Kto napisał, ze jest surowy technicznie.red85 pisze: Ale co na to poradzić - jeśli byliśmy już świadkami wypowiedzi, jakoby ROnlado był środkowym napastnikiem, to dziwić nie mogą również takie kwiatki jak to, że rzekomo Rio jest surowy technicznie.
Ale nie w przypadku Barcy. Tu jest jeden jedyny problem.red85 pisze: Dzizas, jakby na to nie patrzeć to mówimy o stoperze, którego głównym zadaniem jest defensywa, a wszystko co ponad to to TYLKO bonus.
To, ze zbierał dobre recenzje to fakt, choc bym z tym nie przesadzał. Podobne zbierał Jonatas i to od razu nie oznacza, ze jest nowym Lampardem. Nigdy nie widzialem, zadnej notki o tym, że Coloccini jest jakims szybkosciowcem, raczej był osoba, ktora w defensywie była pewna silna, dobrze grała osoba. Nie wiem skad ta szybkosc, moze z tego, ze grał kilka razy w reprezentacji kiedy ta grała 3 obrońców. Sorry Woodgate, ejszcze neidawno był na topie w Premiership, a takich szybklich jak on jest cała masa, nawet jego kolega z druzyny Dawson, wiec nie pisz mi tu, że wolnego drewna w Premiership nie ma.MazurXIII pisze:no sorry,ale jeśli Marquez jest szybszy od Argentyńczyka (ja tu o Woodgacie z drużyny z prawie strefy spadkowej nic nie wspominałem) to niewiele - więc porównanie jak najbardziej na miejscu,zwłaszcza,że Fabrizio zbierał bardzo dobre recenzje w Primiera Division,natomiast w Premiership...hmm...jeśli nie potrafi wygrać pojedynku biegowego z takim Gerrardem i przez to jego drużyna traci bramkę...resztę dopowiedz sobie sam...
Dlaczego ciagle zamykasz Barce w przedziale 2 ostatnich sezonów.Kamil232 pisze: Także ok, tą pierwszą cześć sezonu wasza para ma świetną, ale chyba o poprzednim sezonie nie będę wspominał? Jak choćby o spotkaniu w Madrycie także w tej chwili porównywanie ich do najlepszej pary w Europie jest niedorzecznością. Pół sezonu ma się nijak do 2-3 lat wielkiej gry.