AC Milan (zbiorczy) - Strona 74

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 01 sie 2005, 12:21

Transfer Freda troche sie wyjasnia dzis pisza włosi ,ze jak narazie Cruziero czeka na ofert ze strony Nantes ,Marsyli i Cska Moskwy jezeli one beda miejsze to przystana na oferte Milanu
Tyle ,ze Milan go jak narzie tylko zaklepi poniewaz wciaz wierza w Pipo ze sie odrodzi w wypadku słabej formy Pipo Fred przyjdzie w styczniu.
No i jeszcze pozostaje inny wariant w przypadku pozyskania Freda przez inny zespoł Milan bedzie chciał wypozyczyc kogos z dwojki zawodników Che Marco Di Vaio badz Bernardo Corradiego.

Ja bym wział Di Vaio dobry napastnik a w Valenci nie daja mu szans niełego ma pałera w prawej nodze :D .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sie 2005, 12:57

Ale widac że szukaja jeszcze jednego napastnika. I dobrze. Fred może być dobry ale to zadadka. Corraddi nie pojachal na turnee czyli nie jest juz tak blisko bo miał jechac :D Di Vaio moze byc drogi ale warto. Valencia dała za niego rok temu 10 baniek to z ile sprzedadza (jak juz) 6 ? 7 ? :roll:

Czekaj Abbiati wróci to moga usiąść do stołu na temat Milito :D Jak Milan pomógł Genui to moga sie dogadać :D Bo chyba ani jeden ani drugi nie zostanie tam.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 02 sie 2005, 10:45

narazie piłkarze Milanu mają wolen po usa.treningi zaczynają w czwartek.Do kadry dołączą Sheva Kaka DIDA Jankulovski i pippo

natalii
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: natalii » 02 sie 2005, 20:26

hejka tak szczerze nie zabardzo interesuje sie pilka nozna ale potrzebuje informacji na temat pilkaza o imieniu ruggiero. wiem o nim tye ze gral w ac milanie i mial kontuzje. w sumie chcialam sie dowiedziec czy to jest prawda. Poniewaz bylam na zawodach i poznalam wielu ludzi. Dowiedzialam sie ze wlasnie jedrn z nich byl synem tego pilkaza. prosze napiszcie mi czy byl aki pilkaz a jak tak to napiszcie mi cos o nim

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 03 sie 2005, 14:31

są nowe informacje.cicinho ma zasilić włoski klub serie a i to już teraz.Wydaje sie że najbliżej mu do Milanu.
co wy na to??????

Awatar użytkownika
-Zlatan-Ibrahimovic-
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Zlatan-Ibrahimovic- » 03 sie 2005, 17:26

Kiedy się zaczyna Serie A ?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sie 2005, 17:29

-Zlatan-Ibrahimovic- pisze:Kiedy się zaczyna Serie A ?
Co z Ciebie za kibic jak nie wiesz?28-29 sierpnia - tego roku zebys juz dokladnie wiedzial.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 sie 2005, 17:31

-Zlatan-Ibrahimovic- pisze:Kiedy się zaczyna Serie A ?
28 sierpnia

Corradi podobno przejdzie albo do Parmy albo do Sampy wiec do na snie przylezie jako 5 napastnik ciekawe czy wogole szukaja 5 :?
Co do Cicinho jezeli ma przyjsc do Włoch to chyba najblizej mu do Milanu badz Violi bo Juve chyba pozyska Miguela.
Jak dla mnie moze byc przyda sie na przyszłosc

Awatar użytkownika
-Zlatan-Ibrahimovic-
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Zlatan-Ibrahimovic- » 03 sie 2005, 17:46

To już mój problem , jeśli nie wiem kiedy zaczyna się Serie A :P powodzenia życzę !!! AC Milan !!! Choć ja z THE REDS :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sie 2005, 17:51

Natalii Witam Cie koleżanko :D Powiem Ci szczerze że nie kojaże zawodnika Milanu Ruggiero ale dla Ciebie poszukam. Napisz tu Cie nie bawem co potrafi i dzie grał :D

Same cham a idzicie do lasu :!: :lol: Tu nikt nie odpisze pięknej kobiecie 8) Wujek Zaza :wink:

Chłopaczek a może to ktoś mnie sprawdza :?: :lol: i R & B :wink:

Hunter Corradi do Pamry ma byc wypozyczone ale Ches nie chce sie zgodzić na to by placic mu mimo gry w Parmie jak Roman zdrobił z Crespo. Także kasa tylko kasa :roll: :wink: może go jeszcze zatrudnia.

Cicinho jak zdecyduje sie odejśc to możemy na niego czekac jak na miła niespodzianek mercato. Nie napalam sie bo moze nie zdecydowac sie na wyjazd ale jak tak Cicinho al rossonero :!:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 sie 2005, 12:21

Cicinho bardzo blisko Milanu :D
Jak wiadomo niedługo przyjedzie do Włoch odebrac paszport Włoski i wtedy ma dojsc do rozmowy miedzy nim a Gallianim.
Włoskie media podaja ze juz wszyskto jest załatwione i najprawdopodobniej przejdzie on do Milanu w styczniu.
Dla mnie bomba potrzebny nam taki obronca jak wiadomo Cafu moze po tym sezonie skonczyc kariere a wtedy bedziemy mieli jego nastepce :D

P.S.Boriello strzelił brame w sparingu przeciwko Sporting Lizbonie :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 sie 2005, 12:28

Oby sie to sprawdziłe nie lubie takich transferów w styczniu ale jak trzeba to trzeba :] Ważne by wybrał Milan i jeszcze pouczył sie od mistrza Marcosa :D

Widziałes Hunter news na stronie głównej o Fredzie i Sevilli :?: Już chyba nie jest blisko Nas :wink:

Jak Borrielli w Sampdori wybuchnie mocą strzelacka to nawet niech go w zimie sciagaja spowrotem :D On mi sie widzie obok Gila za jakis czas. Jestem jego fanek 8) :lol:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 sie 2005, 12:36

był taki okres gdzie Cicinho tez był bardzo blisko Sevilli nawet jakies gazety cytowały jego wypowiedzi ze bardzo chce grac tam poniewaz grali tam jego koledzy z brazylli i takie tam a teraz okazuje sie ze jest juz prawie w Milanie.
Pozatym według prasy my dawalismy za niego 10 mln i sie nie zgodzili ,a Sevilla 7 i sie zgodzili :shock: :hardkor: :?: troche to dziwne widocznie nasza oferta była mniejsza.
Zobaczymy jak sie to potoczy mam nadzieje ze łysy nas zaskoczy(mile)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 sie 2005, 12:46

No tu masz racje 10 milionów i 7 i pytanie co zrobi Cruzerio :lol: Ale jak pisalem wczesnie widocznie Łysy ma go zapisanego w notecie jako: "No może warto" i tak jest z 12 takich pilkarzy jeszcze :wink: ... Czekamy jak otworzy zakładke: "Nowi Rossonero" :smoke:

Hunter a kojeższy tego Ruggiero :?: Bo coś swita mi w główce ale nie moge goście z kojażyć za chiny co to za koleś ... Nie możemy zawieść Natalii :wink: Chyba ze to koszykasz :roll: to bedzie trudniej :boruta:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 sie 2005, 12:49

natalii pisze:hejka tak szczerze nie zabardzo interesuje sie pilka nozna ale potrzebuje informacji na temat pilkaza o imieniu ruggiero. wiem o nim tye ze gral w ac milanie i mial kontuzje. w sumie chcialam sie dowiedziec czy to jest prawda. Poniewaz bylam na zawodach i poznalam wielu ludzi. Dowiedzialam sie ze wlasnie jedrn z nich byl synem tego pilkaza. prosze napiszcie mi czy byl aki pilkaz a jak tak to napiszcie mi cos o nim
Ktos ci klamal, w Milanie nie gral zadne pilkarz o imieniu badz nazwisku Ruggiero :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”