było wczorajPietroBosman pisze:Wolałbym by jednak nie ogłupiać widzów i wrzucić to:ubek pisze:
Genialny materiał na wrzutkę do wieczornych wiadomości. Oklaski, poczęstunek - spójrzcie jak się uśmiechają. Co za radość.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 wrz 2015, 15:48
było wczorajPietroBosman pisze:Wolałbym by jednak nie ogłupiać widzów i wrzucić to:ubek pisze:
Genialny materiał na wrzutkę do wieczornych wiadomości. Oklaski, poczęstunek - spójrzcie jak się uśmiechają. Co za radość.
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 06 wrz 2015, 15:50
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: glowas12345 » 06 wrz 2015, 17:38
Specjalny oddział policji do tłumienia zamieszek spacyfikował za pomocą broni gładkolufowej nielegalną demonstrację, domagającą się przyjęcia uchodźców do Szwajcarii.
glowas12345

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 wrz 2015, 18:26
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 wrz 2015, 18:38
zacząłem czytać dalej.czarny samael pisze:Po kolei, bo parę rzeczy trzeba naświetlić.
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 06 wrz 2015, 18:49
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 06 wrz 2015, 18:56
Luminos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 wrz 2015, 18:56
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 wrz 2015, 19:00
Hanni pisze:My byliśmy w Iraku? Tak - stabilizując sytuację.
No, tak bo oczywiście to nie doprowadziło do rozrostu ISIS na IrakHanni pisze:W tych czasach na palcach można policzyć emigrację w kierunku europejskim z tego kraju.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 wrz 2015, 19:04
Przeciez w Europie kryzys i bezrobocie jak skurczybyk. Nawet tutaj w Belgii, czyli socjalnym raju, zaczeli ucinac zasilki, bo liczby zaczely sie robic niebiezpieczne.czarny samael pisze:Niemcy ich przyjmują, bo potrzebują taniej siły roboczej.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 wrz 2015, 19:05
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 06 wrz 2015, 19:12
Ja mu już dawno dałem ignora czytając jego posty w czasie wyborów prezydenckich. Odkrywam jego posty tylko w działach związanych z piłką nożnąubek pisze:Ja popełniłem ten błąd i po przeczytaniu tego:zacząłem czytać dalej.czarny samael pisze:Po kolei, bo parę rzeczy trzeba naświetlić.
Wy, drodzy forumowicze, macie jeszcze szansę. Przestrzegam, nie czytajcie tego steku bzdur. Szkoda czasu.
Neris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 wrz 2015, 19:12
Typ jest oderwany od rzeczywistości, o czym już nie raz można się było przekonać.Dr.Football1 pisze:Przeciez w Europie kryzys i bezrobocie jak skurczybyk. Nawet tutaj w Belgii, czyli socjalnym raju, zaczeli ucinac zasilki, bo liczby zaczely sie robic niebiezpieczne.czarny samael pisze:Niemcy ich przyjmują, bo potrzebują taniej siły roboczej.
I teraz wpierdzielmy jeszcze tysiace ludzi bez jezyka, umiejetnosci, niczego. Co oni beda robic? Socjal, patologia, przestepczosc i nic wiecej, a tego juz w Europie pod dostatkiem.
Ciekaw jestem, jakie to kolega sobie zawody wymyślił, których Europejczycy nie chcą wykonywać.czarny samael pisze:Swoją drogą, to podejrzewam że właśnie uchodźcy mają być usprawiedliwieniem dla obcinania socjalu wszystkim. I raczej mowa o pracach za które Europejczycy brać się nie chcą.
Smarowanie gównem i niszczenie wszystkiego w koło nie jest Ci obce, więc doskonale odnajdziesz się w tej nowej kulturze.czarny samael pisze:5.Czemu nie walczą? A czemu by mieli? Te kraje są sztucznie stworzone przez Brytyjczyków i Francuzów, tam nie ma przywiązania do kraju. Zresztą życie jest tylko jedno i doskonale ich rozumiem, bo zrobiłbym dokładnie to samo. Zresztą wyobrażacie sobie wrogów Al Asada walczących w obronie jego reżimu? Wielu ludzi bardzo przecierpiało jego rządy i dlatego w ogóle doszło do tego buntu.
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 06 wrz 2015, 19:12
to oswiec mnie, czlowieka malej wiary w tym temacie, jak mialoby wygladac przyjmowanie sunnitow ''na polskich warunkach''.Boromir pisze:To teraz zastanów się, czy opisane zachowanie mieści się w ramach tego, co nazwałem "polskimi warunkami".masacra pisze:boromir, dalej chcesz ich tu po chrzescijansku wpuszczac i ugoscic?
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 wrz 2015, 19:19
Widzę, ze jak nie ma argumentów to czas na chamstwo i sku**ysyństwo, ale czego ja się tam mogłem spodziewać. Nie, nie broniłbym kraju i o tym pisałem.ubek pisze:Smarowanie gównem i niszczenie wszystkiego w koło nie jest Ci obce, więc doskonale odnajdziesz się w tej nowej kulturze.
Poprawiłem błąd. Miałem tam wymienić większą liczbę narodowości, bo tyka mnie że patrzymy na wszystkich tak samo niezależnie od narodowości, religii, stopnia radykalizmu itd. Jednak widać, że ta jedna dygresja jest ważniejsza od tego, że USA powinny być częścią koalicji która przyjmie uchodźców , czy to że suma summarum to postępowanie z nimi powinno mieć znaczenie, bo same liczby są de facto małe i rozesłanie ich po różnych miastach byłoby dla nas kompletnie nieodczuwalne.masacra pisze:samael, oburzasz sie na to, ze cie ludzie zjechali, jak piszesz takie kwiatki ze ci ludzie to persowie, ktorzy w 95% swej masy mieszkaja w iranie, a z tamtad raczej nikt nie emigruje.
czarny samael
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio