FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 676

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 10 cze 2008, 12:22

Ja bardzo bym chciał kogoś kto w jakimś stopniu przypomina Deco wiem że nie ma takiego zawodnika jednak kogoś o podobnym profilu można by znaleźć.

Moutinho zawodnik z którego może być w przyszłości wielka gwiazda. Ktoś kto nie tylko rozgrywa ale i także udziela się w defensywie. Wiele spotkań jego nie widziałem ale będę dalej śledził jego losy na EURO może będzie coś na rzeczy.

Vaart zawodnik od dawna będący w kręgu mojego zainteresowania. Szkoda że Barcelona o niego sie nie stara. Może nie jest tak dobry w odbiorach jak Deco ale w ofensywie nie wiele mu ustępuje może nawet teraz jest lepszy. Cena za niego to około 15 mln więc nie wielka jak na gracza o podobnych umiejętnościach do Wesleya który bardzo dobrze wkomponował się w grę Realu.

Diego z Werderu. Zawodnik który ma niezły drybling. Potrafi podawać jak mało kto. Jednak w defensywie udziela się jeszcze mniej niż Rafael. A trzeba też brać poprawkę że Dani Alves będzie często grał w ofensywie. Więc mogło to trochę popsuć proporcję między defensywą a ofensywą. Cena za niego będzie jednak duża i to może odstraszać w końcu każdy klub ma ograniczony budżet, no może oprócz Chelsea :P

i ostatni zawodnik jeżeli jest do wyciągnięcia Xabi Alonso mój faworyt.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 10 cze 2008, 13:37

Tobik33 pisze:Ja bardzo bym chciał kogoś kto w jakimś stopniu przypomina Deco wiem że nie ma takiego zawodnika jednak kogoś o podobnym profilu można by znaleźć.
O ile wiem, to Deco jeszcze nigdzie nie odszedł, więc może zostanie?

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 10 cze 2008, 13:40

PubuśBubuś pisze:O ile wiem, to Deco jeszcze nigdzie nie odszedł, więc może zostanie?
Deco w jakimś wywiadzie podkreślił że nie ma już odwrotu.Czyli w Barcelonie już nie pogra.Przyszły pracodawca portugalczyka to zapewne Inter Mediolan,albo Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 10 cze 2008, 13:44

Słowa Deco przed 2 tygodni: "W przyszłym sezonie zagram w angielskim albo we włoskim klubie. Pozostanie w Hiszpanii nie wchodzi w grę. Dlaczego? Jedyny klub porównywalny do Barcelony to Real, a tam nigdy odejdę" - oświadczył Deco.

Ostatni wywiad z Deco mówiący o jego odejściu i że nie ma już odwrotu od tej decyzji: Kliknij tutaj Jeżeli myślisz że on rzuca słowa na wiatr to jesteś w głębokim błędzie.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 cze 2008, 14:12

Oficjalna koszulka wyjazdowa na przyszły sezon:
Obrazek
Obrazek

Dla mnie nawet może być, ale wolałbym trochę inny odcień żółtego :)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 10 cze 2008, 14:37

fajna zdecydowanie lepsza niż ta wyjazdowa z zakończonego sezonu...

A może mi ktoś dać link do naszym pierwszych i trzecich stroi na przyszły sezon

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 cze 2008, 15:08

Mnie się najbardziej podobały te z 2006 wyglądające jak kamizelki drogowców :D ale te też są ok

ps To mój pierwszy post na forum witam wszystkich :witam:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 cze 2008, 15:32

Cris7 pisze:Hleb to naprawdę dobry pomocnik i nie rozumiem do końca powątpiewania niektórych z was w jego talent. W Arsenalu udowodnił, że potrafi grać jeden na jeden, jest szybki, przebojowy, piłka nie przeszkadza mu w grze. Czego więcej potrzebuje w La Liga?
Czego więcej potrzeba? Mógłby strzelać bramki albo zaliczać asysty bo piłkarzy, którzy grają dobrze, ale nie asystują (zbyt często) ani nie zdobywają (zbyt wielu) bramek już mamy :P

Moutinho? Na EURO nie pokazał jeszcze niczego a w lidze portugalskiej też nie gra jakoś szczególnie dobrze z tego co mi wiadomo. Na pewno jest utalentowany, ale na dzień dzisiejszy nie gwarantuje właściwie niczego. Już chyba wolałbym Hleba.

A może ktoś dobrze zna Mourinho i mógłby mnie przekonać dlaczego warto w niego zainwestować? Dlaczego Mourinho a nie Hleb?

Koszulki fajne. Podobają mi się.
grzegorzfcb pisze:To mój pierwszy post na forum witam wszystkich
:welcome:

Na BO masz ten sam nick :> :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 cze 2008, 15:34

Mentor pisze:A może ktoś dobrze zna Mourinho i mógłby mnie przekonać dlaczego warto w niego zainwestować? Dlaczego Mourinho a nie Hleb?
no wiesz, Mourinho jednak wygrał LM i PUEFA i ligę angielską, a Hleb będzie się długo aklimatyzował.
Przekonałem ? :glass: :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 cze 2008, 15:41

:lol2:

Wiedziałem, że pewnego razu przejadę się na tym młokosie :P

Teraz napisz mi coś o Moutinho :wink:

nie znam typa, ale o the special one zawsze ci mogę szepnąć słówko ;)

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 10 cze 2008, 15:41

W rzeczy samej 8) Ciesze sie, że zostałem rozpoznany :) , ale chyba jeszcze muszę przerobić swój profil tak aby mnie nikt za kibica Bayernu nie brał :naughty: Aczkolwiek nic do Nich nie mam

nad edytowaniem postów też musze popracować :oops:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 cze 2008, 16:48

Tobik33 pisze:
A może mi ktoś dać link do naszym pierwszych i trzecich stroi na przyszły sezon
3 jest 2 z poprzeniego zezonu. Od paru ladnych lat jest tak zawsze......
Czekam caly czas na kolnierzyk do pierwszego kompletu. mam tez nadzieje ze bedzie mozna kupic koszulki bez napisu unicef

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 10 cze 2008, 17:00

Bienias pisze:3 jest 2 z poprzeniego zezonu. Od paru ladnych lat jest tak zawsze......
Szczerze nie wiedziałem jednak ja by nie patrzeć to masz racje w tym sezonie była ta piękna pomarańcza :|

Eto'o znowu nie potrafi powiedzieć czy zostaje czy odchodzi. Mógłby się wreszcie określić jak np. Deco. Może dlatego że Inter czy Chelsea nie chcą zapłacić tych 40 mln ? a Tottenham czy inny wynalazek (jak to powiedział Eto'o środka tabeli) nie jest w stanie dorównać jego ambicją. Ja tam nie chce żadnego środkowego napastnika Eto'o musi zostać inaczej będzie nie wesoło. Tyle lat czekaliśmy na napastnika który strzela regularnie do siatki i mamy a teraz chcemy się go pozbyć :|

Awatar użytkownika
Marcin87
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 10 cze 2008, 17:10

Tobik33 pisze:Tyle lat czekaliśmy na napastnika który strzela regularnie do siatki i mamy a teraz chcemy się go pozbyć Neutral
Tu nikt nie mówi o pozbywaniu się Eto.Po prostu,jak sam zauważyłeś nie potrafi się zdecydować na jednoznaczną decyzję.Może chce takimi wypowiedziami jakoś zwrócić na siebie uwagę?Może chce podwyżkę? :D Nie wie tego nikt.
A co do Tottenhamu to już Dos Santos poszedł podbić Anglię:)Ciekawe czy mus się uda:)Chociaż zabłysnąć :wink:

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 10 cze 2008, 17:56

Marcin87 pisze:A co do Tottenhamu to już Dos Santos poszedł podbić Anglię:)Ciekawe czy mus się uda:)Chociaż zabłysnąć
Giovanni nie poszedł do Tottenhamu po to, aby podbijać Premiership, raczej po to żeby regularnie grać, na co w Barcie raczej szans nie miał. Przynajmniej w najbliższym czasie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”