Wasze prywatne typy - Strona 791

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Maximus_
Blaugrana
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 07 kwie 2009, 0:02

Aker pisze:zwyciestwo bayernu w barcelonie = 0% kupon jak na moje bez urazy z góry do wyrzucenia

btw dlaczego liverpool niepewny?
Pomozesz mi wyrzucic?.. :(
A z tym L'poolem to mnie rozbroiles :D
Ja tu chce rozbawic ludzi moim super mega kuponem, ale widac nie wyszlo haha :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2009, 0:09

Mi tam się podoba. Pozwoliłem sobie nawet na szczyptę ironii, ale spowodowałem tym chyba pewne zamieszanie za co przepraszam... albo nie! Nie przepraszam.

Skoro już jestem we właściwym temacie to:

http://img27.imageshack.us/my.php?image=kuponyrm.jpg

Awatar użytkownika
Maximus_
Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 07 kwie 2009, 0:13

Mentor pisze:Mi tam się podoba. Pozwoliłem sobie nawet na szczyptę ironii, ale spowodowałem tym chyba pewne zamieszanie za co przepraszam... albo nie! Nie przepraszam.

Skoro już jestem we właściwym temacie to:

http://img27.imageshack.us/my.php?image=kuponyrm.jpg
Ano co Pan zrobisz.. Nic Pan nie zrobisz :D
A odnosnie Twojego kuponu - całkiem fajny, tylko nie ma raczej sensu obstawiac Manchesteru, kurs niski, a roznie moze byc, smierdzi remisem jak śledziem.
Na Barce ladny kursik, Bayern w dołku, handi raczej wchodzi.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2009, 0:20

Też zagrałem handi na Barce, ale .. mam wątpliwości.
llKG7ll pisze:Na Barce ladny kursik, Bayern w dołku, handi raczej wchodzi.
To będzie mecz, w którym wszystko się może wydarzyć. Z Niemcami nigdy nie wiadomo.

Awatar użytkownika
Maximus_
Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 07 kwie 2009, 9:56

fieldy pisze:Też zagrałem handi na Barce, ale .. mam wątpliwości.
To będzie mecz, w którym wszystko się może wydarzyć. Z Niemcami nigdy nie wiadomo.
W sumie racja.. Ale na tym etapie nie ma 100% pewniaków.
Mnie kusi zeby zagrac:

Barcelona - Bayern - obie drużyny strzelą 1.67
Manchester United - Porto - obie drużyny strzelą 2.00
Liverpool - Chelsea - obie drużyny strzelą 2.07

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2009, 10:14

llKG7ll pisze:Liverpool - Chelsea - obie drużyny strzelą 2.07
tutaj może być spokojnie 0:0, a nawet jak ktoś strzeli, to są wielkie szanse, że ci drudzy nie trafią.
Co do Porto, na Emirates w grupie dostali 0:4, na OT, w meczu z United też mogą nic nie trafić.
Vidic wraca, z Evansem na środku zagra. Jedyne osłabienie defensywy to O'Shea na prawej.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 kwie 2009, 10:25

Jak dla mnie lepiej grać na zwycięstwo Liverpoolu niż na zwycięstwo United.

1) Ogólnie United grają ostatnio bardzo przeciętnie:

05/04/2009 Premier League Manchester United vs. Aston Villa Z - 3:2 (zwyciestwo uratowane w ostatniej minucie meczu po strzale życia 17-latka)
21/03/2009 Premier League Fulham vs. Manchester United P - 2:0
14/03/2009 Premier League Manchester United vs. Liverpool P - 1:4

2) Prawdopodobnie nie zagra Ferdinand:

"Federico Macheda zachował swoje miejsce w szerokiej kadrze na ćwierćfinał Ligi Mistrzów przeciwko Porto. O takim szczęściu nie może mówić Rio Ferdinand, którego występ z powodu bólu pachwiny stoi po wielkim znakiem zapytania."

3) Kurs jest niski - 1,35 na United wg mnie stanowczo za niski jak na ten mecz

4) United u siebie w LM nie są aż tacy straszni, potrafili tutaj osiagnąć remis również skazane wcześniej na porażke Villareal (0-0 17.09) oraz Aalborg (2-2 10.12)

5) Ostatni mecz na Old Trafford pomiędzy Manchesterem United a FC Porto odbył się 5 lat temu i padł remis 1-1

A dlaczego warto spróbować grać na Liverpool?

1) Są w wspaniałej formie i grają naprawde ładną piłkę wg mnie najładniejszą wspólnie z Barceloną:

04/04/2009 Premier League Fulham vs. Liverpool Z - 0:1 (kto oglądał to wie jaka była miażdżąca przewaga Lpoolu m.in. piłka kilka razy trafiła zarówno w poprzeczkę jak i w slupek)
22/03/2009 Premier League Liverpool vs. Aston Villa Z - 5:0 (United wygrali ledwo 3-2 grając 2 tygodnie później u siebie z Aston)
14/03/2009 Premier League Man Utd vs. Liverpool Z - 1:4
10/03/2009 Liga Mistrzów Liverpool vs. Real Madrid Z - 4:0

2) w LM Chelsea slabo spisuje się na wyjazdach bilans 0 zwyciestw 2 remisy 1 porażka : remisy z Juventusem 2-2 (10.03), Bordeaux 1-1 (26.11), Cluj 0-0 (1.10) i porażka z Romą 1-3 (4.11), ogólnie chelsea nadrabia straty na swoim boisku ale to nie są jakieś oszałamiające wygrane - jednobramkowe zwycięstwa.

3) W tym sezonie w lidze Liverpool wygrał wszystkie mecze z Chelsea:

01/02/2009 Premier League Liverpool vs. Chelsea 2:0
26/10/2008 Premier League Chelsea vs. Liverpool 0:1

Zastanawiam się nad zagraniem za większą kase na Liverpool + handi na Barce kurs ogólny ok 4,75

jak myślicie :?:

Awatar użytkownika
rbortniczuk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 07 kwie 2009, 10:42

Aker pisze:Zastanawiam się nad zagraniem za większą kase na Liverpool + handi na Barce kurs ogólny ok 4,75
Jak dla mnie to w meczu Liverpool-Chelsea pewniejszy może być under niż czysta 1. Barca handi jak najbardziej. ale życie to zweryfikuje

ja skusiłem się na
Manchester
Barca
Arsenal x2
oraz
Barca handi
Manchester handi
Villarreal nie strz

Awatar użytkownika
Maximus_
Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 07 kwie 2009, 10:47

Aker pisze:
A dlaczego warto spróbować grać na Liverpool?

1) Są w wspaniałej formie i grają naprawde ładną piłkę wg mnie najładniejszą wspólnie z Barceloną:

04/04/2009 Premier League Fulham vs. Liverpool Z - 0:1 (kto oglądał to wie jaka była miażdżąca przewaga Lpoolu m.in. piłka kilka razy trafiła zarówno w poprzeczkę jak i w slupek)
22/03/2009 Premier League Liverpool vs. Aston Villa Z - 5:0 (United wygrali ledwo 3-2 grając 2 tygodnie później u siebie z Aston)
14/03/2009 Premier League Man Utd vs. Liverpool Z - 1:4
10/03/2009 Liga Mistrzów Liverpool vs. Real Madrid Z - 4:0

2) w LM Chelsea slabo spisuje się na wyjazdach bilans 0 zwyciestw 2 remisy 1 porażka : remisy z Juventusem 2-2 (10.03), Bordeaux 1-1 (26.11), Cluj 0-0 (1.10) i porażka z Romą 1-3 (4.11), ogólnie chelsea nadrabia straty na swoim boisku ale to nie są jakieś oszałamiające wygrane - jednobramkowe zwycięstwa.

3) W tym sezonie w lidze Liverpool wygrał wszystkie mecze z Chelsea:

01/02/2009 Premier League Liverpool vs. Chelsea 2:0
26/10/2008 Premier League Chelsea vs. Liverpool 0:1

Zastanawiam się nad zagraniem za większą kase na Liverpool + handi na Barce kurs ogólny ok 4,75

jak myślicie :?:
Ale jaki jest sens porównywac mecz Manchester - AV i L'pool - AV?
Poza tym, Chelsea którą dwukrotnie pokonał Liverpool, to był całkiem inny zespół niż obecny. Nie ma co ukrywać, Hiddink robi mocną drużynę, i to będzie mecz w którym może przesądzić jeden ruch, jedna akcja, jeden błąd. Odkąd Hiddink jest trenerem, drużyna gra znacznie lepiej, w koncu uwierzyli w swoje możliwości.
Liverpool gra jak z nut - prawda, to mnie cieszy, ale każda passa kiedyś się kończy, każdy łapie kiedyś zadyszkę.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 kwie 2009, 11:48

do rbortniczuka:

no nie wiem czy under jest taki pewny ostatnie 3 z 4 meczy Lpoolu to overy a ten jedyny under z fulham wpadl tylko dzięki dużemu szczęściu zespółu z londynu bo powinno być conajmniej z 3-0 dla Liverpoolu tylko na przeszkodzie stanęły strzały w poprzeczke i slupki...

do KG7:

Jest sens porownywania tych meczy bo byly one rozegrane w przeciagu dwoch tygodni także forma zespolu aston villa mogła być conajmniej porównywalna w meczu z United i z Liverpoolem a na podstawie tego można zauważyć że Liverpool na tą chwile jest dużo groźniejszy u siebie niż United na Old Trafford, który 3 miesiące temu rozniósł chelsea 3-0 u siebie.

Dużo będzie zależało od dyspozycji gerrarda i lamparda w tym meczu bo to oni są głównymi reżyserami gry w swoich zespolach:

"- Pojedynek z Gerrardem jest kluczowy, ale to nie będzie jedyna walka, jaką stoczymy na boisku. Grając przeciwko Liverpoolowi każdy zawodnik musi dać z siebie wszystko.Musimy podejmować każde wyzwanie i pokazać ogromne zaangażowanie." - powiedział Florent Malouda.

Awatar użytkownika
Maximus_
Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 07 kwie 2009, 11:53

Aker pisze: Jest sens porownywania tych meczy bo byly one rozegrane w przeciagu dwoch tygodni także forma zespolu aston villa mogła być conajmniej porównywalna w meczu z United i z Liverpoolem a na podstawie tego można zauważyć że Liverpool na tą chwile jest dużo groźniejszy u siebie niż United na Old Trafford, który 3 miesiące temu rozniósł chelsea 3-0 u siebie.

Dużo będzie zależało od dyspozycji gerrarda i lamparda w tym meczu bo to oni są głównymi reżyserami gry w swoich zespolach:
Wiesz, nie zrozumiałeś mnie. Mi chodziło o to, że nie ma sensu tych 2 spotkań porównywać, bo teraz Liverpool nie gra z Manchesterem. Mają dwóch, kompletnie odmiennych rywali.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2009, 12:11

Aker pisze:strzały w poprzeczke i slupki...
w poprzeczki i słupek :P
Aker pisze:Jest sens porownywania tych meczy bo byly one rozegrane w przeciagu dwoch tygodni także forma zespolu aston villa mogła być conajmniej porównywalna w meczu z United i z Liverpoolem a na podstawie tego można zauważyć że Liverpool na tą chwile jest dużo groźniejszy u siebie niż United na Old Trafford, który 3 miesiące temu rozniósł chelsea 3-0 u siebie.
Ale Villa zagrał zupełnie inaczej w obu spotkaniach. Z Liverpoolem niesłusznie wyleciał Friedel. W większości bramek zadecydowały fatalne błędy w obronie. Z United Villa popełniła 1 błąd, gdy Milner podał do Friedela w ostatniej chwili i ten ją złapał w ręce. Z Liverpoolem Reo-Cocker zawalił bodaj 3 gole. raz sprokurował karnego, później nie upilnował Riery [który dostał podanie od Reiny !] no i jeszcze jedną zawalił, ale nie pamiętam dokładnie którą :D
Także błędy indywidualne, ale jako drużyna - też stwarzali sobie okazje. Nie stali w miejscu, jakby to wynik mógł sugerować.

Tak samo nie wiem, czy warto jest brać pod uwagę ostatnie spotkania Liverpoolu, w których zdobywali tyle goli. Bo Chelsea nie popełni takich błędów w obronie jak Villa, Real, czy United. Będą raczej się mądrze bronić. Tutaj nie muszą iść na żywca, nikt nie będzie chciał przede wszystkim stracić bramki. No i ostatnie wyniki tych drużyn, czy to w lidze, czy LM pokazują, że under jest jak najbardziej prawdopodobny.

Na 11 ostatnich spotkań, raz padł over !

Awatar użytkownika
Maximus_
Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maximus_ » 07 kwie 2009, 12:15

fieldy pisze: Ale Villa zagrał zupełnie inaczej w obu spotkaniach. Z Liverpoolem niesłusznie wyleciał Friedel. W większości bramek zadecydowały fatalne błędy w obronie. Z United Villa popełniła 1 błąd, gdy Milner podał do Friedela w ostatniej chwili i ten ją złapał w ręce. Z Liverpoolem Reo-Cocker zawalił bodaj 3 gole. raz sprokurował karnego, później nie upilnował Riery [który dostał podanie od Reiny !] no i jeszcze jedną zawalił, ale nie pamiętam dokładnie którą :D
Także błędy indywidualne, ale jako drużyna - też stwarzali sobie okazje. Nie stali w miejscu, jakby to wynik mógł sugerować.

Tak samo nie wiem, czy warto jest brać pod uwagę ostatnie spotkania Liverpoolu, w których zdobywali tyle goli. Bo Chelsea nie popełni takich błędów w obronie jak Villa, Real, czy United. Będą raczej się mądrze bronić. Tutaj nie muszą iść na żywca, nikt nie będzie chciał przede wszystkim stracić bramki. No i ostatnie wyniki tych drużyn, czy to w lidze, czy LM pokazują, że under jest jak najbardziej prawdopodobny.

Na 11 ostatnich spotkań, raz padł over !
Dokładnie o to mi chodziło!
To były dwa zupełnie INNE mecze. To jest Champion's League a nie Barclays Premier League.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 kwie 2009, 13:56

rozkminialem czy grać ten under i jednak zrezygnowałem wole grać bardziej pewne 1x na liverpool niż liczyć na under z którym różnie bywa...

moje 4 kupony:

barca (-1) / 2,15
liverpool 1x / 1,32

:arrow: 2,84 * 40 zł = 113,60 zł

---------------------------------------------------------------------------

barca 1 / 1,4
liverpool 1 / 2,25

:arrow: 3,15 * 35 zł = 110,25 zł

liverpool 1x / 1,32
barca 1 / 1,4

:arrow: 1,85 * 55 zł = 101,75 zł

liverpool 1 / 2,25
barca (-1) / 2,15

:arrow: 4,84 * 21 zł = 101,64 zł

:idea: betsafe.com

Nie wierze, że przynajmniej 1 kupon nie wejdzie, a jak wejdzie choć jeden to przynajmniej większość kasy mi się zwróci i sie odegram w weekend choć licze, że wszystkie 4 kuponiki wejdą :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 kwie 2009, 14:03

lipne te kupony ... chelsea wygra na Anfield i ma lipe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”