Jeżeli na środku też mu idzie ciężko to ja się pytam na jakiej pozycji nie idzie mu ciężko?mistyk pisze:Henry przecietnie, zreszta ciezko mu idzie gra jako typowa 9 u nas i to nie od dzisiaj.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lip 2008, 23:33
Jeżeli na środku też mu idzie ciężko to ja się pytam na jakiej pozycji nie idzie mu ciężko?mistyk pisze:Henry przecietnie, zreszta ciezko mu idzie gra jako typowa 9 u nas i to nie od dzisiaj.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lip 2008, 23:35
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 lip 2008, 23:37
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lip 2008, 23:43
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 24 lip 2008, 23:47
a w jakiej cenie byly bilety ?FeRo pisze:chcialem nabyc bilety na sobotni mecz barcy w dundee. niestety bilety jak szybko sie pojawiły, tak szybko sie rozeszły.
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lip 2008, 23:52
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 24 lip 2008, 23:52
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 lip 2008, 9:21
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lip 2008, 11:32
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 25 lip 2008, 11:36
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 25 lip 2008, 18:33
Na francuzie presja ciążyć będzie tak jak ostatnimi czasy na ROnaldinho.Jak się to skończyło?Uciekł do Milanu.Mentor pisze:Na Francuzie ciążyć będzie w tym sezonie duża presja. Większa niż w ubiegłym sezonie.
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: agent_007 » 25 lip 2008, 19:52
Jak dla mnie oczywistym jest, że jak Henry będzie w tym sezonie grał tak jak w poprzednim to odejdzie.Marcin87 pisze:Na francuzie presja ciążyć będzie tak jak ostatnimi czasy na ROnaldinho.Jak się to skończyło?Uciekł do Milanu.Mentor pisze:Na Francuzie ciążyć będzie w tym sezonie duża presja. Większa niż w ubiegłym sezonie.Ja osobiście Heńka w "Domu Starców" nie widzę,ale jeżeli po wczorajszym meczu już mamy takie wnioski(słabiutko itp)to czuję że i Heniek długo u nas nie pogra
agent_007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lip 2008, 21:50
Ja to odbieram zupełnie inaczej. Nie porównywałbym presji ciążącej na Dinho do tej ciążącej na Titim. Nie widzę zbyt wielu podobieństw bo niby jakie? Poza tym Ronaldinho nie odszedł dlatego, że presja go przerosła czy coś takiego więc totalnie nie kumam Twojego toku rozumowania, ale nie pierwszy (i na pewno nie ostatni) raz się to zdarza. No i ostatnie zdanie też jakieś nie teges z tego względu, że ja tam żadnych wniosków po wczorajszym meczu nie wyciągam i nie zauważyłem, aby ktoś to robił.Marcin87 pisze:Na francuzie presja ciążyć będzie tak jak ostatnimi czasy na ROnaldinho.Jak się to skończyło?Uciekł do Milanu.Mentor pisze:Na Francuzie ciążyć będzie w tym sezonie duża presja. Większa niż w ubiegłym sezonie.Ja osobiście Heńka w "Domu Starców" nie widzę,ale jeżeli po wczorajszym meczu już mamy takie wnioski(słabiutko itp)to czuję że i Heniek długo u nas nie pogra
Nie zgadzam się. To nie takie proste.agent_007 pisze:Jak dla mnie oczywistym jest, że jak Henry będzie w tym sezonie grał tak jak w poprzednim to odejdzie.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 25 lip 2008, 22:05
agent_007 pisze:Jak dla mnie oczywistym jest, że jak Henry będzie w tym sezonie grał tak jak w poprzednim to odejdzie.
Wg mnie własnie tak będzie. Jeżeli Barca chce mniec na szpicy kogoś na kim można polegać i kogoś kto strzela bramki regularnie to z pewnoscią wymieni Henryka po drugim nieudanym sezonie. Poprostu transfer uznają za nieudany i pomyślą o kimś innym. Oczywiscie nie zakładam że francóz zagra nieudany sezon ale gdyby tak było to myśle że byłby to jego koniec kariery w kataloni.[/quote]Nie zgadzam się. To nie takie proste.
szmagel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2008, 0:53
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio