Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 maja 2019, 15:54
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 maja 2019, 16:48
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2019, 16:49
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 maja 2019, 16:50
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 maja 2019, 17:24
ja kiedyś w pracy jak jeden gość (emerytowany górnik, z 40 pare lat na oko) zapytał mnie czy mam dla niego emeryturę powiedziałem, że tak, miałem ale, że nie było go w domu to wypłaciłem jego matce (siwa baba z wąsem, jakieś 80 lat na oko). Chwila ciszy i typ mówi: ”jakiej matce? To moja żona!piotrcies pisze: ↑24 maja 2019, 16:48Taką gafę dziś w robocie zaliczyłem. Przychodzi gostek, żeby zapytać o nową baterię do telefonu, to mówię, że może nowy telefon weźmie, bo wspomniał, że ma abonament. Daje mi dowód, ja go nie odnajduję, wyszło, że pewnie umowa na żonę.
To mówię, żeby przyszedł z żoną, to sprawdzimy, on na to, że to może być trudne. Ja, że no warto raz się pofatygować, bo na pewno coś nowego wymyślimy, na co gość znów, że to nie będzie proste, ja mu przerwałem, że jakby się jednak na zakupy wybierała, to niech podejdą. Gość do mnie: "nie dał mi pan dokończyć zdania. To może być trudne, bo ciężko będzie żonę przyprowadzić z cmentarza"... Szczerze - zgłupiałem i nie wiedziałem, co odpowiedzieć.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 maja 2019, 17:27
Też grubo. Myślę, że podobny poziom wpadki.Delpiero14 pisze: ↑24 maja 2019, 17:24Nie wiem jak się czułeś po swojej dzisiejszej gafie ale zgaduje, że podobnie do mnie tego feralnego dnia.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 maja 2019, 18:04
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 maja 2019, 18:12
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 maja 2019, 18:19
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 24 maja 2019, 18:47
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2019, 18:50
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 24 maja 2019, 19:06
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2019, 19:11
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 24 maja 2019, 19:39
Bebej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 maja 2019, 19:51
Ja tak kiedyś pomyliłem dziewczyną od ziomka z mieszkania. Laska na pierwszy rzut oka wydała mi się 40-stką, więc wydedukowałem że to jego mama albo ciocia i kłaniając się nisko rzuciłem "Dzień dobry". Okazało się że to była jego dziewczyna, 23 lata, które tak źle wyglądała bo akurat leczyła depresję i ponoć tym tekstem jeszcze ostro dorzuciłem jej do piecaDelpiero14 pisze: ↑24 maja 2019, 17:24ja kiedyś w pracy jak jeden gość (emerytowany górnik, z 40 pare lat na oko) zapytał mnie czy mam dla niego emeryturę powiedziałem, że tak, miałem ale, że nie było go w domu to wypłaciłem jego matce (siwa baba z wąsem, jakieś 80 lat na oko). Chwila ciszy i typ mówi: ”jakiej matce? To moja żona!
Nie wiem jak się czułeś po swojej dzisiejszej gafie ale zgaduje, że podobnie do mnie tego feralnego dnia.
Kiedyś w call center ustawiałem się z typem dość długo na iPoda dla córki, pewnego dnia gość przestał odbierać, aż w końcu odebrał mówiąc strasznie grobowym głosem że córka miała parę dni temu wypadek i teraz leży śpiączce, a ja na to nie zastanawiając się długo "No to idealnie się składa! Obudzi się a tu na stoliku iPod!"piotrcies pisze: ↑24 maja 2019, 16:48Taką gafę dziś w robocie zaliczyłem. Przychodzi gostek, żeby zapytać o nową baterię do telefonu, to mówię, że może nowy telefon weźmie, bo wspomniał, że ma abonament. Daje mi dowód, ja go nie odnajduję, wyszło, że pewnie umowa na żonę.
To mówię, żeby przyszedł z żoną, to sprawdzimy, on na to, że to może być trudne. Ja, że no warto raz się pofatygować, bo na pewno coś nowego wymyślimy, na co gość znów, że to nie będzie proste, ja mu przerwałem, że jakby się jednak na zakupy wybierała, to niech podejdą. Gość do mnie: "nie dał mi pan dokończyć zdania. To może być trudne, bo ciężko będzie żonę przyprowadzić z cmentarza"... Szczerze - zgłupiałem i nie wiedziałem, co odpowiedzieć.
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio