Wasze prywatne typy - Strona 837

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 cze 2009, 9:28

Awatar użytkownika
Angelo18
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 07 cze 2009, 9:50

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 cze 2009, 10:37

KajoFC pisze:Nie wierz w cuda... a co miał innego powiedzieć kibicom, że nic pewnie z tego nie wyjdzie ale jada dalej. Bardziej to powinno być Czy Robert Kubia zajmię miejsce od 13- do końca. kurs 1.15
On ma warunki by dzisiaj być w czołowej ósemce, musi jedynie powalczyć z Rosbergiem ewentualnie liczyć na to, że ktoś przed nim się coś odwali. Ma podwójny dyfuzor, więcej paliwa od kierowców jadących przed nim, nowy pakiet aerodynamiczny, no i wciąż zero punktów w klasyfikacji kierowców co wg mnie dzisiaj się zmieni. Robertowi ten tor pasuje (jak sie nie myle rok temu byl 4) na treningach pokazywał, że jest mocny (3 i 5 miejsce w treningach).
Robert ma talent i wierzę, że dzisiaj bolid pozwoli mu powalczyć o punktowane miejsce. Kurs jest tak wysoki, ponieważ Robert jest bez punktów co jest dla wielu mylące bo o klasie zawodnika niezupełnie świadczy jego ilość punktów, w przypadku Roberta tak jest bo on po prostu w tym sezonie ma po prostu pecha. Dzisiaj widze go w top 8.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2009, 12:50

Ja się zastanawiam nad Norwegią. Grają na wyjeździe z Holandią i nie są faworytem :P choć Holendrzy już awansowali i w takich sytuacjach od razu przypomina mi się mecz Polaków z Białorusią, po ograniu Norwegii 3:0 i awansie na MŚ. Holendrzy już zadanie wykonali, więc mogą odpuścić, oczywiście nie jest powiedziane że odpuszczą, ale ... sezon się kończy, myslami już będą na wakacjach, pewnie poimprezują trochę, w końcu jako pierwsi awansowali w Europie (vide Polacy przed laty :]) Norwegia, choć jest na końcu w tabeli, to ma tylko 4 mecze dopiero rozegrane i szanse na baraż ciągle są.
Holandia - Norwegia X2 ponad 3,00 płacą, więc można spróbować.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 cze 2009, 12:57

a ja odpuszcze ten mecz mimo, ze tez myslalem grac x albo x2. Holendrzy mają masę młodych świetnych zawodnikow, zapewne zagrają własnie rezerwami więc młodzi będą chcieli się pokazać, zwłaszcza, że Norwegowie nie są silnym zespołem. Holendrzy od lat grają stabilny, porządny futbol... Żeby na ich miejscu była np. Portugalia albo inny nierówny zespól to faktycznie X2 można by było grać :lol:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 07 cze 2009, 14:11

Button wygra GP Turcji live kurs 1,3
na expekcie za stówkę :lol:

EDIT.

no i ładnie na 5 singielków 4 weszły :) dzisiaj już zostały mi tylko kupony z Federerem, Barceloną i Egiptem X2

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 08 cze 2009, 21:56

gra ktoś po za mną jutro na Polskę? :D

Awatar użytkownika
Angelo18
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 09 cze 2009, 8:26

Ogólnie to bida z meczami, myślałem nad Rosją ale patrze dziś że Finlandia nawet dobrze gra u siebie, remis 3-3 z Niemcami to już coś. Na Argentyne duży kurs, ale grają ostatnio bardzo marnie, więc też raczej odpada. Holandia pewna awansu i ciekawe jak potraktują spotkanie z Norwegią. Reszta spotkań to raczej same pewniaki po bardzo niskich kursach.

edit

wie ktoś może jakim składem zagrają dziś Holendrzy?

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 11 cze 2009, 8:58

Aker pisze:#3
MŚ Kwalifikacje 2010 - Europa
Finlandia - Rosja 2 (1,75 * 2 = 3,5) pewniak

Nie uznałeś mi fieldy typu na Federera, że wygra Rolanda Garrosa po kursie 1,7 - nieregulaminowy typ? ok. rozumiem, nie mam pretensji, więc na środę proponuję pewniaka na Rosję po niezłym kursie, osobiście myślałem, że dadzą max 1,5. Mam nadzieje, że się zwróci za Federera :)

Reprezentacja Rosji gra solidny futbol, obecnie zajmują w tabeli drugie miejsce z dorobkiem 12 punktów, mają przewagę dwóch punktów nad reprezentacją Finlandii i stratę 4 punktów do reprezentacji Niemiec, lecz warto zauważyć, że mają rozegrany jeden mecz mniej niż reprezentacja Niemiec. Jeśli Rosja wygra w środę, zbliży się na 1 pkt do reprezentacji Niemiec. W Niemczech Rosja poległa 2-1, więc u siebie na pewno będą chcieli się zrewanżować i wygrać, a jeśli wygrają to wyprzedzą o 2 punkty reprezentację Niemiec i wyjdą na prowadzenie w grupie 4 premiujące bezpośrednim awansem do MŚ w RPA 2010, więc jest o co grać. Aby zając pierwsze miejsce muszą 1) wygrać z Finami 2) pokonać Niemców u siebie. Pierwszy krok mogą zrobić już w środę i jestem pewny, że podopiecznym geniusza Guusa Hiddinka się to uda.
Rozpatrując mecze Finów u siebie ostatnio reprezentacja Finlandii wygrała 2-1 ze słabiutkim Liechtensteinem, wcześniej wygrali 1-0 z Azerbejdżanem i zremisowali 3-3 z Niemcami. Rosja ma o wiele mocniejszą defensywę od Niemców (w ostatnich 3 meczach Rosjanie nie stracili gola), więc o stracie 3 goli nie ma mowy. Po za tym ostatnie 3 mecze pomiędzy Finlandią, a Rosją to za każdym razem przekonujące zwycięstwa Rosjan (3-0,3-1,6-0) także jak widać Finowie od dawna mieli problem ze strzelaniem goli reprezentacji Rosji, w środę będzie nie inaczej.
Ogólnie polecam również granie handi na Rosję, myślę, że powinno wejść ;)
siadlo pieknie :D nawet handi wszedl po kursie 3,8 :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 cze 2009, 10:47

lipa jest ale grac trzeba.... nawet takie padliny.. :|
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tik ... 223aba985a

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2009, 17:57

Afryka Południowa - Irak (Kto strzeli następną bramkę?) X 8,50

:]

postawione w zakładach live, przed rozpoczęciem meczu

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 14 cze 2009, 23:20

czeher pisze:lipa jest ale grac trzeba.... nawet takie padliny.. :|
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tik ... 223aba985a
No nawet trzeba padake grać żeby wygrać :P
Obrazek

Dzisiaj pierwszy raz w życiu słyszałem nazwy tych drużyn jest to mieszanka islandzko-norwesko-szwedzko-duńsko-urugwajska. I odziwo weszło szkoda było mi stracić 10 na ten mix ale ma się szczęście w swoje urodziny :chill:

Aker wielkie dzięki za Sarpsborg podwoił mi stawkę :beer: :ok:

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 15 cze 2009, 0:14

żaden problem, żeby jeszcze tak fieldy zaliczył mi oba typy to by było super, bo strona stsów nadal nie odpala :? ponawiam prośbę o zmianę buka na fortunę, bo ręce opadają na te stsy jak nie uboga oferta to teraz strona już wcale nie odpala :]

na dzisiaj zagralem sobie na hiszpanów wydaje mi się, że pokonają niemców (kurs 2,3), to bedzie pierwszy krok, bo ostatni to będzie zdobycie mistrzostwa :D Mając w składzie takich pilkarzy jak np. Bojan to może nie być trudne. Jedyneczka też poszła na brazylijczyków z egiptem (1,3) - taki duet na kuponie :)

drugi kupon na dzisiaj:
turniej ATP - SINGEL: S-Hertogenbosch (Holandia)
Gicquel M. (Fra) vs. Darcis S. (Bel) 2 (1,8)

Awatar użytkownika
delpi123
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: delpi123 » 15 cze 2009, 22:45

Co myślicie o Szwedach U-21 na jutro ? kurs przyzwoity w granicach 1,70 :D Są gospodarzami wiec powinni pokazac sie lepiej niz swoi starsi koledzy z reprezentacji :P

Zastanawiam sie też nad Turcją z Białorusią under 124,5 -- 1,85 :D

Turcja - Białoruś under 124,5
Szwecja 1

ako: 3,24 calkiem niezle :)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 15 cze 2009, 22:57

delpi123 pisze:Co myślicie o Szwedach U-21 na jutro ? kurs przyzwoity w granicach 1,70 :D Są gospodarzami wiec powinni pokazac sie lepiej niz swoi starsi koledzy z reprezentacji
też nad nimi myślałem jak spojrzałem na ofertę na jutro. Jest czas do 18:15 więc na spokojnie jutro zabiorę się do analizy tego spotkania :think:

Ogólnie to jak dla mnie ostatnie dni pechowe po za typami z pewniaka dnia.
Skandal:

Obrazek

-> http://sport.wp.pl/kat,65242,title,Fakt ... omosc.html

:?

EDIT. Ja daruje sobie Szwedów dzisiaj, spójrz na staty Białorusinów, słabych Polaków Szwedzi ostatnio pokonali aby 2-1, więc Białoruś jak najbardziej stać na remis.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”