Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno » 01 paź 2008, 8:51
Bruno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 01 paź 2008, 12:57
Spójrz za to ile strzela, jak dla mnie mecz z cyklu no betBruno pisze:Myślę że typ dość pewny biorąc pod uwagę ile Werder traci bramek ostatnio.
rbortniczuk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2008, 15:44
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2008, 15:49
Normalnie już chciałem wyśmiać, ale ... to w sumie tylko piłka i wszystko się może zdarzyć. Jednak Henk dość dobrze ustawił Greków w meczu z Interem w pierwszej kolejce, sporo okazji mieli, choć je zmarnowali. Nie grali wcale źle, wręcz przeciwnie. Wiadomo, że u siebie są dużo mocniejsi niż na wyjazdach, jednak nie wydaje mi się, aby Anorthosis mógł tu wygrać.czeher pisze:Szachtar - Barca 1
Anarthorsis - PAO 1
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2008, 15:53
nie.... ten diament za koncowke wygranejfieldy pisze:Ostro grasz ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2008, 15:58
Inter no bet jak dla mnie. Liverpool jak najbardziej tak. Ale Inter ... oni i tak awansują, więc nawet remis dziś im nie zaszkodzi. Nie wiem z kim w lidze grają, ale są po ciezkim boju z Milanem ...czeher pisze:Ten pierwszy za 140
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 paź 2008, 16:03
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gieksa » 01 paź 2008, 16:17
czeher pisze:
I moj diament
Szachtar - Barca 1
Anarthorsis - PAO 1
gieksa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2008, 16:39
teraz mi tu nie filozofujfieldy pisze:Inter no bet jak dla mnie. Liverpool jak najbardziej tak. Ale Inter ... oni i tak awansują, więc nawet remis dziś im nie zaszkodzi. Nie wiem z kim w lidze grają, ale są po ciezkim boju z Milanem ...
To tez moze dizlac w druga strone... ktos moze sie spalic, poza tym Austria chwycila forme a obrona jest dziurawa jak ser szwajcarski - oczywiscie obrona kolejorzafieldy pisze:wiesz jaka atmosfera będzie na Bułgarskiej ?
jak 2 tygodnie temu na 1 sektorze w Austrii
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 01 paź 2008, 17:48
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruno » 01 paź 2008, 19:37
Bruno

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2008, 19:43
czeher pisze:wtorek to pewniaki MU i Villareal raczej ciezko oczekiwac aby dali dupy
czeher pisze:AaB - MU 2
Villareal - Celtic 1
za 300
Bruno pisze:Dziś na Manchester i Villareal , nie ma bata musi wejść
czeher pisze:Liverpool - PSV 1
Inter - Werder 1
Powidzmy ze to dobry omenBruno pisze:Poszło dziś na Inter i Liverpool . Dla mnie pewniejszy jednak ten pierwszy , sam nie wiem czemu , przeczucie jakies
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2008, 22:38
Smiej sie smiej ale bylo blisko.... kuwa ... Inter ..nie bede pisac ze mial tam byc Arsenal .... a jednak napisalemfieldy pisze:Normalnie już chciałem wyśmiać, ale ... to w sumie tylko piłka i wszystko się może zdarzyć. Jednak Henk dość dobrze ustawił Greków w meczu z Interem w pierwszej kolejce, sporo okazji mieli, choć je zmarnowali. Nie grali wcale źle, wręcz przeciwnie. Wiadomo, że u siebie są dużo mocniejsi niż na wyjazdach, jednak nie wydaje mi się, aby Anorthosis mógł tu wygrać.czeher pisze:Szachtar - Barca 1
Anarthorsis - PAO 1
O Barcelonie już pisałem, remis to moim zdaniem max co Ukraińcy mogą ugrać.
Ostro grasz ?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2008, 22:42
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 01 paź 2008, 22:48
rbortniczuk pisze:Spójrz za to ile strzela, jak dla mnie mecz z cyklu no betBruno pisze:Myślę że typ dość pewny biorąc pod uwagę ile Werder traci bramek ostatnio.
rbortniczuk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio