Anglia - Transfery (zbiorczy) - Strona 23

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Najlepszym transferem letniego okienka sezonu 2017/2018 w Premier League jest:

Alvaro Morata (Real->Chelsea)
2
6%
Kyle Walker (Tottenham->M.City)
2
6%
Ederson (Benfica->M.City)
0
Brak głosów
Mohamed Salah (Roma->Liverpool)
25
74%
Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal->Liverpool)
0
Brak głosów
Alexandre Lacazette (Lyon->Arsenal)
0
Brak głosów
Sead Kolasinac (Schalke->Arsenal)
1
3%
Romelu Lukaku (Everton->M.United)
0
Brak głosów
Nemanja Matic (Chelsea->M.United)
1
3%
Richarlison (Fluminese->Watford)
3
9%
Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 16:48

Uwaga Panie i Panowie....Manchester United jest bardzo bliski pozyskania gwiazdora Sao Paulo ...Cicinho....zawodnik ten jest teraz w Manchesterze i zwiedza miasto i osrodek szkoleniowy Diablow Carington...Sir Alex proponuje mu 50 000 Funtow tygodniowo plus 8 mln Funtow jako transfer....wiec juz chyba mamy ostatnie wzmocnienie w tym okienku...dla mnie dobry wybor....ale jeszcze nic pewnego...wszystko okaze sie na dniach...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sie 2005, 16:54

ryzy89 pisze:plus 8 mln Funtow jako transfer
za 8 chce go kupić, czy tyle mu da za podpisanie kontraktu??

a dobry on jest?? jesli tak to gratuluje zakupu :wink:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 17:23

8 mln Funtow dostanie Sao Paulo....za transfer( suma odstepnego :) )...ale jeszcze nie jest nic pewne...wiec z gratulacjami sie narazie wstrzymaj.....a czy dobry...dla mnie jest bardzo dobry...wyrzynal na Pucharze Konfederacji....

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 sie 2005, 17:33

Czy Cicinho jest dobry? Jest znakomity! Jest niezwykle szybki, znakomicie dryblują, dobrze widzi grę, achh. Szkoda, że gra w Sao Paulo. Cicinho ma być następcą Cafu w reprezentacji. 8 mln Funtów to jest strasznie niska kwota jak na takiego zawodnika, ale w FC Sao Paulo mają kase. Oni żyją z takich transferów.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 17:37

Jeszcze MU ma umowe partnerską z Sao Paulo co napewno ułatwiłoby przejsicie Cininho do United. 8 mln to jest troche pienięzdy ale jeśli ktoś widizałjego gre to wie jaki z Cininho wymiatacz. Sprawa powinna wyjasinić się na dniach :D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 sie 2005, 17:48

Ale czy on będzie pasował do Manchestru?? Widziałem go w akcji i myśle, że on jak nikt pasuje do Barcy... Przecież w Anglii go tam zabiją :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 17:57

A dlaczego maja go zabić???? Nie jest za wysoki ale to nie znaczy że nie jest silny fizycznie i uważam ze jak przejdzie do Premiership to sobie tam poradzi :!:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 sie 2005, 18:02

Nie bierz wszystkiego dosłownie co gadam... wiem, że sobie poradzi, ale on najbardziej pasowałby do Barcy lub do jakiejś innej hiszpańskiej drużyny. A poza tym to nie raczej nie przepadam za MU... :lol:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 sie 2005, 18:10

Ale teraz MU zmienia taktyke na 4-3-3 i w takim ustawieniu boczni obrońcy mają duże pole do popisu. Ferguson wie ze nie może za bardzo liczyć na Nevilla w akcjach ofensywnych więc szuka zawodnika który ma dynamit w nogach i znalazł Cininho 8) Nie lubisz MU jutro o 16 będziesz ich nienawidził 8) :wink:

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 12 sie 2005, 18:13

:lol: hehe dobre
Mi to już nie grozi... A poza tym przegrana MU wcale mnie tak jescze bardziej nie zrazi do tegoż klubu :lol:
W Anglii nie ma dużo graczy z Ameryki południowej. Poprostu nie radzą sobie z tym stylem gry. Wyjątkiem jest Solano i jeszcze kilku innych, ale boję się, żeby nie powórzyła się sytuacja z Klebersonem, Veronem czy Crespo.
o to mi też chodzilo :wink:
Ostatnio zmieniony 12 sie 2005, 18:16 przez metol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 sie 2005, 18:13

W Anglii nie ma dużo graczy z Ameryki południowej. Poprostu nie radzą sobie z tym stylem gry. Wyjątkiem jest Solano i jeszcze kilku innych, ale boję się, żeby nie powórzyła się sytuacja z Klebersonem, Veronem czy Crespo.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 12 sie 2005, 22:24

Metol za pewny jestes...zobaczymy jaka bedzie gadka jutro po meczu..... 8) ....smie twierdzic ze bedziesz doszukiwac sie jakis nieptrrawidlowosci w sedziowaniu lub cos takiego :lol: ...poprostu bedziesz szukal usprawiedliwienia dlaczego twoi ulubiency przegrali... :lol:

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 12 sie 2005, 23:50

metol pisze:Ale czy on będzie pasował do Manchestru?? Widziałem go w akcji i myśle, że on jak nikt pasuje do Barcy... Przecież w Anglii go tam zabiją :lol:
Zgodze się z tobą, że Cicinho pasuje tylko do Primeradivision. Według mnie świetnie by se poradził grajac w Atletico Madryt bądz w Realu Betis. Wyrósłby na prawdziwą gwiazdę(cos w stylu Carlosa!)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 13 sie 2005, 6:13

Sao Paulo zadekalarowalo że jeśli MU wyłozy odpowiednią sume( 8 mln) to bez problemu Cininho odejdzie di United. Klub nie będzie robił mu problemow i to mi się podoba z Sao Paulo kazdy zawsze się dogaduje! Więc wygląda na to że juz niedługo Cininho w Man Utd :!:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 14 sie 2005, 10:19

Ja Wam tylko powiem, że Cicinho jest na obronie odpowiednikiem Cristiano Ronaldo :D . I kto jak kto, ale chyba nikt nie powie, że Cris się nie sprawdza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”