Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 kwie 2009, 16:58
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 kwie 2009, 17:31
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 11 kwie 2009, 17:39
we włoskiej cuda? bo trzeba wiedziec co obstwaiac, chociaz nie powiem dzisiaj sie srodze zawiodłem graczach na bolonii ale ogolnie nie ma tu takich wtop jak w PL i PDAker pisze:ja ligi włoskiej i ukraińskiej nie gram już od ponad 10 miesięcy tam się zawsze jakieś cuda dzieją
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 kwie 2009, 17:47
Bo w/w ligi są bardziej wyrównane i łatwiej tu o niespodziankęGrand pisze:nie ma tu takich wtop jak w PL i PD
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 kwie 2009, 18:25

wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 kwie 2009, 19:35
Olimpia Grudziądz - Zdrój Ciechocinek 3:1Aker pisze:Jak ktoś ma opcje jeszcze to niech gra na betsafe.com albo innym buku gdzie jest 3cia liga polska mecz Olimpia Grudziądz - Zdrój Ciechocinek typ, że Olimpia wygra przynajmniej różnicą dwóch goli kurs ok 1,3 i to jest pewniak mecz jest o 16:00 dzisiaj więc trzeba się pośpieczyć ja niestety dowiedziałem się o tym już po postawieniu zakladu...
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 kwie 2009, 20:44
czeher pisze:chyba puszcze...
Slask - Gornik x2
Polonio - Odra under
Skra - Jastrzebie 1
Rangers - Montherwell 1
Liverp - Blackburn 1
Piast - Lech 2
Legia - Craxa 1 nie ma opcji bedziebo 3:0
Spurs - WHU 1
Korona - Turek 1
Krylia - Khimki 1
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 kwie 2009, 21:34
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 kwie 2009, 11:34

wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 kwie 2009, 16:51
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 kwie 2009, 17:10
poczekaj do środy, bo jeszcze się może okazać, że ktoś wypadnie z gry z powodu - jakżeby inaczej - kontuzji.czeher pisze:arsenal - vallareal 1
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 kwie 2009, 17:17
Dokładnie myślę tez puścić takiego singielka za 25 zł Everton ostatnio w formie Manchester jak wiadomo w nie najwyższej a w dodatku będą po środowym meczu w Portugalii gdzie też będą musieli ostro zasuwać żeby awans wywalczyć boje się tylko jednego w tym typie ... Wejdzie w końcówce Machedafieldy pisze:Ja widzę takie coś na przyszły tydzień:
Man Utd - Everton 2 4,90
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 12 kwie 2009, 17:31
Trudno wyczuć jakim składem zagramy. Lista powołanych wygląda następująco: Valdés, Pinto, Henry, Xavi, Piqué, Iniesta, Puyol, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Eto'o, Messi, Hleb, Alves, Abidal, Keita, Gudjohnsen, Touré, Busquets.czeher pisze:Jakim skladem jedzie do Monachium Barca ?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 kwie 2009, 17:45
można jednak grać - Senna doznał urazu i nie zagrafieldy pisze:poczekaj do środy, bo jeszcze się może okazać, że ktoś wypadnie z gry z powodu - jakżeby inaczej - kontuzji.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 12 kwie 2009, 18:13
Jak dla mnie City tego nie wygra. Może i są dobrzy na własnym boisku, ale jeszcze nie grali z zespołem pokroju HSV. A trzeba dodać, że HSV na wyjazdach w UEFA Cup wszystkie mecze wygrało (no chyba, ze jakiś remis mi się zaplątał w pamięci, ale na pewno nie ponieśli żadnej porażki). Ja gram X2. W pierwszym spotkaniu City tylko Givenowi może zawdzieczać tak niski wymiar kary. To byla różnica klas. Nie spodziewam sie nagłego zwrotu sytuacji, zwłaszcza, ze HSV gra naprawdę dobrze w ostatnich tygodniach.MC - HSV 1
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio