Książki - recenzje

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 13 sie 2005, 9:03

Książka to książka ... moje ulubione tytuły to: "Miasteczko Salem" Stephena Kinga - książka ta opowiada o małym miasteczku w U.S.A w którym to dzieją się rzeczy niepojęte i niespotykane, złe moce opętały to miasteczko a walke wypowiada im grupa śmiałków którym przewodzi mały chłopiec. Osobiście bardzo polecam tą książkę jak i również inne książki Kinga ( wspaniały pisarz ) , Drugą moją u;ubioną książką jest " Forres Gump" Winstona Grooma - "Opowieść o nas i o naszych powszednich marzeniach. Ciepła i zgryźliwa jednocześnie, niebywale śmieszna historia idealnego obywatela współczesnego świata - doskonałego idioty. Forrest Gump - zarówno powieściowy pierwowzór, jak i jego filmowe wcielenie wykreowane przez Toma Hanksa - zyskał sobie niezwykłą popularność wśród czytelników, widzów oraz krytyków. Film otrzymał sześć Oskarów, książka doczekała się wielu wznowień i tłumaczeń na całym świecie oraz kontynuacji pt. 'Gump i spółka'." kolejną książką którą bardzo lubie jest książka Kevina Mitnica pt: "Sztuka Podstępu"- to absolutny bestseller w swoim gatunku. Pozycja obowiazkowa dla ludzi interesujacych sie tematyka hakerstwa i pochodnymi dziedzinami. Gorąco zachęcam do przeczytania tych książek w\g mnie są suuuper !!! Zachęcam wszystkich gorąco do przeczytania !!!
PzDR.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”