kto powinien być pewniakiem w kadrze Janasa??? - Strona 9

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 mar 2005, 19:48

BuBu pisze:
RoRo pisze:Hehe, hehe, hehe. Gadasz jak jakis pieprzony krytyk. K..rwa jak osiagniesz choc 10 % tego co Hajto to ci pogratuluje.
Potrafi tylko faulowac
To mi kur..a podaj kogos z obroncow kto bedzie gral... No moze tylko klos sie nadaje ... Ale Hajto jak byl w dobrej formie to wymiatal i ty i ta twoja smetna gadka tego nie zmienicie ......
[k****] mash jakiś problem koleś :?: Jeżeli tak to może sie spotkamy załatwomy to i owo. Jak Ci sie cos nie podoba to nie muszę tutaj [k****] jego mać pisac.
Nie no wiesz nie chcialbym zabrac temu forum tak znakomtego fachowca :D
Pozatym to nie jest temat pod tytułem "Kłótnie" tylko kto powinien być pewniakiem w kadrze Janasa???

Poprostu lekko mnie zdenerwowales i tyle. Powiedzialem co mialem na jezyku. A co nie mozna ?? Przeciez nie chcialem cie ztyrac, ale ja mam jakis sentyment do Hajty inie lubie jak ktos po nim jeździ, ale to wolny kraj kazdy moze jeździc... ty też :P:P:P

Nie enerwuj sie tak bo Ci sie zmarszki porobia :D:D:D:D

Preciez zaruje stary .....

Awatar użytkownika
BuBu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BuBu » 25 mar 2005, 19:50

Ja tesh nielubię jak ktos mnie wkurza.A pierwszym moim wrogiem na tym forum jesteś TY i mam nadzieję że ostatnim.
Nie enerwuj sie tak bo Ci sie zmarszki porobia
nawzajem[/code]

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 mar 2005, 19:55

Wow .. wrogiem :D::D ty jeszcze nie wiesz kto to jest wrog ,ale co bede mowil .... lepiej skonczmy ten konflikt dla dobra rozmowy :D:D::D

Sztama ??

Awatar użytkownika
BuBu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BuBu » 25 mar 2005, 19:57

TAK
ale następnym razem nie zaczynaj bo żle Ci sie to skończy. Tylko niemów że Cię straszę :lol: to tylko dobra rada :P

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 mar 2005, 20:04

BuBu pisze:TAK
ale następnym razem nie zaczynaj bo żle Ci sie to skończy. Tylko niemów że Cię straszę :lol: to tylko dobra rada :P
Jest tylko jeden szkopuł .... Nie boje sie Ciebie .... ale tak tylko .... Ogolnie to teraz sie juz nie klucimy ...

Awatar użytkownika
BuBu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BuBu » 25 mar 2005, 20:10

SPOKO!!! A co do tematu to powiedz sam czy Hajto zasługuje na grę w podstawowym składnie naszej reprezentacji :?:

Bo ja myślę że nie :!:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 mar 2005, 20:14

BuBu pisze:SPOKO!!! A co do tematu to powiedz sam czy Hajto zasługuje na grę w podstawowym składnie naszej reprezentacji :?:

Bo ja myślę że nie :!:
Jak ustabilizuje forme to na pewno, ale obecnie sa lepsi od niego ... :|

Kiedys bym powiedzial ze jeszcze Waldoch, aleteaz ????????

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 25 mar 2005, 20:17

pewniakiem jest Zuraw. na gre w repce nie zasługuje na pewno SMOLAREK :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 25 mar 2005, 20:23

a ja uwazam ze zasluguje wlasnie napeno bardziej onniz kosa co grzeje lawe

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 mar 2005, 20:38

mathiasek12 pisze:a ja uwazam ze zasluguje wlasnie napeno bardziej onniz kosa co grzeje lawe
Kosowskiego ostatnio widzialem w bundeslidze... jest to cień zawodnika, ktory strzelil bramke dal wisly w pamietnym meczu Schalke 1:4 Wisla....

Teraz juz musi grac Smolarek bo chlop sie pokaal łądnie i wogole...choc na poczatku w Borrussi nie bylo tak rozowo .. W pierwszym meczu bramka, ale w nastepnym juz nota 6 czyliponizej krytyki !!!!!!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 mar 2005, 20:42

Mysle ze pewniakami na jutrzejszy mecz beda : Krzynowek , Dudek , Zurawski i Szymkowiak. W reszcie skladu wszystko mozliwe

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 25 mar 2005, 20:42

ja sie do smolarka nigdy nie przekonam, i dalej uwazam ze nie powinien grac w repce. moze w borusii cos pokazuje, ale Bundesliga a nasza repka to zupełnie cos innego

:!:

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 25 mar 2005, 21:18

IMO Krzynowek Zuraw i Franek

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 mar 2005, 21:46

RoRo pisze:
BuBu pisze:tere fere
ty też tere fere
Dajcie sobie na wstrzymanie chłopcy. Odejść od klawiatury, wziąść głęboki oddech iść na spacer czy cuś...
BuBu zastanów się, czy warto odpisywać znowu, bo się poziom niebezpieczno-depresyjnie zniża...

A co do tematu, bo i tak się chciałem wpisać; to uroczyście chciałbym dopisać jeszcze jedną osobę to listy moich pewniaków:
piwus pisze: :arrow: Miruś Szymuś. Któremu klimat, gdzie piłkarzom grożą nożami kibice, najwyraźniej służy. Nie wiem w jaki sposób nabrał tej cudownej motywacji do gry, ale po latach gnuśnienia w Wiśle, właściwie wystarczyło, że pierdnie, a jush go wybierali najlepszym ofensywnym pomocnikiem ligi. Może te noże mają coś do rzeczy :lol:.
Ale to jest kurcze bezczelność, mówiąc, że się dusił w Wiśle. Nie pamiętam ile w Krakowie powieźliśmy kiedyś Trabzon, ale było tego sporo, a poziom się nie wyrównał :roll:. W dodatku Szymuś woli walkę o mistrza tureckiego, niż zdobywanie Ligi Mistrzów z nami. Co kto lubi :evil:.
Jeszcze jestem ciekaw jakie znaczenie w tej sprawie miały pieniądze i Werner Liczka, ale to jush to teorii spisku się nadaje.
W każdym razie Szymkowiak to przyszły (ale to niedaleka przyszłość, o czym się przekonacie jutro) pewniak w kadrze.
Wystarczyło mu tylko poprzeczkę obniżyć, dać więcej kasiorki i jush gra jak z nut. Inna sprawa, że liga turczynów jest silniejsza. Ale to jush nie wina Wisły...
Aż się boję jak będzie grał Żuraw za pół roku :roll:... Drugi Ruud van Nistelrooy, co ja mówię Adriano :roll:... albo Niedzielan :lol:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 mar 2005, 22:44

Po pierwsze jeszcze raz zobacze zakropkowane przekleństwa to nie będę pobłażliwy
Po drugie kłótnie załatwia się na GG lub privach
Po trzecie Bubu przestań pisać językiem ircowym (mash)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”