musi być, w końcu leczyła się u znanego hiszpańskiego doktora.cloner pisze:Sara jest dużo mocniejsza fizycznie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2013, 16:12
musi być, w końcu leczyła się u znanego hiszpańskiego doktora.cloner pisze:Sara jest dużo mocniejsza fizycznie.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 04 cze 2013, 16:15
Miałem na myśli sukces w Miami ,bo to turniej z serii Mandatory czyli tych najbardziej prestiżowych po szlemach. Za finał Wimbledonu też propsy, choć tam dostała się w bardzo szczęśliwych okolicznościach. Ma czas babina, choć tak jak cloner pisałeś wielokrotnie, również uważam, że troszkę z nią szał zbyt duży.cloner pisze:Chyba raczej nie. Co prawda teraz wzięła się do roboty, więc jeszcze nie odpadła.
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 04 cze 2013, 16:19
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 cze 2013, 16:20
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 cze 2013, 16:23
W zeszłym roku Errani zapewniła, że więcej do niego nie zajrzy. A były to tylko konsultacje.fieldy pisze:musi być, w końcu leczyła się u znanego hiszpańskiego doktora.cloner pisze:Sara jest dużo mocniejsza fizycznie.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 04 cze 2013, 16:41
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 04 cze 2013, 17:07
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 04 cze 2013, 17:31
Ryzyka podejmuje tyle co zawsze.Morrow pisze:mało ryzyka podejmuje
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 04 cze 2013, 18:38
krzysiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 04 cze 2013, 22:40
Ciekawi mnie, czy w realnym życiu, tak samo głosisz te same słowa, które przeczytałeś. Słowo w słowo.czarny_samael pisze:Właśnie przeczytałem o Fibaku... Jak wczoraj były jakieś pogłoski w TV o tym, że Fibak "coś zrobił", to myślałem, że kogoś oszukał na grubą kasę, pobił żonę, czy że był TW za duże pieniądze, nie wiem... A tu? Ot aferkę sobie znaleźli. Jeszcze żeby jakoś się udzielał w kwestiach polityki/religii/filozofii. A tu były sportowiec, który po prostu ma ciekawe życie do samego końca i jeszcze kolegom pomaga
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 05 cze 2013, 0:15
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 05 cze 2013, 22:15
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 cze 2013, 14:03
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 cze 2013, 18:24
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 06 cze 2013, 18:56
Ich pojedynek jeśli chodzi o decybele jest porównywalny ze startem odrzutowca, choć wiem co masz na myśli cloner, wiemcloner pisze:No i te jęki
szefu91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio