Re: Reklama

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Reklama

Post autor: Aker » 04 paź 2015, 11:55

Od kilku miesięcy korzystam z sieci Virgin Mobile, gdzie za 29 zł miesięcznie mam darmowe rozmowy na numery komórkowe i stacjonarne, darmowe smsy (mmsy 0,25 zł) i do wykorzystania aż 5 GB internetu. Jest to oferta Prepaid z samą kartą SIM, więc nie trzeba wiązać się długoterminową umową, w każdej chwili można się przenieść do innego operatora, gdyby jednak ten nie odpowiadał. Pakiet No Limit za 29 zł (są też inne i tańsze i droższe, jak dla mnie ten jest optymalny) odnawia się automatycznie co miesiąc, więc nie trzeba o tym pamiętać, wymagane jest tylko zostawienie środków na koncie, żeby kasa się pobrała za pakiet (u mnie odnowienie jest 1-go każdego miesiąca). Sieć działa na nadajnikach T-Mobile oraz Play, nigdy nie miałem problemów z zasięgiem, a LTE śmiga jak trzeba :) Jak dla mnie jest to oferta nr 1 na rynku.

Niedawno weszła promocja (tzw. Program "STARS"), że jeśli ktoś przeniesie numer do Virgin Mobile z polecenia osoby, która w Virginie już jest, to osoba Polecona zasilając swoje konto jakimś doładowaniem zasili również konto osoby Polecającej w takiej samej kwocie. Przykładowo przenosisz się do Virgina i zasilasz sobie konto za 30 zł to i ja również dostaję 30 zł na swoje konto Virgin, stąd mój kontakt do Ciebie :))

Jeśli coś jest niejasne to śmiało pytaj ewentualnie sprawdź stronę Virgin Mobile (https://virginmobile.pl/oferta), tam masz dostęp do wszystkich ofert i dokumentów oraz info nt. zniżek u Partnerów operatora np. w PizzaPortal jest do 20 zł zniżki dla użytkowników Virgina :) Ponadto przez allegro jest możliwość kupowania doładowań 30 zł do Virgin Mobile od Sprzedającego, który ma przeszło 22 tys. pozytywnych komentarzy za 27 zł, więc po 10-ciu takich doładowaniach można powiedzieć, że 11-ste jest gratis ;)

Jeśli interesuje Cię taka oferta daj znać, a zaczniemy procedurę przeniesienia numeru :)

Wróć do „Hyde Park”