Ale przeciwnik byl slaby niech sie Liverpool pokaze na tle lepszych terazLFC FAN pisze:Liverpool zagrał dobre spotkanie nie popełniał błędów własnych a wykorzystywał przeciwnika, a gdy gra się próbnym zestawieniem to dobrze rokuje
YO!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 17 lip 2005, 20:02
Ale przeciwnik byl slaby niech sie Liverpool pokaze na tle lepszych terazLFC FAN pisze:Liverpool zagrał dobre spotkanie nie popełniał błędów własnych a wykorzystywał przeciwnika, a gdy gra się próbnym zestawieniem to dobrze rokuje
YO!!
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 21 lip 2005, 15:52
Henry 007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 lip 2005, 15:56
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lip 2005, 16:02
Real ma najlepszy skład, a co wygrali?Andreyew pisze:Liverpool ma naprawde dobry skład,
Domyślam się że na pierwszym miejsu postawiłeś Mourinho? Bzdura. Benitez jest lepszy.sadze ze ten sezon Premiership moze nalezec do nich, mają swietnego trenera - wedlug nmie 2 najlepszego na swiecie.
Po tych wszystkich szopkach nie cieszyłbym sie że zrobił łaskę i pozostał na Anfield.Cieszy mnie rowniez fakt ze Gerrard zostal,
rotflale po co chca sie pozbyc Barosa, to przeciez swietny napastnik.
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 lip 2005, 16:09
1. To jest temat o Liverpoolu czy Ralu Madryt, tak samo moge powiedziec ze Barca ma lepszy a wygralaSnipp_ pisze:Real ma najlepszy skład, a co wygrali?Andreyew pisze:Liverpool ma naprawde dobry skład,Domyślam się że na pierwszym miejsu postawiłeś Mourinho? Bzdura. Benitez jest lepszy.sadze ze ten sezon Premiership moze nalezec do nich, mają swietnego trenera - wedlug nmie 2 najlepszego na swiecie.Po tych wszystkich szopkach nie cieszyłbym sie że zrobił łaskę i pozostał na Anfield.Cieszy mnie rowniez fakt ze Gerrard zostal,rotflale po co chca sie pozbyc Barosa, to przeciez swietny napastnik.
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 21 lip 2005, 16:13
Real ma najlepszy składSnipp_ pisze:Real ma najlepszy skład, a co wygrali?Andreyew pisze:Liverpool ma naprawde dobry skład,Domyślam się że na pierwszym miejsu postawiłeś Mourinho? Bzdura. Benitez jest lepszy.sadze ze ten sezon Premiership moze nalezec do nich, mają swietnego trenera - wedlug nmie 2 najlepszego na swiecie.Po tych wszystkich szopkach nie cieszyłbym sie że zrobił łaskę i pozostał na Anfield.Cieszy mnie rowniez fakt ze Gerrard zostal,rotflale po co chca sie pozbyc Barosa, to przeciez swietny napastnik.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lip 2005, 16:22
To jest temat o Liverpoolu. Snipp chciał jasnie panu wyjaśnić że nie tylko skład w dobrym teamie się liczy.Andreyew pisze:1. Czy to jest temat o Liverpoolu czy Ralu Madryt, tak samo moge powiedziec ze Barca ma lepszy a Wygrala,
Nie napisałeś, ale idzie to wyczuć - nie ma innego trenera, którego możnaby porównać do Rafy.2. Co do trenerow to kazdy uwaza co chce, to byla moja opinia, i czy ja napisalem ze Mourinho to wedlug mnie nr.1![]()
Jak dla mnie mógł zostać. Jajco mnie to obchodzi.3. To sie nie ciesz napisalem ze mnie to cieszy, nie bede zgadywal kogo to cieszy a kogo nie...
Komentarz na moim poziomie - poniżej pasa.4. "rotfl" komentarz naprawde na poziomie,
Jestem ciekaw co w nim takiego świetnego. Gdyby nie Nedved, Poborsky i Rosicky na Euro to nie byłby taki znany-moja opinia.rozumiem ze Baros to dla ciebie cienki zawodnik, wedlug mnie jest swietny - moja opinia.
Tak, Real ma najlepszy pierwszy skład. Pokaż mi drugą drużynę budowaną na takich zawodnikach jak Zidane czy Casillas. Kłopotem tej drużyny jest brak zgrania i fochy poszczególnych piłkarzy. Potrzeba im trenera, który to opanuje.Real ma najlepszy skład
Co zdobyło ManU przez ostatnie 2 lata? Już Carletto jest lepszy.Mają 2 najlepszego trenera na świecie. zZgadzam się. Pierwszym jest Ferguson
Oj, nic, nic...A moje zdanie na temat Barosa - nic specjalnego...
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 21 lip 2005, 17:29
Henry 007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smyku » 22 lip 2005, 23:09
smyku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 23:23
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 23 lip 2005, 0:06
siona
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 02 sie 2005, 15:56
beku
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 sie 2005, 20:33