Lech Poznań (zbiorczy) - Strona 80

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto wg Ciebie był największym wzmocnieniem Lecha w letnim okienku transferowym:

Sławomir Peszko
5
7%
Manuel Arboleda
9
12%
Tomasz Bandrowski
2
3%
Robert Lewandowski
33
45%
Ivan Turina
2
3%
Semir Stilić
22
30%
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2256
Kibicuję: AC Milan

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 kwie 2010, 0:58

Awatar użytkownika
Marek Hamsik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marek Hamsik » 16 kwie 2010, 18:32

Hmmm Lewandowski zagranice a za jego miejsce Sobiech lub Gikiewicz.

Awatar użytkownika
lech98
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 19 kwie 2010, 23:44

Nasza odpowiedź na artykuły Szadkowskiego http://www.wyborczapinokio.pl/

Hamek84
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 24 kwie 2010, 12:32

Trener Ivan Jovanović - z APOELu Nikozja; Bolanos to reprezentant Kostaryki, gracz norweskiego IK Start; Kamburov to najlepszy strzelez ligi bułgarskiej i Lokomotivu; Hermesowi kończy się kontrakt więc bedzie do wzięcia za darmo, mimo wieku nadaj ma swietny przegląd pola i jak jest w formie to jest nie do przejscia; Onyszko - bardzo dobry zmiennik dla Buricia; Bartczak - nie widze lepszego zmiennika dla Wojtkowiaka; Sobiech i Robak - najlepsi trzelcy Ektraklasy i 1 ligi!!

Sprzedac:
Kasprzik, Kikut, Tanevski, Szałek, Peszko, Stilić, Cueto, Lewandowski
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1523
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 24 kwie 2010, 13:03

Robak nie odejdzie z Widzewa, a na pewno nie teraz. Nie po to siedział w I lidze 2 sezony, żeby po awansie odchodzić. Ma kontrakt na 5 lat, na wynagrodzenie pewnie nie narzeka. Więc wyłącz FM.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2881

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 24 kwie 2010, 13:32

Ale co ty do niego odpisujesz, jak on prawie do każdego klubu swoje "recepty" ma. :lol:

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 24 kwie 2010, 14:05

Mógłby kiedyś wziąć się za Widzew :pray: ciekaw jestem co by wymyślił. :D

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 24 kwie 2010, 14:54

Powiem szczerze, że jestem lekko rozczarowany formacją ataku... :?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 24 kwie 2010, 18:04

Ja sciagnalbym na miejscu Lecha Balotelliego :!:

Z duzej chmur maly deszcz... albo w sumie nawet deszczu nie bylo - tak odnosnie meczu

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 27 kwie 2010, 11:59

Jestem szalenie ciekaw jak po sezonie działacze Lecha zadziałają aby za rozsądne pieniądze-po transferze Lewego-kupić dobrych piłkarzy do zespołu przy okazji nie przepłacając za nich aż nadto.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 27 kwie 2010, 23:30

VADER pisze:Jestem szalenie ciekaw jak po sezonie działacze Lecha zadziałają aby za rozsądne pieniądze-po transferze Lewego-kupić dobrych piłkarzy do zespołu przy okazji nie przepłacając za nich aż nadto.
Za Lewandowskiego i ewentualnie Peszkę, Lech może zarobić duże pieniądze. Powinni kupić kilku solidnych polskich zawodników z ekstraklasy a nie grzebać na Bałkanach. Sobiech, Kiełb czy Glik to zawodnicy w zasięgu dla Lecha.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 kwie 2010, 0:03

Fishbone pisze:ewentualnie Peszkę, Lech może zarobić duże pieniądze
A wiesz, że... Peszko wcale za wielkie siano mógłby nie odejsc ? Niby mówiono, że klauzuli nikt nie ma ale to nie takie pewne... cos sie plotkuje o... 500 tys zł... co dziwne Peszko nie chce od dawna przedłuzyc umowy na lepszcyh warunkach bo nie zgadza sie na 1 mln € odstepnego... co wydaje sie normalną ceną...

Co do transferów.. Kiełb pewnie odpada.. jakos mi nie pasuje.. Glik ? Sam nie wiem... natomiast Sobiech byłby mile widziany... choć tu sporo zależy od kasy... Lech jednak szuka nastepców w Afryce i przede wszystkim na Bałkanach a także na Białorusi. Rodionov, Novak... Mrdja... poczekamy zobaczymy...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 maja 2010, 10:34

Coraz więcej mówi się, że Lech pozyska/ pozyskał Jacka Kiełba. Ja do tej pory nikt oficjalnie tego nie potwierdza, ale coś musi być na rzeczy. To chyba o nim pisali jako o polskim Messim :lol: Prawdę mówiąc nie oglądałem wiele jego spotkań, a te co widziałem to nie wyglądał aż tak zajebiście. To ma być alternatywa dla Peszki, bądź jego następca. Dziwna sprawa ze Sławkiem, kto wpisał taką klauzule, brać zawodnika do Lech i jeszcze mu tak niską kwotę odstępnego wpisać. Wiadomo nie każdy może się wybić, ale szansę, że tak się stanie są 50-50. Kiedyś mówiono, że doszli do porozumienia w kwestii nowej umowy no i. Pewnie Peszko musi chcieć ogromne pieniądze. Po prostu trzeba mu je dać i zlikwidować ta klauzulę. Bo wart jest większych pieniędzy, a jeszcze odejście dwóch kluczowych zawodników w jednym okienku zaburzy grę drużyny, nawet jeśli nie gorsi zawodnicy wzmocnią ekipę.
Lewy także jest podobno sprzedany, sporo kasy za niego wpłynie, więc liczę, że kasa pójdzie na transfery i umowy dla nowych zawodników. Mówi się o tych samych nazwiskach, więc mam nadzieje, że właśnie tych zawodników Lech ściągnie. To jest- Sobiech, Rodionow, Novak, Cetnarski, Yssouf Koné. Gdzieś tam jeszcze padają nazwiska Glika i Sadloka. Jak dla mnie to oni wszyscy mogą przyjść, tylko kasy starczy na kontrakty i odstępne dla 2-3 zawodników. Cetnarskiemu akurat kończy się umowa, więc jest o kogo się bić, bo pewnie każdy klub z czołówki jak i Bełchatów i Polonia będą go chciały. Glik pewnie spadnie z Ekstraklasy i władzą Piasta ciśnienie lekko zejdzie i spuszczą z sumy, choć jeśli ja miałbym wybierać to wolałbym zdecydowanie Sadloka. Sobiech to najlepsza alternatywa w Polsce przy odejściu Lewego. Kosztować będzie jak każdy polski zawodnik sporo, jednak takie są realia a Lech jeśli chce się liczyć to musi takie kwoty zacząć wydawać. Reszta nie licząc Rodionowa to spekulacje, które mało kto potwierdza i raczej, szanse, że zawitają do Kolejorza są znikome w porównaniu do reszty w/w.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 15 maja 2010, 10:46

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 maja 2010, 3:29

Kto mistrzeem jest ?? kto mistrzem jest ?? oczywiście ze KKS !! niesamowigte !!! cos nje azamosiwtego!! KOLEJORZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOLEJORZ jeden jest MISTRZ POLSKI jednka k**** w Polce jest. Mistrsem jest Kolejorz a ta ........ wisła jest !! KOLEJORZ !! NIEZMIEMSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”