Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 08 sie 2005, 9:23

JEżeli jest ktoś na kupnie koma ( w granicah 500 zł ) to bez wątpienia polecam SIEMENSA c65, sam takiego posiadam i jestem bardzo zadowolony, no może na początku wqrzał mnie ponieważ dosyć często się 'zacinał' ale to kwestia wymiany oprogramowania ( tzn. idziesz z gwarancją do serwisu i mówisz co jest a oni bez dyskusji wymieniaja oprogramowanie ) -słyszałem że to wada fabryczna c65. A wracając do samej komórki, polecam ten telefon gdyż ma bardzo wysokiej jakości wyświetlacz ( 65 tys. kolorów ), wszystkie potrzebne funkcje, wbudowany aparacik ( robi całkiem niezłe fotki, a na kompie to już naprawde całkiem, całkiem :D ) i co najważniejsze ma IRDE - jest to rzecz po prostu nie zastąpiona w\g mnie w komie, bardzo dużo osób ma taki tel. i ja non-stop mam jakieś nowości na nią ( przychodze do qmpla i zgrywamy przez IRDE - 2s. i już mam nowości na komie :wink: ) ale też kupiłem sobie podczerwień do kompa ( koszt 30 zeta na allegro ) i przesyłam sobie zkompa 8) ) - nie no ogółem mówiąc GORĄCO POLECAM !!!
PzDR.

Wróć do „Hyde Park”