Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 sty 2013, 13:12
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 sty 2013, 13:18
Ale co tu komentować? Conte jest w Juve, a Ferguson w United. Koniec tematu.wloski pisze:Jest plotka, że Conte miałby zastąpić Fergusona, niestety, ale raczej to niemożliwe. Chociaż ciekawi mnie wasza opinia.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 sty 2013, 13:40
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 sty 2013, 13:46
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 11 sty 2013, 13:46
Na ten moment najbardziej prawdopodobnymi kandydatami na stanowisko są: Guardiola, Mourinho, Moyes bądź Solskjaer, ale nie wiadomo kiedy też Ferguson będzie chciał odejść, do tego czasu kandydatur może 500. Ale wątpię, że przy obecnym projekcie Juventus Conte byłby w ogóle zainteresowany posadą w United.wloski pisze:No, ale szukają następcy bo Fergie długo jeszcze nie pociągnie bliżej końca kariery niż dalej. No, ale oknie ma, co narazie o tym myśleć heh.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 sty 2013, 13:52
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 sty 2013, 14:03
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 sty 2013, 17:12
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 14 sty 2013, 19:22
muszeq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 sty 2013, 19:30
Patrząc z innej perspektywy może też chodzić o QPRmuszeq pisze:Z kolei na The Sun można przeczytać, że Zaha... strzelił sobie samobója, bo napisał na Twitterze: “Looks like i’m on my way to the top of the premier league”.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 sty 2013, 19:50
skąd ten wniosek? z tego co czytałem to zaha jest zadeklarowanym fanem arsenaluDziś Sky Sports poinformowało, że powalczymy o niego z Arsenalem, ale to raczej my jesteśmy faworytami do jego pozyskania
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 sty 2013, 19:53
Stąd ten wniosek:rekinho pisze:skąd ten wniosek? z tego co czytałem to zaha jest zadeklarowanym fanem arsenaluDziś Sky Sports poinformowało, że powalczymy o niego z Arsenalem, ale to raczej my jesteśmy faworytami do jego pozyskania
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sty 2013, 19:53
Co ty taki agresywny ... już jazdy po weszło ci nie wystarczają ?Arwin pisze:Myśl trochę.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 14 sty 2013, 20:13
Dziś Sky Sports poinformowało, że powalczymy o niego z Arsenalem, ale to raczej my jesteśmy faworytami do jego pozyskania.rekinho pisze:skąd ten wniosek? z tego co czytałem to zaha jest zadeklarowanym fanem arsenaluDziś Sky Sports poinformowało, że powalczymy o niego z Arsenalem, ale to raczej my jesteśmy faworytami do jego pozyskania
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 14 sty 2013, 21:15
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio