Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 maja 2012, 15:54
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 24 maja 2012, 18:47
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 29 maja 2012, 20:33
Mario Balotelli, napastnik Manchesteru City i reprezentacji Włoch doszedł do wniosku, że jest genialny. Po prostu.
- Myślę, że jestem geniuszem - powiedział Balotelli w wywiadzie dla "France Football".
- Mam swoje życie, swój własny świat. Robię to co chcę, nie denerwując nikogo. Wydaje mi się, że jestem bardziej inteligentny niż większość ludzi.
- Talent, który otrzymałem od Boga, jest cudowny. Problemem jednak jest to, że wszyscy ludzie non stop na Ciebie patrzą i oceniają. Tylko kilka osób na świecie ma taki talent jak ja. Więc tylko kilka osób na świecie ma prawo mnie oceniać - podkreślił Balotelli.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 maja 2012, 21:03
No ja się zdenerwowałem kiedy prawie wysłał Songa na roczny urlop, a potem próbował też na niego wysłać Sagne.Robię to co chcę, nie denerwując nikogo.
Co ciekawe tu się z nim zgodzę, choć chyba nie z takich powodów o których on myślał. Inteligencja kojarzy się na ogół z czymś związanym z mądrymi, przemyślanymi i odpowiedzialnymi decyzjami - pod tym względem uważam że Mario ma niemałe braki. Istnieją jedna różne rodzaje inteligencji, np inteligencja emocjonalna czy inteligencja sportowa. Ta ostatnia definiowana jest jako umiejetność wykorzystania swojego potencjału w sporcie (tzn wykorzystanie swojego talentu i warunków). Pod tym względem Mario można uznać za inteligentnego.Wydaje mi się, że jestem bardziej inteligentny niż większość ludzi.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 cze 2012, 21:13
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 cze 2012, 22:34
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 02 cze 2012, 15:37
Słowa te po części potwierdzają teorię iż Johnson nie słucha trenera i najprawdopodobniej tutaj jest pies pogrzebany.Adam nie zaliczył progresu odkąd zatrudnił się w City.Osobiście dałbym mu szansę gry na Euro lecz tak jak mówiłem wcześniej, wiedziałem że nie obejdzie się bez konsekwencji dla niego po transferze do City.Są 2-3 rzeczy, na które zwróciłbym mu uwagę jako trener.Adam jest skrzydłowym, który reprezentuje starą szkołę co mi się osobiście podoba. Jednak czasami powinien słuchać rad dotyczących jego gry i w pełni je wykorzystywać.Johnson potrzebuje osoby, od której mógłby się czegoś nauczyć. W wieku 24 lat nie wie się wszystkiego - trzeba chcieć się jeszcze czegoś nauczyć.W trakcie kariery trzeba stawać się coraz lepszym. Jeśli Adam zamknie się na zdanie innych to nic nie osiągnie.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 03 cze 2012, 10:40
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 06 cze 2012, 19:32
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 cze 2012, 19:34
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 06 cze 2012, 20:17
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 06 cze 2012, 20:23
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 06 cze 2012, 20:35
Daaaamian pisze:Martinez jako środkowy obrońca?
Wielokrotnie to zbyt mało powiedziane. Za Bielsy Javi Martinez zagrał znacznie więcej meczów jako środkowy obrońca niż jako defensywny pomocnik.Dr.Football1 pisze:wielokrotnie
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 cze 2012, 20:49
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 cze 2012, 17:07
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio