Tak dla rozluznienia atmosfery, Borek byl wczoraj bez ani grama zelu na glowie! ...co prawda Zewlakow 'zrekompensowal' to nam w 100%, ale to szczegol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 cze 2006, 11:38
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 cze 2006, 11:40
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 07 cze 2006, 13:17
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 13:39
jak zwykle, bo wcześniej opowiadał jak to Żewłak nosi najwięcej złota na sobieKrzysztof Jarzyna pisze:Kosowski: Chyba jak zwykle Michal Zewlakow...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 cze 2006, 15:05
fieldy pisze:Wie ktoś jak będa pokazywane ostatnie mecze grupowe ? bo chyba o tej samej porze są rozgrywane. Chyba Polsat i TVP się nie podzielą ?
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2006, 19:35

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 07 cze 2006, 20:25
Kto to wymyślił? Hasło dobre, ale dlaczego POLAND a nie POLSKA...?piwus pisze:A takie koszulki mogą kupić kibice jadący na mundialowy mecz Niemcy - Polska:
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2006, 20:31
- Nasze koszulki w żartobliwy sposób odpowiadają na tamte zaczepki kibiców niemieckich - tłumaczy Oxyderider, jeden ze sprzedawców w serwisie aukcyjnym Allegro. Jeden T-shirt kosztuje 29 zł plus koszty przesyłki.
Projektantem koszulek jest 23-letni Wojtek z Krakowa, na co dzień sympatyk Cracovii, zadeklarowany przeciwnik nazizmu.
- Zmodyfikowałem nieco logo mundialu i zamiast uśmiechniętych buziek w narodowych barwach obu krajów polska buźka jest uśmiechnięta, a niemiecka smutna po porażce. Wygramy ten mecz. A nazistowskie bzdury trzeba zwalczać żartem - wyjaśnia Wojtek.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 cze 2006, 21:33
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 07 cze 2006, 21:43
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 21:54
zrób to co ja - 7 browar i atmosfera po mału wyczuwalna.Lukaz pisze:Kuwa nie mogę jakoś poczuć atmosfery mundialu, nie czuję jakby miało sie coś wielkiego wydarzyć, a piątek tuż, tuż
kótre zajął Krznówek i Ribery ?A słyszeliście o tym, że Santa Cruz został wybrany najprzystojniejszym piłkarzem mistrzostw świata Question
Uzyskał aż 78 % poparcia uczestniczek ankiety !
pechowo zaczęli mecz. W ogóle Djibril ma pecha, ostatni mecz przed mundialem i prawdopodobnie ciezka kontuzja - w dodatku jego zmiennik treze - strzelił gola [po ładnym podaniu TitiegoLukaz pisze:W tej chwili na Eurosporcie leci mecz Francja - Chiny. W 11 minucie sfaulowany został Cisse i na noszach opuścił stadion Sad - kontuzja nogi. Miejmy nadzieje że nie opuści MŚ.
Kilka minut później Zidane wykonywał karnego - tyłkiem po murawie i gałę w trybuny
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 cze 2006, 22:11
Ćwiartka prawie jak 7 browarów ale ciągle nicfieldy pisze:zrób to co ja - 7 browar i atmosfera po mału wyczuwalna.
Jak Cloner pojawi się na forum po meczu to niech sie pochwali którą zajął lokatę, a może nie ma się czym chwalićfieldy pisze:kótre zajął... Ribery ?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 cze 2006, 22:19
A nie KrzynówekJuv pisze:A słyszeliście o tym, że Santa Cruz został wybrany najprzystojniejszym piłkarzem mistrzostw świata
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 cze 2006, 22:29
Niggaz pisze:Widzieliście tę sytuację z Cisse? Coś strasznego. Widziałem tylko dwie podobne. Otwarte złamanie Larssona i ... otwarte złamanie Cisse Confused Jestem w szoku. On już nie wróci do piłki moim zdaniem.
Lakier
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio