Liverpool (zbiorczy) - Strona 59

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 17 lip 2005, 20:02

LFC FAN pisze:Liverpool zagrał dobre spotkanie nie popełniał błędów własnych a wykorzystywał przeciwnika, a gdy gra się próbnym zestawieniem to dobrze rokuje

YO!!
Ale przeciwnik byl slaby niech sie Liverpool pokaze na tle lepszych teraz

Awatar użytkownika
Henry 007
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 21 lip 2005, 15:52

Liverpool to taka druzyna ze nigdy nie wiadomo na co ich stac.... zajeli 5 miejsce w lidze i wygrali lige mistrzow :wink: . Oby w tym sezonie powalczyli o mistrzostwo w lidze.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 lip 2005, 15:56

Liverpool ma naprawde dobry skład, sadze ze ten sezon Premiership moze nalezec do nich, mają swietnego trenera - wedlug nmie 2 najlepszego na swiecie. Cieszy mnie rowniez fakt ze Gerrard zostal, ale po co chca sie pozbyc Barosa, to przeciez swietny napastnik.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lip 2005, 16:02

Andreyew pisze:Liverpool ma naprawde dobry skład,
Real ma najlepszy skład, a co wygrali?
sadze ze ten sezon Premiership moze nalezec do nich, mają swietnego trenera - wedlug nmie 2 najlepszego na swiecie.
Domyślam się że na pierwszym miejsu postawiłeś Mourinho? Bzdura. Benitez jest lepszy.
Cieszy mnie rowniez fakt ze Gerrard zostal,
Po tych wszystkich szopkach nie cieszyłbym sie że zrobił łaskę i pozostał na Anfield.
ale po co chca sie pozbyc Barosa, to przeciez swietny napastnik.
rotfl

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 21 lip 2005, 16:09

Snipp_ pisze:
sadze ze ten sezon Premiership moze nalezec do nich, mają swietnego trenera - wedlug nmie 2 najlepszego na swiecie.
Domyślam się że na pierwszym miejsu postawiłeś Mourinho? Bzdura. Benitez jest lepszy.
Po tych wszystkich szopkach nie cieszyłbym sie że zrobił łaskę i pozostał na Anfield.
rotfl
1. To jest temat o Liverpoolu czy Ralu Madryt, tak samo moge powiedziec ze Barca ma lepszy a wygrala :|,
2. Co do trenerow to kazdy uwaza co chce, to byla moja opinia i czy ja napisalem ze Mourinho to wedlug mnie nr.1 :?:
3. To sie nie ciesz napisalem ze mnie to cieszy, nie bede zgadywal kogo to cieszy a kogo nie...
4. "rotfl" komentarz naprawde na poziomie, rozumiem ze Baros to dla ciebie cienki zawodnik, wedlug mnie jest swietny - moja opinia.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2005, 16:22 przez Andreyew, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 21 lip 2005, 16:13

Snipp_ pisze:
rotfl
Real ma najlepszy skład :roll: :lol: :lol: :shock: To było gromiczne...
Mają 2 najlepszego trenera na świecie. zZgadzam się. Pierwszym jest Ferguson :wink:
A moje zdanie na temat Barosa - nic specjalnego...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lip 2005, 16:22

Andreyew pisze:1. Czy to jest temat o Liverpoolu czy Ralu Madryt, tak samo moge powiedziec ze Barca ma lepszy a Wygrala :|,
To jest temat o Liverpoolu. Snipp chciał jasnie panu wyjaśnić że nie tylko skład w dobrym teamie się liczy.
2. Co do trenerow to kazdy uwaza co chce, to byla moja opinia, i czy ja napisalem ze Mourinho to wedlug mnie nr.1 :?:
Nie napisałeś, ale idzie to wyczuć - nie ma innego trenera, którego możnaby porównać do Rafy.
3. To sie nie ciesz napisalem ze mnie to cieszy, nie bede zgadywal kogo to cieszy a kogo nie...
Jak dla mnie mógł zostać. Jajco mnie to obchodzi.
4. "rotfl" komentarz naprawde na poziomie,
Komentarz na moim poziomie - poniżej pasa.
rozumiem ze Baros to dla ciebie cienki zawodnik, wedlug mnie jest swietny - moja opinia.
Jestem ciekaw co w nim takiego świetnego. Gdyby nie Nedved, Poborsky i Rosicky na Euro to nie byłby taki znany-moja opinia.
Real ma najlepszy skład
Tak, Real ma najlepszy pierwszy skład. Pokaż mi drugą drużynę budowaną na takich zawodnikach jak Zidane czy Casillas. Kłopotem tej drużyny jest brak zgrania i fochy poszczególnych piłkarzy. Potrzeba im trenera, który to opanuje.
Mają 2 najlepszego trenera na świecie. zZgadzam się. Pierwszym jest Ferguson
Co zdobyło ManU przez ostatnie 2 lata? Już Carletto jest lepszy.
A moje zdanie na temat Barosa - nic specjalnego...
Oj, nic, nic... :wink:

Awatar użytkownika
Henry 007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 21 lip 2005, 17:29

sklad nie jest najwazniejszy :!:

smyku
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smyku » 22 lip 2005, 23:09

ze sie tak wtrace do dyskusji, ale poniewaz cos tam sie orientuje a temat jak najbardziej mnie interesuje to postanowilem cus naskrobac :)

wiec tak, co do dyskusji n.t trenerow - sprawa ciezka, wiadomo, najlepszy ten ktory wygrywa ze swoim teamem wielkie trofeum, Benitez wygral LM a wczesniej rok PUEFA tyle ze z Valencia (choc i tak jest pierwszym coachem ktory rok po roku zdobyl 2 najwieksze trofea w Europie)

Natomiast pan Mourinho ktorego ja osobiscie nie trawie ze wzgledu na chamskie podejscie do ludzi wygral Premiership, gdybac mozna ze kazdy by wygral z takim skladem...no ale wygral i to mu sie nalezy.
Inni dla mnie nie istnieja, sa dobrzy, ale najlepszy jest RB. Ale to opinia subiektywna.

Co do Barosa i wspomnianej tu opinii Snippa o tym ze ten by nie istnial gdyby nie kilku innych graczy z Czech.... Nie zgadzam sie, jako ze rola napaastnika jest zdobywac gole, to ich podstawowe zadanie, a jak to robia, to juz niewazne, czy po pieknych podaniach kolegow czy sami wypracowuja, niewazne, liczy sie wynik i ten wynik Baros mial, bo bedac naprzeciwko bramkarza wykonal swoje zadanie, tak jak Nedved swoje - podajac dokladnie. Wiec nie odbierajcie Barosowi tego co sam osiagnal.

Slaby napastnik? hmm na 40 meczow w reprze ponad 30 bramek, przypadek? Fartem wszystkie zdobyl.... Baros jeszcze pokaze co potrafi trzeba mu tylko dac szanse.

Real ---> hmm majac taki sklad nie mozna przegrywac, problem w tym ze tam pilkarze graja dla kasy to raz, dwa graja jak chca, trzy - rzadza klubem i maja w dupie wszystkich :] Stad moja nienawisc do nich, ale to temat na inna bajke, tego cyrku nikt nie opanuje, zaden czlowiek :)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 23:23

Owszem - sam musiał te bramki strzelić, ale i tak uważam że jest zawodnikiem nie tyle słabym co nie wyróżniającym sie w L'poolu i na tle ligi angielksiej jest solidnym średniakiem. Tu i ówdzie coś ustrzeli, nie ma przebłyskó geniuszu jak choćby Adriano, Szewa czy Zlatan. Potrzebuje dokładnej piłki a iatk często jej nie wykończy. Moze to fakt że w Anglii gra się siłowo przeszkadza Milanowi? Moim zdaniem tak. Wielokrotnie widziałem jak w starciach z angielskimi gigantami padał na ziemię z gracją panienki. IMHO - nic nadzwyczajnego.

siona
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siona » 23 lip 2005, 0:06

Nie wiem czy wiecie ale redakcja fcliverpool.pl organizuje zlot fanow Liverpoolu wiecej info pod tym linkiem zapam

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2433

Awatar użytkownika
beku
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 02 sie 2005, 15:56

Wydaje mi się , że Rafa Benitez wydał zbyt dużo $$$ na nowego napsatnika Petera Croucha , co Wy na to ???

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 sie 2005, 20:33

beku>> no odrobinke:> ale wiesz.. liverpool nie bieduje to czasem sobie moze pozwolic.. najgorzej będzie jesli sie okaze ze to niewypał:> ale i tak bynajmniej narazie nic mu niezagrozi po CL:)

Awatar użytkownika
-Alex-
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Alex- » 02 sie 2005, 21:30

No właśnie ja też się ego obawiam , żę bedzie nie wypał :( jest wysoki , ale ma tylko 69 kg. wagi :( nie wiem czy powalczy ciałem , możę coś z główki uderzy :)

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 05 sie 2005, 22:17

Liverpool zastanawia się czy nie wystawić na listę transferową Fernando Morientesa , był by to drugi napastnik na tej liście po Milanie Barosu .
Celem tego jest chyba zyskanie kasy na Owena , którego Real chętnie by się pozbył .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”