Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 86

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 sie 2005, 13:22

fanfci18 pisze:W zasadzie nie ma znaczenia czy jest dużo argentyńczyków czy innych wazne aby dobrze grali na boisku(chyba nie beda miec kłopotów z porozumiewaniem sie na boisku)
Wiesz, chodzilo mi o to zeby z Interem sie nie stalo to samo co z Barcelona, gdy gralo tam paru Holendrow. Samo posiadanie po paru zawodnikow takiej samej narodowosci nie jest zle, wystarczy spojrzec na Juventus w ktorym gra 5 zabo jadow i jeszcze 6 moze dojsc (Pires).

Co do Figo to jestem pewien ze bedzie dobrze gral w Interze, ale waszej druzynie czegos brakuje aby zdobyc Scudetto..

Jakby nie patrzec macie 4 bylych zawodnikow Realu w pierwszym skladzie :roll:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 sie 2005, 14:19

Ciekawy jestem kiedy będzie prezentacja Figo
Bo wkońcu niewiem czy podpisał z INTEREM czy nie

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 sie 2005, 16:09

Figo oficjalnie w Interze.Dostał 7.Ciekawe gdzie odejdzie Andy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 16:18

No to Inter chyba już zakoniczył Mercato kipili kogo chcieli i teraz tzreba odpowiednio poustawiać drużyne. Figo pogra sezon labo dwa i wróci do Sportingu aby zakoniczyć kariere jak to kiedyś zapowidał.

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 05 sie 2005, 16:58

Jeszcze tylko jeden napastnik (pewnie Miccoli) i sprzedaż VDM i sezon się rozpoczyna...ja się ciesze że Karagounisa nie sprzedali, mamy 2 równorzędne jedenastki więc powinniśmy walczyć na trzech frontach :P

FORZA INTER
FORZA FIGO

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 sie 2005, 17:51

Kujon pisze:Jeszcze tylko jeden napastnik (pewnie Miccoli) i sprzedaż VDM i sezon się rozpoczyna...ja się ciesze że Karagounisa nie sprzedali, mamy 2 równorzędne jedenastki więc powinniśmy walczyć na trzech frontach :P

FORZA INTER
FORZA FIGO
Nie wiem czy warto by bylo kupowac nowego napastnika. Na rezerwie z powdzeniem moze grac Julio Cruz a sa jeszcze Momente i Eliakwu, ktorzy maja talent na miare Oby Martinsa. Trzeba im tez dac szanse.

Fajnie ze mamy Figo bo to dobry gracz. MAM NADZIEJE ZE BEDZIE COS GRAL !!!

POZDRO

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 sie 2005, 17:57

RoRo pisze:Nie wiem czy warto by bylo kupowac nowego napastnika. Na rezerwie z powdzeniem moze grac Julio Cruz a sa jeszcze Momente i Eliakwu, ktorzy maja talent na miare Oby Martinsa. Trzeba im tez dac szanse.
Gdybym byl fanem Interu to bym mial takie samo zdanie jak Ty, a ze kocham Juventus, jestem za tym zeby Miccoli przeszedl do was :wink:

Eliakwu byl dobry w CeMie :hardkor:

Recoba tez moze grac w ataku, nie :>

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 sie 2005, 18:09

Lakier pisze:
RoRo pisze:Nie wiem czy warto by bylo kupowac nowego napastnika. Na rezerwie z powdzeniem moze grac Julio Cruz a sa jeszcze Momente i Eliakwu, ktorzy maja talent na miare Oby Martinsa. Trzeba im tez dac szanse.
Gdybym byl fanem Interu to bym mial takie samo zdanie jak Ty, a ze kocham Juventus, jestem za tym zeby Miccoli przeszedl do was :wink:

Eliakwu byl dobry w CeMie :hardkor:

Recoba tez moze grac w ataku, nie :>
Miccoli to swietny pilkarz i na pewno sprawdzilby sie w Interze. Jak juz mialby grac to nei w srodku ataku tylko raczej takigo skrzydlowego nie ?? a my mamy przeciez juz Figo wiec nam sie Miccoli nie przyda. Mogl zostac w Violi i by wszyscy byli zadowoleni :]

A co do mlodych napastnikow Interu to jest jeszcze przeciez super utalentowany Meggiorini !!

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 18:20

RoRo pisze:Nie wiem czy warto by bylo kupowac nowego napastnika. Na rezerwie z powdzeniem moze grac Julio Cruz a sa jeszcze Momente i Eliakwu, ktorzy maja talent na miare Oby Martinsa. Trzeba im tez dac szanse
Eliakwu wkońcu wrócił z Ascoli czy nie bo kiedyś się o to pytałęm i nikt mi nie odpowiedział . Miałem kiedyś z nim filmik jak pakował bramki w Primavera i chłopak naprawde jest świetny jak klon Martinsa :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 sie 2005, 18:27

Rossi pisze:
RoRo pisze:Nie wiem czy warto by bylo kupowac nowego napastnika. Na rezerwie z powdzeniem moze grac Julio Cruz a sa jeszcze Momente i Eliakwu, ktorzy maja talent na miare Oby Martinsa. Trzeba im tez dac szanse
Eliakwu wkońcu wrócił z Ascoli czy nie bo kiedyś się o to pytałęm i nikt mi nie odpowiedział . Miałem kiedyś z nim filmik jak pakował bramki w Primavera i chłopak naprawde jest świetny jak klon Martinsa :D
Jezeli nie zostal wypozyczony na dwa sezony to juz chyba jest w Interze. Sezon w Ascoli mial nieudany bo tylko jedna bramka chyba, ale to mlody zawodnik i jeszcze bedziemy z niego miec pozytek. On jest z Martinsem jak bracia :]

POZDRO

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 05 sie 2005, 19:02

No czyli ten sezon nalezy do INTERU
NARESZCIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 sie 2005, 19:46

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to będzie przełomowy sezon dla Interu. Mam nadzieję, że tak się stanie. Mancini ma wszystkich, których chciał i teraz to wnim nadzieja, że zdoła to wszystko poukładac.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 20:02

Zico_FCI pisze:Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to będzie przełomowy sezon dla Interu. Mam nadzieję, że tak się stanie. Mancini ma wszystkich, których chciał i teraz to wnim nadzieja, że zdoła to wszystko poukładac.
Wiele osób czuje że Inter w tym sezonie może zdobyć mistrzostwo. Pewnie zaraz wejdzie jakiś kibic Juve czy Milanu i powie że już od paru lat Inter ma zdobyć mistrza i jakoś się im nie udaje ale ja sądze że w tym roku musi coś wkońcu zaskoczyć. Transfery na 5+ i to te w obie strony chociaż mi osobisicie troche szkoda Emre :( . Wiec ten sezon może być bardzo ciekawy

ps Cieakwe jak u bukmacherów są oceniane szanse na mistrzostwo :D może bym zastawaił chałupe :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 sie 2005, 20:08

Fotki z prezentacji Figosa:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 sie 2005, 20:09

JaJebieee pisze: (...)Figo(...)Bo wkońcu niewiem czy podpisał z INTEREM czy nie
Luis Figo podpisał dwuletni kontrakt. Wg wloskiej prasy ma zarobić 6,9 mln euro, ale nie jest to pewne dlatego ze nie podano szczegolow.

No to Inter nabywa pilkarzy Realu. Wczesniej byli Solari i Samuel, a teraz Figo. Mysle ze to sa dobre transfery i Inter wygra lige w przyszlym sezonie, nie tylko dzieki ex madrydczykom, ale wogole ma silny slkad na przyszly sezon. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”