Ribery, zdecydowanie.mistyk pisze:BTW. Kto jest obecnie najlepszym pilkarzem na swiecie?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 30 lis 2008, 11:22
Ribery, zdecydowanie.mistyk pisze:BTW. Kto jest obecnie najlepszym pilkarzem na swiecie?
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 30 lis 2008, 11:37
Chyba po prostu nieczysto trafił w piłkę, cóż zdarza się.Mentor pisze:Eto'o z kolei w swoim stylu strzela 'trudną bramkę' a w banalnej sytuacji kiksuje, ale to nic.
Udana ironia...olson pisze:Ribery, zdecydowanie.
Nad tym samym się zastanawiałem, ale wydaję mi się, że to nie było celowe zagranie, no ale kto wie? A kogo widziałbyś na Valencię? Bo ja dałbym Bojana na skrzydło w miejsce Henry'ego i Tito na środek za Samiego.Mentor pisze:Jestem niemal pewien, że takie było założenie.
Wczoraj dowiedziałem się, że Ronaldo, no cóż...mistyk pisze:BTW. Kto jest obecnie najlepszym pilkarzem na swiecie?
Andrys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lis 2008, 11:38
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2008, 12:00
Jasne, że się zdarza. Wczoraj podczas oglądania meczu doszliśmy do wniosku, że gdyby mu się to przytrafiło przy stanie 1:0 to bylibyśmy jednak dużo bardziej wściekli bo jednobramkowe prowadzenie nie zapewniało nam spokoju. Tak czy inaczej jestem zadowolony z gry Kameruńczyka.Andrys_FCB pisze:Chyba po prostu nieczysto trafił w piłkę, cóż zdarza się.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 30 lis 2008, 12:14
Heh.Z tym Ronaldo ja już nie mogę.W czym on jest lepszy od Messiego?A i sooryy,Dlaczego uważa się za 1,2,i 3 piłkarza świata?Kibice ManUtd weźcie się na mnie nie denerwujcie,ale uważam Krystynę w tym momencie za totalnego idiotę.Niech se sobi tysiąc nieudanych zwodów w meczu,niech strzela bramki tylko ze średniakami piłkarskimi,ale niech zamknie tę mord..bo to jużzaczyna robić się nużące.Ciekawe czy dzisiaj SAM pojedzie CityMentor pisze:
Messi jest obecnie czwartym piłkarzem świata. Cristiano pierwszym, drugim i trzecim. Dziwne jest natomiast to, że ten czwarty piłkarz gra lepiej od pierwszej trójki
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2008, 12:23
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin87 » 30 lis 2008, 12:31
Marcin87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2008, 12:33
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lis 2008, 13:52
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 lis 2008, 14:00
Sorry ale patrząc na Twoje wpisy to z pewnością bliżej Tobie do tego określenia niż Ronaldo.Kibice ManUtd weźcie się na mnie nie denerwujcie,ale uważam Krystynę w tym momencie za totalnego idiotę
Pewnie, bo Roma, Chelsea, Arsenal i Liverpool to tylko średniaki.niech strzela bramki tylko ze średniakami piłkarskim
DokładnieRozbawi mnie za to niemiłosiernie ewentualna obecność Kaki w pierwszej trójce co podobno jest możliwe
http://sportsillustrated.cnn.com/2008/w ... .qa/3.htmlSwoją drogą Cristiano wygląda mi na takiego piłkarza dla którego indywidualne wyróżnienia są szalenie ważne. Uważam, że gra w piłkę bardziej pod siebie niż pod zespół.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lis 2008, 14:12
Przed chwilą spojrzałem. Tragedia [']Bienias pisze:Czytam noty na VeB i sie zastanawiam czy ta redakcja oglada mecze? Oceny z dupy a kwintesencja ich rzetelnosci i fachowosci jest ocena dla Hleba
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 lis 2008, 15:00
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 lis 2008, 23:47
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 gru 2008, 0:41
Ciekawy jestem ile meczów takich widziałeś, np. z wcześniejszych lat? Jedynym wymiernikiem oceny skrzydłowego są gole? To już w 2004 roku zdobył na Highbury z Arsenalem 2Mnie osobiscie Ronaldo nigd nie imponował w spotkaniach z tymi najgorźniejszymi rywalami, choc podobno ostatnio zaczał strzelac bramki wielkiej czwórce. Nie sprawdzałem, ale kotś tu o tym wspomnial.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 gru 2008, 3:14
Kamil232 pisze:
Messi
2005/06 17 league appearances 6 goals 2 assists
2006/2007 26 league appreances 14 goals 2 assists
2007/2008 28 league apreances 10 goals 12 assists
2008/2009 (so far) 11 league appearances 9 goals 6 assists (Messi is on to form)
Ronaldo
2005/06 33 league apperances 9 goals 6 assists
2006/07 34 league appearances 17 goals 14 assists
2007/08 34 league appearrances 31 goals 7 assists
2008/09 (so far) 10 league appearances 8 goals 3 assists. (Ronaldo not on top form)
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio