AS Roma (zbiorczy) - Strona 29

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
1
17%
3-4
1
17%
5-6
4
67%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 08 sie 2005, 19:23

To ciekawe czy z Kosom byly tylko plotki (jak z Lyonem, Feye, Inter......) czy na serio go kupio ale chyba raczej pierwsz opcja

piotrpio2
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 08 sie 2005, 20:08

Roma to tylko Cassano i Totti!! Gdyby ich brakło to Roma 2 liga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 08 sie 2005, 22:08

Tylko Cassano i Totti :? :?: a kto ciagnał Rome w tamtym sezonie Montella jakby nie on to wtedy była by Serie B.....phi

No i Roma moze kupowac pilkarzy ciekaw jestem czy kogos jeszcze kupia raczej watpie maja dobry skład z trenerem moga sie dołaczy w walce o sudetto.
Z Cassano to nie wiadomo Cafu ostatnio tez go zaprasza do Milanu.
Za rok byłby jak znalazł.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 sie 2005, 22:11

piotrpio2 pisze:Roma to tylko Cassano i Totti!! Gdyby ich brakło to Roma 2 liga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po co tyle wykrzyknikow?

Wiesz co to jest Roma? Jest to jeden z najsilniejszych klubow na swiecie ze znakomitym trenerem i bardzo dobrym skladem.

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 08 sie 2005, 22:30

Roma jest na dobrej drodze by znów odnosić sukcesy.
Martwi mnie tylko sprawa z Cassano :?
Wierze że Roma pokaże wszystkim ludziom którzy ją skreślali że jako drużyna potrafią grać ładnie i co najważniejsze skutecznie i będą sie liczyć w walce o LM.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 sie 2005, 13:04

po wczorajszym meczu jestemb.dobrej mysli myśle że roma może mierzyć w 3/4 miejsce w nadchodzącym sezonie

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 sie 2005, 13:34

Mam pytanie czemu wczoraj nie zagrał Montella :( ??? czyzby teraz Spaletti jego nie wystawiał ? raczej zadnej kontuzji nie ma bo było gdzies napisane albo ja nie znalazłem :roll: .

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 10 sie 2005, 13:36

Widze że <LILI> Romanista zbyt wysoko nie mierzysz :D tym bardziej że to twój ulubiony klub ale chociaż myślisz realnie :D

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 sie 2005, 13:53

no tak sondze że w tym sezonie 3/4 bo milan i inter są zbyt mocne a juve uważam że jest odrobinke podkreślam odrobinke lepsze od romy ale po kilku dobrych wzmocnieniach sie to zmieni a już za rok 1 miejsce i scudetto w ręku Tottiego . to moje zdanie na dzień dzisiejszy

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 10 sie 2005, 14:10

Uważasz że Juve jest najsilniejsze w lidze :D :wink: ,na dzień dzisiejszy dobrze Cię zrozumiałem :)

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 sie 2005, 18:49

nie źle mnie zrozumiałeś mówiłem że inter i milan są najśilniejsze na dzień dzisiuejszy a juve jest tylko odrobinke lepsze od Romy a gorsze od milanu i interu.

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 10 sie 2005, 18:56

HAHAHA to mnie człowieku rozbawiłeś Roma ciut gorsza od Juve człowieku o czym ty mówisz, na jakim ty swiecie żyjesz. Ja bym raczej powiedział że jest przepaśc między tymi klubami :evil:

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 10 sie 2005, 19:41

Wasza wymiana zdań nie ma sensu.
Juve ma mistrza za sezon 2004/2005 i temat skończony :roll:
Jeśli chodzi o nadchodzący sezon można tylko przypuszczać jaka będzie sytuacja na koniec sezonu a wszelka polemika na temat która drużyna jest teraz lepsza jest bezsensowna.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 10 sie 2005, 20:25

zwibel masz racje ale wczorajszy mecz pokazał że roma wcale nie jest gorsza od juve i niech pan zazul nie mówi że to tylko sparing bo gdyby sendzia nie doliczył ani minuty w końcówce to juve by przegrało . Ale dobra już kończe tą dyskusje

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 10 sie 2005, 21:57

Lili możesz mi powiedzieć gdzie ja powiedziałem że to tylko sparing i że tak naprawde ten mecz się nieliczył. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”