Koleś, ostrożnie, bo zaraz trafisz na ignore.

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 16 maja 2018, 22:13
Keres
Morrow

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 maja 2018, 22:19
piotrcies

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 16 maja 2018, 22:33
Ogloszenia o wynajem znikaja w Lodzi w mgnieniu oka, na wlasnej skorze sie o tym przekonalem. Powstaje tu sporo miejsc pracy i ludzie z okolicznych miejscowosci czesto tu szukaja mieszkania. No i studenciaki, ktorych tez jest od groma.
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 maja 2018, 9:49
Ja na ten weekend w Łodzi wynajęłam coś takiego: https://www.airbnb.pl/rooms/22936012
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 17 maja 2018, 10:21
Łódź nie jest zbyt piekna ale wiele, naprawde wiele osob sie w niej zakochuje.futbolowa pisze:Ja na ten weekend w Łodzi wynajęłam coś takiego: https://www.airbnb.pl/rooms/22936012
Moja siostra mieszkała tam do niedawna i rzeczywiście masakra - bardzo ciężko było coś sensownego wynająć. Ale samo miasto bardzo sobie chwaliła i była to dla mnie miła odmiana po tym, jak wszyscy wiecznie mówili, że to najbrzydsze miasto w Polsce.
NoName1989
lchi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2018, 10:30
Blisko Warszawy więc można osobiście doglądać mieszkanie. Ceny nieruchomości dość atrakcyjne. Za 90k można kupić 20 m2 kawalerkę w kamienicy blisko Piotrkowskiej, którą wynajmę za tysiaka plus opłaty. I najważniejsze, znam tam ludzi którzy mi pomogą oraz doradzą.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 17 maja 2018, 10:47
Jeśli wybudują nowe lotnisko, to będzie też dobra baza wypadowa/noclegowa dla turystów.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2018, 11:08
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 17 maja 2018, 11:38
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 17 maja 2018, 12:11
Gotowa do wynajmu? Kurde, niezła inwestycja. Ja zasadniczo nie lubię długoterminowych lokat, więc prawie 2 lata temu wpłaciłem se właśnie 90k na fundusz inwestycyjny, z którego mogę w każdej chwili zrezygnować. No i po tym czasie urosło lekko 4 tys odsetek...
Keres
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio