Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 08 sie 2005, 21:28
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 sie 2005, 22:29
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sie 2005, 9:21
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 09 sie 2005, 10:10
Mam dla Ciebie dobrą radę. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj...i przede wszystkim NIE NABIJAJ.Mikusinski pisze:No przeciez niezłe jaja były z przedłużeniem kontraktu przez Rio. Zarazbiał 100 tys. Ł tyg. i 20 tys więcej tygodniowo. Od dwóch miesięcy sie kłócil z Glazerem i Fergiem na ile będzie opiewać jego tygodniówka. W końcu nie wiem na ile przystał.
Jorge Andrade to bardzo dobry obrońca, jak widziałem go na meczach reprezentacji Portugalii, to nieźle czyścił poleByłby dobry. Nie chcecie Owena, a mógłby wam sie przydać, bo nie wiadomo w jakiej formie będzie Rooney i RVN.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 10:10
Mikusinski pisze:bo nie wiadomo w jakiej formie będzie Rooney i RVN
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 sie 2005, 10:31
Rossi pisze: Dzsiaj mecz z Debreczynem i licze że ich pojedziemy u siebie coś koło 4:0 żeby sie w rewanżu nie meczyć i dac pograc rezerwowym. Dzisaj nie zagrają: Giggs, Brown, Keano, Saha,Solskiaer,Fortune
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 10:40
Spotkały się dwie potęgi Hajduk i DebreczynFigo11 pisze:Rossi pisze: Dzsiaj mecz z Debreczynem i licze że ich pojedziemy u siebie coś koło 4:0 żeby sie w rewanżu nie meczyć i dac pograc rezerwowym. Dzisaj nie zagrają: Giggs, Brown, Keano, Saha,Solskiaer,Fortune
Debreczyn wyeleminował w pięknym stylu Hajduk.Napewno nie bedzie latwo, licze ze będzie wynik jak to kiedyś osiągneliście z Excelsiorem czy jak to tam ten z 6 ligi
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 10:54
To w końcu Keane zagra, czy nie?Rossi pisze:Dzisaj nie zagrają: Giggs, Brown, Keano, Saha,Solskiaer,Fortune
A oto kadra na mecz z Debreczynem:
Van der Sar, Howard, G Neville, Ferdinand, Silvestre, Pique, O'Shea, Heinze, Richardson, Keane, Scholes, Fletcher, Smith, Miller, Rooney, Ronaldo, Park, Van Nistelrooy, Rossi.
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 09 sie 2005, 10:55
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 11:02
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 09 sie 2005, 14:54
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 09 sie 2005, 16:59
Rio klucil sie z Davidem Gil'e, a nie z Fergusonem ani tym bardziej z Glazerem......bo co Glazera ma obchodzic jego własny klub....dla tego **** licza sie tylko zyski..... A Rio zgodzil sie na proponowanej od poczatku pensji...czyli 100 tys Funtow tygodniowo...A co do partnera Rio na środku obrony.....to bardzo chetnie widzial bym Milito lub Kompanego.....ale wydaje mi sie ze obaj sa dla nas nieosiagalni w tym oknie transferowym...Mikusinski pisze:No przeciez niezłe jaja były z przedłużeniem kontraktu przez Rio. Zarazbiał 100 tys. Ł tyg. i 20 tys więcej tygodniowo. Od dwóch miesięcy sie kłócil z Glazerem i Fergiem na ile będzie opiewać jego tygodniówka. W końcu nie wiem na ile przystał.
.
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 09 sie 2005, 17:23
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 09 sie 2005, 20:08
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 21:34
Upps, Twój zakład raczej nie wypali.ryzy89 pisze:Jezeli bedzie taki sklad jak napisal Kostek...to szykuje sie niezly pogrom na Old Trafford......obstawiam 5-0
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio