strona główna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 06 sie 2005, 20:29
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DuDu » 06 sie 2005, 21:03
raczej po liście,Luber0 pisze:Darkman1948 pisze:Ktos pytal o pamiatki z Plw. Iberyjskiego. Wiec od Realu Madryt dostalem list z podziekowaniami i zdjecie druzyny z wydrukowanymi autografami, Barcelona wyslala rowniez zdjecie z autografami (drukowane) i gazetke klubowa, Celta Vigo-odznake metalowa i podziekowania, Atletico Madryt-zdjecie Torresa. Z Portugalii od Sportingu Lizbona dostalem 3 zdjecia zawodnikow z sezonu 97/98. Co do proporczykow to kiedys jak pisalem do Vasco da Gama z Brazylii to od nich dostalem jeden. Aha i malo co nie zapomnialem-Barca rowniez przyslala mi proporczyk.
To wszystko po liscie tradycyjnym czy mailu?
Niekoniecznie, Real też sprzedaje te zdjęcia klubowe, które wielu już dostąło po napisaniu zwykłego listu.alex90 pisze: Wiecie co, Wisła Kraków nie rozsyła chyba zadnych pamiątek skąd wiem? Wejdźcie na główną stronę Wisły jest tam sklep on-line
strona główna
DuDu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 06 sie 2005, 21:18
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dyniu » 06 sie 2005, 22:36
no ja od Wisły dostałem po liscie kilka zdjec z autografami...alex90 pisze:Wiecie co, Wisła Kraków nie rozsyła chyba zadnych pamiątekskąd wiem? Wejdźcie na główną stronę Wisły jest tam sklep on-line
strona główna
Dyniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 06 sie 2005, 22:55
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 06 sie 2005, 23:10
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DuDu » 07 sie 2005, 8:30
DuDu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 sie 2005, 9:03
Ja też napisałem do Wisły ale tylko jednego maila, jak myślisz R@f@ł wysyłać więcej ??? I jeszcze jedno: w ile dni po wysłaniu maila dostałeś paczkę ???R@f@ł pisze:Autografy były nadrukowane czy orginalneBo mi dziś przyszła paczka...(dopiero się dowiedziałem
) z Wisły i przysłali mi zdjęcie z tego sezonu oraz orginalny autograf Frankowskiego
![]()
Niewiem jakim cudem ale dostałemchyba już nie wytrzymali wysłałem do nich chyba z 15 maili
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 10:26
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 07 sie 2005, 12:37
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 14:13
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 07 sie 2005, 15:59
alex90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 07 sie 2005, 16:10
Dosmen
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 16:33
Ja wysłałem bezpośredmio do klubu.....sekretariat@wisla.krakow.plalex90 pisze:a na który mail wysyłałeś?
Klub: sekretariat@wisla.krakow.pl
Marketing: marketing@wisla.krakow.pl
Redakcja: redakcja@wisla.krakow.pl
R@f@ł
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio