej wypowiedzi.Według mnie Chelsea zarzadzana jest dobrze.A potwierdzeniem tego sa wyniki. Chelsea nie była wielki klubem przed przyjsciem Abramowicza?Chyba masz krótka pamięcDosmen pisze:Dla mnie Chelsea jest przykładem jak nie należy postępować z klubem piłkarskim. Wielkie kluby tworzy się latami. Trener dobiera taktykę do umiejętności zawodników. W ciągu kilku sezonu sprowadza do teamu zawodników, którzy mogliby być wzocnieniem klubu. Daje to większe możliwości trenerowi. Idealny przykład - Sevilla lyb Villarreal. Chelsea jest tego zaprzeczeniem. Wygląda to tak, że w jednym roku kupuje się trenera i 11 zawodników. Trener pokaże palcem najakiegoś zawodnika a on jest już na drugi dzień w zespole. Ale takie kluby też są potrzebne - w tym całe piękno futbolu.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2005, 22:21
A co była możefanfci18 pisze:Chelsea nie była wielki klubem przed przyjsciem Abramowicza?
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 lip 2005, 22:41
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 23:15
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2005, 23:16
Tysiące klubów ma swoją historię, bardzo wiele z nich dużo bardziej bogatą niż Chelsea. W samej premiership jest kilkanaście klubów z większymi osiągnięciami.fanfci18 pisze:Nie była bogata ale ma swoja historie
Z tego co pamiętam to plasowała się w środku tabeli.fanfci18 pisze:plasowała sie w ostatnich sezonach czołowce
Mówią mi i co z tegofanfci18 pisze:A jesli tacy zawodnicy jak Zola, Wise, Le Soux ci nic nie mówią
Mi też jest przykro ale z innego powodu...fanfci18 pisze:to jest mi przykro.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 lip 2005, 23:32
Oczywiście, że nie. Była dobrym klubem z sukcesami i historią ale nie wielkim klubem. Dopiero pieniądze Romka i umiejętności Mourinho sprawiły, że na dzień dzisiejszy Chelsea jest świetna. Nie zgadzam się jednak w pełni z Dosmenem. Chelsea kupuje tylko tych zawodników którzy są wzmocnieniem i dlatego wszystko tak dobrze funkcjonuje. Chociaż w sumie to dopiero po przyjściu Mourinho tak jest.fanfci18 pisze:Chelsea nie była wielki klubem przed przyjsciem Abramowicza?
Nie każdy wypowiadający się w tym temacie musi wielbić i sławić Chelsea.fanfci18 pisze:ps.Jak Ci nie pasuje nie musisz sie w tym temacie wypowiadac.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 lip 2005, 23:33
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 lip 2005, 23:39
Skoro już wspominasz o szacunku to Twoim (a nie twoim) no ale mniejsza o to. Czy to aby napewno chodziło o mój tok myślenia czy Dosmena? Bo ja chyba niczego takiego nie napisałem. A jeśli tak to wskaż ten fragment. Ja poczekam.fanfci18 pisze:Poza tym idac twoim tokiem myslenia Inter tez nie jest wielkim klubem gdyż ostatnie Scudetto zdobyli 16 lat temu.
To oczywiste. Czy to dotyczy może przypadkiem czegoś co ja napisałemfanfci18 pisze:Futbol=Szacunek dla przeciwników
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2005, 23:51
Bez przesady nie porównuj osiągnięc Interu i Chelsea. Nie chodzi o to kiedy zdobył a nawet ile razy tylko o to czy zapisał się w historii piłki a Inter na pewno się zapisał będąc w połowie lat 60 najlepszym klubem na świecie.fanfci18 pisze:Poza tym idac twoim tokiem myslenia Inter tez nie jest wielkim klubem gdyż ostatnie Scudetto zdobyli 16 lat temu.
Nie wierze...fanfci18 pisze:Nie podobało mi sie także stwierdzenie ze Chelsea to klub w którym od przyjscia Romana zaczał sie na niego bum kibiców.Sam zaliczałem do jednego z moich ulubionych klubów(przed przyjsciem A.)
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 sie 2005, 9:01
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 sie 2005, 9:42
ja odbieram tematy zbiorcze jako rozmowy na tematy dotyczace ostatnich wydarzeń w klubie:meczy, transferów itp., a nie tego co sadze o ich klubie ogólnie.A w temacie kazdy moze zabrac głos tylko wazne aby on cos wnosił do dyskusji.Dlatego ja nie wypowiadam sie np. w temacie Barcelonyfanfci18 pisze:ps.Jak Ci nie pasuje nie musisz sie w tym temacie wypowiadac.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 01 sie 2005, 11:30
Dosmen
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio