Nie rozumiem jak w Polsce ludzie mogą tak pochopnie machać ręką. W każdym innym kraju, nawet Izraelu, ale nie w Polsce...Babel pisze:http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20169/onr550.jpeg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 lis 2010, 23:24
Nie rozumiem jak w Polsce ludzie mogą tak pochopnie machać ręką. W każdym innym kraju, nawet Izraelu, ale nie w Polsce...Babel pisze:http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20169/onr550.jpeg
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 lis 2010, 23:55
Mam w klasie takiego batona z Człuchowa.krzychu212 pisze:Nie rozumiem jak w Polsce ludzie mogą tak pochopnie machać ręką. W każdym innym kraju, nawet Izraelu, ale nie w Polsce...Babel pisze:http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20169/onr550.jpeg
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 lis 2010, 0:00
kaczy pisze:'zdrajcą rasy'
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 lis 2010, 0:13
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 lis 2010, 0:14
Z tą czarnulką to było w wakacje, ale kiedy indziej o tym napiszęlisek_chz pisze:kaczy, Ty miałeś chyba więcej przygód w miesiąc niż ja przez całe życie
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 lis 2010, 0:20
Czas odejść w końcu od kompa.kaczy, Ty miałeś chyba więcej przygód w miesiąc niż ja przez całe życie
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 lis 2010, 0:40
Wow, no, no, no... To zostały Ci jeszcze Azjatki i Biedroń. Te pierwsze podobno mają w poprzek.kaczy pisze:A kiedy opowiadałem o swoich baraszkach z czarnoskórą dziewczyną nazwał mnie 'zdrajcą rasy'
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 lis 2010, 0:46
Ja nie ten typ, który spędza dużo czasu przy kompie więc na spokojuAkarin pisze:Czas odejść w końcu od kompa.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lis 2010, 0:57
Nie pierdol, murzynki raczej w łóżku nie miałeśAkarin pisze:Czas odejść w końcu od kompa.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 lis 2010, 1:06
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 lis 2010, 1:20
mulatki się liczą?cloner pisze:Nie pierdol, murzynki raczej w łóżku nie miałeśAkarin pisze:Czas odejść w końcu od kompa.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lis 2010, 1:26
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 lis 2010, 9:58
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 lis 2010, 13:31
Po sezonie trzeba bedzie sprawic jakis dobry prezent dla naszego bramkarza,bo to co wyprawia w tym roku przechodzi ludzkie pojecieI tak Ci nie wierzę A tak serio to gratulacje, znów na zero z tyłuMożesz co kolejkę wklejać tabelę co by można było mieć rozeznanie w sytuacji. Oby tak dalej. Ktoś nagrywa Wasze mecze czy tylko okazjonalnie z telefonu? Fajnie jakbyś od czasu do czasu zarzucił jakąś kompilacją bramek
Zeby tylko onQSF już dzwonił?
Nie tylko weekendoweWidać że weekendowe gwoździe póki co Wam służą
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 12 lis 2010, 14:33
Inferno
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio