Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 668

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5296
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 paź 2015, 18:59

Carbon mam nadzieję że prowokujesz, bo nie wierzę (czytając ostatnie Twoje posty) że można pisać takie głupoty.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 paź 2015, 19:04

Gdzie znowu widzisz te głupoty? W tym, że liga turecka jest lepsza od Ekstraklasy? Chyba nie muszę tego nawet tłumaczyć. Druga sprawa jest taka, że w rankingu UEFA Polska jest jedno miejsce przed Izraelem, ale mamy prawie tyle samo punktów... Różnica polega na tym, że stamtąd drużyny potrafią się do Ligi Mistrzów dostać, my nie. No i Cypr nas wyprzedza, więc cloner w sumie masz rację z tym Marciniakiem. :)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6265
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 paź 2015, 19:14

Polak czy niepolak, z ligi mocnej czy słabej, w sytuacji gdy zespół zaczął przypominać Drużyne (nieprzypadkowo przez wielkie D) nie mozna powołać gwiazdki która grozi rozbiciem morali drużynie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5296
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 paź 2015, 19:16

To raz. Dwa że jest farbowanym lisem, a dla takich nie powinno być miejsca w reprezentacji. Trzy, że jest po prostu słaby.

Głupoty? O polskiej lidze, o Lewandowskim, o Martialu, pewnie by się znalazło tego jeszcze troche. Cięzko Cię brać na poważnie.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 paź 2015, 19:24

sickstick pisze:Polak czy niepolak, z ligi mocnej czy słabej, w sytuacji gdy zespół zaczął przypominać Drużyne (nieprzypadkowo przez wielkie D) nie mozna powołać gwiazdki która grozi rozbiciem morali drużynie.
To, czy grozi drużynie, to myślę wie najlepiej Nawałka, aczkolwiek gdyby Obraniak wrócił i nie było żadnych spin z żadnej strony, to Lewandowskiego można by naprawdę uznać za godnego kapitana.
DDK pisze:Dwa że jest farbowanym lisem, a dla takich nie powinno być miejsca w reprezentacji.
Kim?
DDK pisze:Trzy, że jest po prostu słaby.
Oglądasz ligę izraelską? Pamiętam jak grał w kadrze i był wtedy jedną z bardziej wyróżniających się postaci.
DDK pisze:Głupoty? O polskiej lidze, o Lewandowskim, o Martialu, pewnie by się znalazło tego jeszcze troche. Cięzko Cię brać na poważnie.
To nie są głupoty, bo wszystko jest poparte argumentami. Na razie nikt nie potrafił zrobić kontry, każdy potrafi tylko wyśmiewać.

PS. Polska liga ssie niemiłosiernie.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 paź 2015, 19:27

Polska liga ssie niemiłosiernie, więc powołajmy kolesia z Izraela. Przestań z tymi prowokacjami :P

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 paź 2015, 19:31

Na farbowanych lisów mozna patrzeć bardziej lub mniej liberalnie, ja np nie lubię skreślać kogoś na starcie, ale Ludo na miłość boska po 3 latach od przyjęcia obywatelstwa ciagle nie mówił po polsku!

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 paź 2015, 19:33

Diamen23 pisze:Polska liga ssie niemiłosiernie, więc powołajmy kolesia z Izraela. Przestań z tymi prowokacjami :P
Najśmieszniejsze jest to, że jak już trolluję, to idę na całość, ale nikt mi nie powie, że polska liga jest lepsza od izraelskiej, nikt. Liga Mistrzów załatwia wszystkie Wasze argumenty. :) @EDIT: <--- Przeczytałem to trzy razy i sam siebie nie zrozumiałem, ale chodziło mi o to, że w tym wypadku naprawdę nie trolluję.
janop pisze:Carbon - młody jesteś.
Nie, nie pamiętam żadnych meczów polskich ekip z izraelskimi. Obie ligi nie odstają od siebie, ale dalej jestem zdania, że izraelska choćby przez ten jeden zespół w Lidze Mistrzów nas wyprzedza.
sickstick pisze:Na farbowanych lisów mozna patrzeć bardziej lub mniej liberalnie, ja np nie lubię skreślać kogoś na starcie, ale Ludo na miłość boska po 3 latach od przyjęcia obywatelstwa ciagle nie mówił po polsku!
Teraz chyba mówi. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 paź 2015, 19:42

A ja mam wrażenie, że po prostu swoją głupotę tłumaczysz trollowaniem.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2015, 19:42

Carbon pisze:Teraz chyba mówi.
reprezentant Polski o patriotyzmie

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 paź 2015, 19:43

Napisz coś tak słabego, ze nikt nawet nie chce sie do tego odnieść -> Ciesz sie ze nikt nie potrafi zbić twoich argumentów.

xD

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 paź 2015, 19:54

ubek pisze:A ja mam wrażenie, że po prostu swoją głupotę tłumaczysz trollowaniem.
Słabe prowo.
fieldy pisze:
Carbon pisze:Teraz chyba mówi.
reprezentant Polski o patriotyzmie
Sprzed kilku lat, może do tego czasu się nauczył?
W sumie to śmieszne jeśli faktycznie dotąd nie potrafi mówić, ale jakby Nawałka kazał mu się nauczyć, bo inaczej nie dostanie powołania? Pewnie by migiem podziałało.
sickstick pisze:Napisz coś tak słabego, ze nikt nawet nie chce sie do tego odnieść -> Ciesz sie ze nikt nie potrafi zbić twoich argumentów.

xD
:maruda:

Btw., wiecie, że te tańce Szczęsnego i Krychowiaka, co je ubek chyba tutaj gdzieś zamieścił, były nagrywane jeszcze przed meczem? Albo byli bardzo pewni siebie, albo nagrali to na wszelki wypadek, gdyby wygrali, tak czy siak, naprawdę wysokie morale musieli mieć.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 12 paź 2015, 20:04

Niech spierdala jak najdalej

A ja go rozumiem, każdy chciałby zagrać na wielkim turnieju, który jest organizowany w swojej ojczyźnie.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2896

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 paź 2015, 8:16

ubek pisze:A ja mam wrażenie, że po prostu swoją głupotę tłumaczysz trollowaniem.
Ale czy można być aż tak głupim ? Chociaż, zabrzmię jak staruch jakiś, dzisiejsza młodzież...

Awatar użytkownika
fan_R10
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 34

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 13 paź 2015, 9:15

Najlpszy był Hajto, jak zaczął odliczanie do końca meczu na 25 miut przed końcem :mrgreen: z błagalnym komentarzem"utrzymajmy to" .
Borek mu zawtórował, i tak już do końca przypominali ile minut zostało do "piłkarskiego raju" :rotfl:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”