Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lis 2010, 18:08
czyli jednak fani Lecha nie byli swieciJak powiedziała rzeczniczka chorzowskiej policji, mł. asp. Justyna Dziedzic, kilkusetosobowa grupa kibiców poznańskiej drużyny usiłowała wejść na obiekt, gdy jego bramy były jeszcze zamknięte. Po sforsowaniu ogrodzenia, doszło do utarczek z siłami ochrony. Fani mieli kamienie i niebezpieczne przedmioty.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 07 lis 2010, 19:44
Inferno
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 lis 2010, 20:32
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lis 2010, 20:56
Dokument bardzo ciekawy i szczerze polecam, choć trochę boli mnie twierdzenie, że to dokument o realiach polskiej wsi... Sam wychowałem się w małej miejscowości, a dorastałem już w stolicy. Fakt, jest część społeczeństwa, która reprezentuje poziom podobny do bohaterów dokumentu, ale mam tam sporą część przyjaciół, którzy pokończyli studia, mają dobrą pracę i żyją na poziomie. Osobiście mam swoje zdanie na ten temat. W mieście też mieszkają tacy ludzie i to nie jest problem wsi. Patologia nie wybiera...Inferno pisze:Oglądaliście "Czekając na sobotę"? Jest to dokument HBO o realiach polskiej wsi, jeśli macie ochotę na pierwszorzędną patologię to polecam:
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 07 lis 2010, 21:01
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 07 lis 2010, 21:06
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lis 2010, 21:16
czekajac na sobote w miescie. Chetnie poogladam cpunkow z kasa tatusia i dziewczyny sprzedajace sie temu kto ma lepszy zegarek. Tez mozna zrobic temat.Na takiej wsi ludzie mają swój świat i on trochę odbiega od tego światopoglądu jacy mają ludzie w miastach.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lis 2010, 21:20
Światopogląd się nie różni, lecz podejście do życia. Jak oglądałeś ten dokument, to pewnie słyszałeś jak jeden z bohaterów mówił, że siostra jego mieszka w Warszawie i studiuje. Jak ktoś chce się wyrwać z małego zadupia, to się wyrwie. Musi mieć ambicje. Ja np bardzo dziękuję rodzicom za to, że sami mnie namawiali od małego, abym uciekał do miasta. Zaufali mi, zainwestowali ogromne pieniądze w to, abym mógł skończyć LO w Wawie, czyli płacili za mieszkanie, internat, dawali na życie i nie bali się, że zostanę ćpunem jak moi koledzy, którzy po tym jak wyrwali się z domu ruszyli w tany-tany.KajoFC pisze:Myślałem że takie rzeczy w naszym kraju to już przeszłość ale jak widać nie koniecznie. Na takiej wsi ludzie mają swój świat i on trochę odbiega od tego światopoglądu jacy mają ludzie w miastach.
Racja. Czasami pójdę gdzieś na imprezę i tak patrzę to aż żal dupę ściska. Ostatnio poznałem dziewczynę i powiem szczerze, że nie spodziewałem się tego co usłyszę. Nie dość, że ładna i ma fajną figurę, to jeszcze inteligentna i rozsądna. Myślałem, że takich już nie ma...Bienias pisze:czekajac na sobote w miescie. Chetnie poogladam cpunkow z kasa tatusia i dziewczyny sprzedajace sie temu kto ma lepszy zegarek.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 lis 2010, 21:26
takich jest duzo ale jezeli sie samemu nie prezentuje pewnego poziomu to sie ich w zyciu nie pozna. Co nie zmienia faktu ze bez tych drugich nie mielibysmy tak duzo przyjemnosciOstatnio poznałem dziewczynę i powiem szczerze, że nie spodziewałem się tego co usłyszę. Nie dość, że ładna i ma fajną figurę, to jeszcze inteligentna i rozsądna. Myślałem, że takich już nie ma...
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 07 lis 2010, 21:33
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 lis 2010, 21:35
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lis 2010, 21:35
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 lis 2010, 21:37
Nie no racja, ale nie chciałbym aby moja dziewczyna tańczyła w wiejskiej dyskotece z cyckami na wierzchu...Bienias pisze:takich jest duzo ale jezeli sie samemu nie prezentuje pewnego poziomu to sie ich w zyciu nie pozna. Co nie zmienia faktu ze bez tych drugich nie mielibysmy tak duzo przyjemnosci
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 07 lis 2010, 21:41
Do 01:15. Tragedii nie ma.Diamen23 pisze:Tylko, że na Polsacie ten film pewnie będzie się dłużył do 2 w nocy...
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio