Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 20 lip 2022, 23:55
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 lip 2022, 23:59
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 21 lip 2022, 0:04
ja się zakochałem w FM2007
ostatni „zielony” bo 2008 już miał niebieskie tło BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lip 2022, 0:04
Ja też gram w 2D, zupełnie nie potrafię się przestawić na to drewniane 3D. Kulki to kulki, klasyka.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 21 lip 2022, 0:12
Hersk
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 lip 2022, 0:23
Zainstaluj na dysku przenośnym lub pendrive i odpal z nośnika albo przekopiuj zainstalowane pliki gry na laptopa
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lip 2022, 0:30
piotrcies

Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 lip 2022, 0:45
Ja właśnie najwięcej na 2008
Może muszę spróbować, bo jedyny po 2008 gdzie rozegrałem ponad sezon to 2013 i mi nie podpasował. Próbowałem jeszcze 2018 i 2019, ale z każdym numerem gorzej.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 21 lip 2022, 0:50
Ja kasety jeszcze ogarniam i jak się wgrywają to wychodzę z pokoju
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 lip 2022, 6:12
Jak chcesz żeby było realnie i trudno to transfery i kontrakty dajesz dyrektorowi sportowemu. Żaden menadżer realnie się tym nie zajmuje. Zależnie od klubu jego opinia jest w większym lub mniejszym stopniu brana pod uwagę, ale negocjacje nie są jego rolą. Wtedy dyrektor sportowy jest ważny i potrzebny. Podobnie można na przykład nie kupować zawodników, o których nie ma się pełnej wiedzy od scoutów i nie korzystać z wyszukiwarki. Piłkarze, o których w ogóle nie dostaniesz raportu od scoutów przeszukujących dany region "nie istnieją" w kwestii możliwości ich zakontraktowania. Do sztabu można brać tylko tych pracowników, którzy się zgłoszą przez biuro pracy i znają język. Suwaczka z placami i budżetem transferowym nie ruszamy. Chcemy więcej, prosimy zarząd. Odmówi, to trzeba sobie radzić z tym co jest. Przed pierwszym sezonem gry wyłączamy opcję dokonywania transferów i wszystkie kluby grają tymi zawodnikami, których mają w rzeczywistości. Wtedy to jest zupełnie inna gra i trochę trudniej wygrać Ligę Mistrzów jakimś Deportivo jak ktoś tam pisał.piotrcies pisze: ↑21 lip 2022, 0:30Tak samo jak z dupy role w zespole. Jakiś dyrektor techniczny, który ściąga trenerów, którzy - z doświadczenia wiem - są zwykle z dupy, to lepiej samemu to zrobić lub zostawić trenerów, których się ma. Dyrektor sportowy jest najbardziej bezużyteczną funkcją, jak ktoś lubi robić transfery, a to jest krem de la krem tej gry, więc jego rola ogranicza się do tego, że po prostu jest. Bo jak nie daje mu się ściągać graczy czy negocjować transferów (a nie dałbym tego nikomu, bo gram zwykle biedniejszymi ekipami i wolę wyżyłować ofertę do granic możliwości niż dać komuś, żeby przepłacił), to po prostu bierze kasę i nic nie robi.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 lip 2022, 10:56
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 21 lip 2022, 11:12
losiu03
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 21 lip 2022, 11:14
Kesz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio