Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 91

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 11 sie 2005, 11:13

RoRo pisze:Myslalem ze mnie jasny szlag trafi jak zobaczylem ze usluga jest niedostepna. Cholerni makaroniarze nigdy nie kodowali, a teraz cos im odwalilo. Wstyd ... :]
Nie no czasemjuż blokowali na przykład sparingi. Ale pucharu włoch nie blokowali.

Bramki Oby i Adiego

Nasz duet doskonały powoli się rozkręca.

Widac, żee przy bramce Adriano brakowało boskiego Lewandinho :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 22:14

I Inter przegral z Juve 0:2 na Birra Moretti :cry: Obie bramki strzeil Ibrahimovic. Mam nadzieje ze to przez brak w skaldzie Adriano i Martinsa. Swoja droga nie pomogl debiutujacy Samuel :|

POZDRO

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 12 sie 2005, 22:25

Lol...teraz podobno dostajemy z Napoli 2-1.... :oops: :roll: ale co tam...to tylko sparingi... w meczach o wieksza stawke bedziemy o wiele lepsi...tak mi sie wydaje ;)

PS: Sciagnalem skrot meczu z Schaktarem...Inter gral zaje****....widac bylo zgranie,swietne podania,dokladne....ogolnie super.... :D szkoda ze Cambiasso,Materazzi i Martins nie wykorzystali tych sytacji bo byloby z 0-6 dla nas :D a to byly praktycznie 100% sytuacje :D...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 sie 2005, 22:57

Joł, joł moje koffane ziomki! Melanz sie nie udal, przegralismy z slabym Juve :( i z srednim Napoli, ale i tak Skudeto bedzie nasze!!!!!!!!!!!! Forza super Adriano!!! co za zioamal z niego!!

Juve koksy! Wygrywac nie umia nie to co my!! Only Inter!! Only Oba!! aaa
bylbym zapomnial napisac o naszy nowym super ziomku Solaraim!!!!! On bedzie najlepszy, tak jak VDM!!! Forza Inter!!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 sie 2005, 23:09

Lakier pisze:Joł, joł moje koffane ziomki! Melanz sie nie udal, przegralismy z slabym Juve Sad i z srednim Napoli
słabym juve?ty to napisałes
Lakier pisze:Juve koksy! Wygrywac nie umia nie to co my!
ponownie przypominam ze to ty napisałes, jeśli tak uważasz masz prawo własnego zdania
Widze ze jestes wielce dumny z postawy Juve przypominam ci ze jest to tylko turniej towarzyski i liczyc bedzie sie tylko liga.
Zauważam takze ze leczysz swoje kompleksy na forum.Proponawał bym raczej spotkanie z kolegami, dziewczyna.Napewno pomoże
wielkie pozdro.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2005, 23:36 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 sie 2005, 23:17

fanfci18 pisze:
Lakier pisze:Joł, joł moje koffane ziomki! Melanz sie nie udal, przegralismy z slabym Juve Sad i z srednim Napoli
słabym juve?ty to napisałes
Lakier pisze:Juve koksy! Wygrywac nie umia nie to co my!
ponownie przypominam ze to ty napisałes, jeśli tak uważasz masz prawo własnego zdania
Widze ze jestes wielce dumny z postawy Ju*e przypominam ci ze jest to tylko turniej towarzyski i liczyc bedzie sie tylko liga.
Zauważam takze ze leczysz swoje kompleksy na forum.Proponawał bym raczej spotkanie z kolegami, dziewczyna.Napewno pomoże
wielkie pozdro.
Ale o cio ci chodzi ziomulku! Ja only Inter! rap kanapaciapa, joł bezele! Ja tam Juve tesh nie lubie, juve to przeciez koksiarze i razem z tym slabym Milanem wygrywaja co chwile Lige, Only Inter! Forza Solari! Joł ziomy! Ja tez nie wiem co ci Fani widza w tym skudeto, tak sie tym podniecaja, puchar wloch przeciez jest Lepszy! Joł! Wielkie joł!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 23:22

Już dawno mówiłem że lakier prubuje zaistnieć . Teraz pali głupa i w ten sposób chce być zauważony przykry człowiek z ciebie lakier można powiedzieć że szkoda mi ciebie ale mniejsza z twoja osobą bardziej mi szkoda twoich rodziców :(

a co do turnieju to Inter kompletnie zawiódł ale to tylko głupi turniej :D

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 sie 2005, 23:22

Widze ze prezentujesz żenujący poziom.Bez komentarza

ps.Chciałbym zwrócic uwage moderatorom ze te posty k lakierka sa nie na temat i maja na celu prowokacje

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 12 sie 2005, 23:23

Lakier pisze:Ale o cio ci chodzi ziomulku! Ja only Inter! rap kanapaciapa, joł bezele! Ja tam Juve tesh nie lubie, juve to przeciez koksiarze i razem z tym slabym Milanem wygrywaja co chwile Lige, Only Inter! Forza Solari! Joł ziomy! Ja tez nie wiem co ci Fani widza w tym skudeto, tak sie tym podniecaja, puchar wloch przeciez jest Lepszy! Joł! Wielkie joł!
Nie odstawiaj już nigdy więcej leków chłopcze bo widac, że ci trochę pomagały.

Taka moja dobra rada....

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sie 2005, 23:26

Dobra Lakier jest zbanowany na dłużej więc już nie musicie go komentować. Dalej kontynuujcie temat o Interze, a takimi się nie przejmujcie

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 12 sie 2005, 23:27

o boze.... :shock: :? :x :lol: Koles...masz jakies kompleksy czy jaki *** ? nie no n/c ..... ktos tu widze potrzebuje lekarza ...

PS: Jeden porzadny na tym forum.....wie co robic....

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 sie 2005, 12:09

Nie ma co sie przejmowac wczorajszym turniejem. A fani Juve tez niech sie nie wypowiadaja pochlebnie bo gdyby tak mialo byc to My moglibysmy sie podniecac trofeum Tim Trophy :lol:

Zawsze wiedzialem Lakierek , ze madry to ty nie jestes , ale ze jestes az tak slaby psychicznie nie wiedzialem. To dzieki Mnie :?: :twisted: Tym samym trafiasz na ... :twisted: Jeszcze raz Pozdrowienia dla Ciebie :!: :twisted: :twisted: :twisted: Zycze spokojnego ladowania na dnie

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 sie 2005, 13:28

serek408 pisze:Nie ma co sie przejmowac wczorajszym turniejem. A fani Juve tez niech sie nie wypowiadaja pochlebnie bo gdyby tak mialo byc to My moglibysmy sie podniecac trofeum Tim Trophy
I kilku Interistów sie podniecało. A co!
serek408 pisze:Zawsze wiedzialem Lakierek , ze madry to ty nie jestes , ale ze jestes az tak slaby psychicznie nie wiedzialem.
Ogólnie chyba mało wiesz.
serek408 pisze:Tym samym trafiasz na ...
I tak byłem pierwszy!
serek408 pisze:Zycze spokojnego ladowania na dnie
Nie zanosi się, żeby tam spadł. Nawet gdyby, to sie tam nie pogryzcie czasem.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 sie 2005, 14:00

Roberto Mancini wypowiadał sie po wcorajszym turnieju i powiedział, że najwazniejsze jest to ze nie wszyscy sa zdrowi i nikt nie doznałzadnej kontuzji :roll: Niby ma racje bo turniej był czescia przygotowan do sezonu i wazne zeby sprawdzic forme zawodnikow, dac zgrac sie nowym z reszta skladu i ogolnie dopasowac taktyke. Tylko ze Juventus tez nie ma zadnych rannych i poległych, Capello sobie wszystko obcykał a jeszcze ośmieszyli Inter wygrywajac 2:0. Mancio robi dobra mine do złej dry, wiedziałem ze tak bedzie, to było zbyt piekne :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 13 sie 2005, 14:10

Czy ja wiem, nie było tak źle - zobacz w jakim składzie grał Inter z 11 która grała był tylko Matrix.

RoRo pisze:Tylko ze Juventus tez nie ma zadnych rannych i poległych
A Ibra ? :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”