Kto spadnie z ekstraklasy??

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Scyzoryk » 10 sie 2005, 20:25

Krzysztof Jarzyna pisze:ale ja nie pisze zadnych glupot o kupowaniu meczy!! przynajmniej ja nie analazlem w moim poscie slowa, ze Kolporter kupil mecz...
po drugie sytuacje, o ktorych mowisz widzaialem - u Was w meczu ze Stala, jedna w meczu u nas w Rzeszowie, i jedna w meczu ze Stalowa Wola... te 3 (a w zasadzie 4) mi wystarczyly...
i kolejny chlopak z Kielc kaze mi sie przymknac rozumiem, ze jak cos nie idzie po waszej mysli to sie burzycie, ale istnieje cos takiego jak wolnosc slowa, wiec niestety mozecie co najwyzej gotowac sie dalej.
No wiadomo wszyscy was okradają biedaczki ... 2 lata temu Korona teraz Heko przedtem Cracovia no porpostu jesteści pokrzywdzeni przez los i PZPN . A może porpostu wasz skłąd był cienki ?? W tym roku pewnie też was ktoś okradnie więc przyjmij moje największe wyrazy współczucia :oops: :lol: ALe co tu się dziwić jaki klub tacy kibice :roll: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: Sens jest jasny i sens jest prosty ty jesteś załosny gdy jesteś zazdrosny . Chłopcze z Rzeszowa :lol:

------KONIEC NAPINKI ( jak narazie :twisted:)------------

Wróć do „Wracając Do Meritum”