Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 mar 2005, 15:56
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 12 mar 2005, 16:03
przeciez takich ksywek ma wielu pilkarzy chocby Santa Cruzolek j pisze:nbie specjalizuje się w tej kategorii, a więc dam cos niezbyt trudngokrólik
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 12 mar 2005, 17:40
ale m chodziło o Javiera Saviole, dlatego qczak daje nastepnąsly_FCI pisze: przeciez takich ksywek ma wielu pilkarzy chocby Santa Cruz
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 20 mar 2005, 19:25
wazi
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 mar 2005, 19:33
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2005, 19:34
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 mar 2005, 19:37
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2005, 19:44
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 mar 2005, 19:45
Nie ma sprawy, ale naprawde nie wiesz, że Tyson ma ksywe Bestia ?? Chyba, że tu mozna dawac tylko ksywki pilkarskieNiggaz pisze:No dobra niech więc qczak potwierdzi ale jestem prawie na 100% pewny, że to właśnie Julio Baptista z Sevill. Chyba, że jeszcze ktoś ma taką ksywę.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 20 mar 2005, 19:47
oczywiście Nigazz miał rację, chodziło o Julio BaptistęRoRo pisze:A skad wiesz czy poprawna odpowiedz ?? Czy autor napisal ze jest OK ?? A moze to Tyson jest bestią?? Bo jest ....![]()
:D:D
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2005, 19:50
Wiem, że Tyson ma ksywę Bestia ale jakoś z reguły podaje się tutaj ksywy piłkarskie. Można to w sumie zmienić to byłoby ciekawiej i trudniej ale to dopiero jak się skończą pomysłyRoRo pisze:Nie ma sprawy, ale naprawde nie wiesz, że Tyson ma ksywe Bestia ?? Chyba, że tu mozna dawac tylko ksywki pilkarskieNiggaz pisze:No dobra niech więc qczak potwierdzi ale jestem prawie na 100% pewny, że to właśnie Julio Baptista z Sevill. Chyba, że jeszcze ktoś ma taką ksywę.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 20 mar 2005, 19:51
no toć baNiggaz pisze:Wiem, że Tyson ma ksywę Bestia ale jakoś z reguły podaje się tutaj ksywy piłkarskie. Można to w sumie zmienić to byłoby ciekawiej i trudniej ale to dopiero jak się skończą pomysłyRoRo pisze:Nie ma sprawy, ale naprawde nie wiesz, że Tyson ma ksywe Bestia ?? Chyba, że tu mozna dawac tylko ksywki pilkarskieNiggaz pisze:No dobra niech więc qczak potwierdzi ale jestem prawie na 100% pewny, że to właśnie Julio Baptista z Sevill. Chyba, że jeszcze ktoś ma taką ksywę.![]()
a co do Czarnej Mambymoże Eto
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2005, 20:05
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tsubasa » 20 mar 2005, 20:16
Czarna Mamba to Emmanuel Olisadebeqczak pisze:oczywiście Nigazz miał rację, chodziło o Julio BaptistęRoRo pisze:A skad wiesz czy poprawna odpowiedz ?? Czy autor napisal ze jest OK ?? A moze to Tyson jest bestią?? Bo jest ....![]()
:D:D
pozwole sobie dać następną zagadkę:
Czarna Mamba
Tsubasa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio