Doliczając do tego 510 PLN za Orlando wychodzi razem nieco ponad 4000 PLN w ten weekend. Udane zakończenie sezonu bo dalej już chyba nie będzie czego grać poza nielicznymi wyjątkami.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 maja 2009, 20:51

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 31 maja 2009, 21:02
Angelo18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 31 maja 2009, 21:21
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 31 maja 2009, 21:31
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 maja 2009, 21:36
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 maja 2009, 21:38
wykrakałem, musisz się podzielićfieldy wcześniej pisze:wygrał kilka tysięcy
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 31 maja 2009, 21:41
bellus pisze:Jak to jest z urzędem skarbowym? Przy takich kwotach urzędnicy nie upominają się o swoje?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 31 maja 2009, 21:43
gratki dla Dana za zdobycie mistrzostwa z tak nędznym klubem, kiedyś sam wspominał, że najgorszy zawodnik Wisły byłby liderem Unirei, a teraz proszę mistrzostwo ligi rumuńskiejAker pisze: Typ na dzisiaj:
Będzie ciężko, by wszedł ale już od paru kolejek gram na gości i dzięki nim ogrywam buków, znowu muszę im zaufać
o kogo chodzi?
Poli Timisoara - Unirea 2 (2,75)
Drużyna Dana Petrescu to obecnie lider rumuńskiej pierwszej ligi, jeśli uda im się wygrać to praktycznie przesądzą o tym, że zdobędą mistrzostwo w tym roku. Mecz bardzo ciężko, żeby nie powiedzieć najtrudniejszy w całym sezonie, drużyna Timisoara zajmuje 3 miejsce, mimo, że na wyjazdach nie gra rewelacyjnie to u siebie jest piekielnie mocna, ostatnia passa 7 zwycięstw pod rząd u siebie mówi sama za siebie. Znowu podopieczni Dana Petrescu będą musieli się wznieść na wyżyny umiejętności by odnieść zwycięstwo, będzie ciężko, ale wydaje mi się, że ci piłkarze, odpowiednio zmotywowani przez doskonałego trenera jakim jest Dan, są w stanie pokonać Timisoare, która w zasadzie już o nic nie walczy, bo grę w lidze europejskiej ma zapewnioną także nie powinno im robić wielkiej różnicy czy będą trzeci czy piąci na koniec sezonu, a Unirea dzisiaj nie odpuści. X2 to pewniak wg mnie na niedzielę, ale ja stawiam czyste 2. W zasadzie od tego meczu zależy kto będzie miał mistrza.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 maja 2009, 21:43
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 maja 2009, 22:40
A ja się cieszę że nie poszedłem bo Mentor jest na plusie a ja nic nie straciłem czyli obaj jesteśmy zadowoleniRealFan pisze:jak patrze na takie wygrane to az zaluje, ze ostatnio jakos nie mialem motywacji do wybierania typow i tego, by pojsc do buka

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2009, 13:04
fieldy pisze:Kuznetsova S. - Radwanska A. 3 sety 2,50
Williams S. - Wozniak A. 1 1,20
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcbmqc » 01 cze 2009, 21:47
fcbmqc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 01 cze 2009, 23:05
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcbmqc » 02 cze 2009, 6:52
fcbmqc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 cze 2009, 10:36
Mam narazie na Chorwacje , USA , Szwecje, Anglie , Argentyne , Porugalie. Warto na to postawić??Vianuch pisze:Ktoś mi powie co warto grać na weekend
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio