ty a jest jakaś sytuacja możliwość w której nie będzie mieć racji?Jeśli spełni, ale zwiększy dług - kłamał.
Jeśli spełni, ale zwiększy podatki - kłamał.
Jeśli nie spełni, to udowodni że mieliśmy rację.
Ba, jeśli spełnią a jakieś dane się pogorszą - mieliśmy rację. Jeśli ceny w sklepach/bankach pójdą w górę - mieliśmy rację. Itd.
.Poza tym nie jest prawdą, że liberałowie światopoglądowi zniknęli z sejmu - .Nowoczesna to między innymi środowisko Liberte, które zainicjowało zbieranie podpisów pod zakończeniem finansowania religii w szkołach. Bez kościoła, związków i organizacji kibicowskich mimo wszystko udało się zebrać podpisy, a jedna z organizatorek została posłanką
Aha czyli to, że ze strony Nowoczesnej do sejmu dostała się grupka Liberte świadczy, że liberałowie nie umarli, ale jak już od Kukiza dostała się grupa Narodowców to świadczy o tym, że umarli?Jednocześnie poprzez te wybory de facto skończyły/li się: Ruch Narodowy
I mam do ciebie wielce czcigodny użytkowniku o nicku pełnym : czarny_samael jest ok? (wystarczająca grzeczność czy życzysz sobie czegoś więcej? Jeśli tak to proszę modów o nie karanie mojej osoby
Czy jeśli powiem, że znowu się jak zwykle konsekwentnie nihil novi nub sole mijałeś się z prawdą mówiąc o tym, że to inne środowisko w kontrze do PO to będę się mylił? Czy jeśli powiem, że miałem racje mówiąc, że to jedno i to samo tylko ubrane w nowe barwy, a ci co na nich głosują pomimo tego, że mają dość PO są mało poważnymi ludźmi to miałem racje?