Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 13 sie 2005, 13:53

Manumef pisze:
kaczy pisze:Juz za godzinke Inauguracja premiership . w pierwszym meczu Manchester zagra z Evertonem , nie ulega wątpliwości to że The Reds są favorytami tego meczu . Ale chciałbym go obejzec ze względu na Park ji suna , jeszcze nie widziałem jego ogranio z czerwonymi , jak dotąd to w meczaqch towarzyskich i LM szło mu nie najgorzej , ale dzis juz nie bedzie lekko i bedzie musiał dać z siebie wszystko .
To w końcu piszesz o MU, Evertonie czy może Liverpool'u? :roll: The Reds pffffffff :rotfl:
A ten Park ji sun to jakiś nowy zawodnik? Znam tylko i wyłącznie Park Ji - Sunga.
Pozdro 4 you :roll:
Nie wypominaj mu, że się nie zna... :lol: :lol:

Co do spotkania z Evertonem Liverpool ('The Toffies' :wink: ), to przyznam szczerze, że cieszyłaby mnie wygrana MU. Dlaczego? Bo po pierwsze nie lubię Evertonu, po drugie Manchester United jest lepszym zespołem, a w dodatku zawiodłam się na transferach Evertonu tego lata... Mieli budować mocną kadrę. I zbudowali... :roll:

Skład MU: E Van der Sar, G Neville, R Ferdinand, M Silvestre, J O'Shea, D Fletcher, R Keane, P Scholes, J Park, W Rooney, R van Nistelrooy

PS Mecz już trwa... :twisted:

Wróć do „Anglia”