Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 795

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1377
Kibicuję: AC Milan

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 sie 2011, 13:10

Babel kiedyś zaorał Delle Alpi i ma teraz wyrzuty sumienia.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sie 2011, 13:16

Kompleksy i słoma z butów wyłazi. Co tu pisac? Eto'o odchodzi, mam refleksyjno-depresyjny nastrój.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1377
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 sie 2011, 13:23

Jak to u większości Interistów ostatnio.Ale aż takiej samokrytyki to się po tobie nie spodziewałem Babel.Podziwiam cię.Szczerze.

BTW - wraca stare,dobre status quo we Włoszech,to co poniektórym puszczają nerwy :lol:

I żeby rozładować sytuację (bo niektórym za bardzo spięło poślady) - o kim wspominał De Laurentiis?Lavezzi?

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 sie 2011, 13:28

Zatanawiajace, ze pelno tu teraz kibcow gorszej strony Mediolanu.

Gdy Milan dzielnie walczyl o miejsce premiujace udzialem w Pucharze UEFA czy o inne podobnie ambitne cele nie pamietam aby podobny nalot mial miejsce z naszej strony.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 11 sie 2011, 13:32

Ciekawe za ile sprzeda tego Lavezziego, bo za Eto'o Inter ma dostać 28 mln euro...

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 741

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sie 2011, 13:33

Zatanawiajace, ze pelno tu teraz kibcow gorszej strony Mediolanu.
Przecież w tym temacie to normalne :D

Awatar użytkownika
kotor27
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kotor27 » 11 sie 2011, 14:52

czarny_samael pisze:Ciekawe za ile sprzeda tego Lavezziego, bo za Eto'o Inter ma dostać 28 mln euro...
Za Eto'o mają dostać 30 mln euro

ale samo wynagrodzenie za sezon 20 mln nbiewyobrażalne

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 sie 2011, 14:57

Moratti odchodzi, odchodze i ja z Interu.
Zastanawiam się skąd się bierze tak wielka miłość żywiona względem MM ? Krótka pamięć czy też dobrze obrobiona gała przez tego Pana ?
Ciekawe za ile sprzeda tego Lavezziego
Nie wiem dokładnie, ale karta Muntariego powinna wystarczyć :)
Babel kiedyś zaorał Delle Alpi i ma teraz wyrzuty sumienia.
Nie wiedziałem, że OHP wysyła chłopaków do turynu.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 sie 2011, 15:00

Koniec swiata z tym Eto'o :roll: Napisalbym cos,ale chyba wszystko zostalo juz powiedziane...

Strasznie ciekaw jestem jak w przyszlym sezonie spisze sie Wasza mlodziez. Bardzo licze na trio Coutinho - Castaignos - Ricky,chociaz Crisetig,Santon i Faraoni tez moga sie przydac/wystrzelic.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 sie 2011, 15:21

Strasznie ciekaw jestem jak w przyszlym sezonie spisze sie Wasza mlodziez.
Zakładając, że Sneijdera też sprzedażą to pierwsza 10 jest w naszym zasięgu :D

Ze swojej strony dodam, że okolicznościowa koszulka z nazwiskiem właściciela, która udało mi się nabyć parę lat temu jest przygotowana do spalenia. Oczywiście wstrzymam się do końca mercato choć jej los już teraz wydaje się być przesądzony.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 sie 2011, 15:30

Ze swojej strony dodam, że okolicznościowa koszulka z nazwiskiem właściciela, która udało mi się nabyć parę lat temu jest przygotowana do spalenia.

Spalić koszulkę bo Mercato się nie udało? Do licha z takimi kibicami, co mają powiedzieć kibice Leeds chociażby kilka lat wcześniej, też palili koszule?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2011, 15:31

MarcinW pisze:Ze swojej strony dodam, że okolicznościowa koszulka z nazwiskiem właściciela, która udało mi się nabyć parę lat temu jest przygotowana do spalenia. Oczywiście wstrzymam się do końca mercato choć jej los już teraz wydaje się być przesądzony.
mógłbyś nagrać cała akcję i wrzucić filmik na forum

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 15:48

Strasznie ciekaw jestem jak w przyszlym sezonie spisze sie Wasza mlodziez. Bardzo licze na trio Coutinho - Castaignos - Ricky
Fajnie pokazał się Alvarez, ale on ma 23 lata... Kaka przychodząc do Milanu miał dwa lata mniej. Jestem pod dużym wrażeniem tego, co pokazał Argentyńczyk, ale mam duże wątpliwości, czy w tym wieku zrobi jakiś duży krok naprzód. Jakby to był super talent z Argentyny, to grałby w Europie od paru lat. W Argentynie też nie miał jakiś doskonałych statystyk.
Zakładając, że Sneijdera też sprzedażą to pierwsza 10 jest w naszym zasięgu
Bez przesady.

Natomiast mnie dziwią te ruchy. Zamiast opchnąć Julio Cesara, Maicona czy Cambiasso, których sprzedaż na pewno dałaby drużynie duże pieniądze, to klub stawiający na ustawienie Gaspariniego, w którym trzeba liczyć na błysk poszczególnych piłkarzy (w meczu z Milanem mimo słabej postawy rywala nie stworzyliście ani jednej groźnej sytuacji, a bramka padła po stałym fragmencie), powinien trzymać takich genialnych piłkarzy za wszelką cenę u siebie, a pozbywać się graczy z defensywy, którzy nie są aż tak potrzebni.
Nie wierzę w to, że Inter pozbędzie się dwóch liderów na raz, nawet sprowadzając Teveza w zamian.

MarcinW
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 11 sie 2011, 16:07

Spalić koszulkę bo Mercato się nie udało? Do licha z takimi kibicami, co mają powiedzieć kibice Leeds chociażby kilka lat wcześniej, też palili koszule?
Poleciłbym przeczytać moją wcześniejszą twórczość, a wtedy zrozumiesz, że moje rozczarowanie nie bierze się stąd, że klub nie jest tak aktywny na rynku transferowym jak kiedyś, bowiem w nam współczesnych, nieżyczliwych warunkach niezbędne jest oszczędne a przede wszystkim racjonalne podejście (po częsci pierwsze wynika z drugiego). Klopot polega na tym, że wyprzedaż jaka ma miejsce (prawdopodobnie będzie miała) nie jest zaorientowana na przyszłe korzyści tylko zwrot nakładów swego czasu poczynionych. Poza tym nie mam zamiaru palić jakąś koszulkę tylko tą na której plecach znajduje się nazwisko Morattiego, więc można powiedzieć, że ten czyn będzie miał wymiar symboliczny.
Nie wierzę w to, że Inter pozbędzie się dwóch liderów na raz, nawet sprowadzając Teveza w zamian.
Mam nadzieje, że masz racje, ale rozum podpowiada coś innego. Już nigdy nie będzie tak dobrych warunków, aby sprzedać najlepszych zawodników, wszak ci w następnym sezonie stracą znacznie na wartości, co z kolei będzie korelatem przeciętnych wyników (prawdopodobnie oraz między innymi).
mógłbyś nagrać cała akcję i wrzucić filmik na forum
Mógłbym spytać po co ?

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 sie 2011, 16:40

Jestem ciekaw jakie Ty byś zrobił ruchy czując na plecach widmo finansowego fair play.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”