Everton (zbiorczy) - Strona 10

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 23 kwie 2005, 20:53

Wiem ze jeszcze nic nie przesądzone ale...
No widze że sie nie czepiasz... :lol: ok ja tez sie nie czepia :wink:
Odpowiedziałem tak bo mnie sprowokował :twisted:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 kwie 2005, 20:56

Liverpool pisze:Gratuluje awansu do Ligi Mistrzów :? :? :?
Chociaż i tak nie wyjdziecie z grupy :twisted: :twisted: :twisted:
albo przegracie w eliminacjach :twisted: :twisted: :twisted:
Bym cos, napisał o tej "wspaniałej" druzynie jaka jest Liverpool, ale sie powstrzymam, bo bedzie gadka ze jestem zawistny (wiadomo kto wygral z Juve).

A co do Evertonu, cieszłbym sie bardzo gdyby zakupili od Juve pewnego Geniusza piłki nożnej która ma na imię Stephan :lol: , prosze wezcie go :D. Zycze powodzenia w eliminacjach do LM 8)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 kwie 2005, 21:03

metol pisze:Odpowiedziałem tak bo mnie sprowokował :twisted:
Okej, okej 8) :wink: Wypowiedź Liverpoola też zbyt inteligentna nie była, ale cóż...
I nie chcę wyjść na anty-fankę Evertonu, bo ja lubię wszystkie drużyny w Premiership. Jedną jednak uwielbiam - Liverpool i jedną kocham - ManUnited [ale już gdzieś o tym wspominałam ;)].

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 23 kwie 2005, 21:49

futbolowa pisze:Jedną jednak uwielbiam - Liverpool i jedną kocham - ManUnited [ale już gdzieś o tym wspominałam ;)].
Dobrze, ze zyjemy w Polsce, bo w Anglii prawdopodobnie byc juz nie zyla za taka wypowiedź :lol:
Ciekawa jestm jak daleko zajdzie Everton w przyszlorocznej LM, bo co do tego, ze sie tam znajdzie jestem przekonana w 100%.

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 23 kwie 2005, 22:13

Popieram Mona , tylko Liverpool będzie szukał szans w lidze mistrzów i mam obawy czy przypadkiem nie znajdą sie w finale i nie wygrają .
Oby nie !!!

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 kwie 2005, 12:01

LM jest nasza :!: Teraz trzeba tylko sprowadzić jakichś wartościowych piłkarzy.
Co do Emre byłby dobrym zakupem, bo potrzebny jest dla EFC jakiś dobry rozgrywajacy.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 kwie 2005, 12:33

To jeszcze nic pewnego, że do Ligi Mistrzów dojdzie... Ale już raczej powinienen :wink: Bardzo ciekawe jakby sobie poradził w LM. Napewno musi zrobić jakieś transfery bo po odejściu Shreka zrobiła się dość wyraźna dziura... Myślę że Emre to byłby dobry transfer, ale też obrone powinni wzmocnić, bo nie wiadomo czy Naysmith i Stubbs nie odejdzie, bo kontraktów nie mają i Leeds się nimi interesuje... A poza tym Alan Stubbs już nie jest młody i trzeba kogoś na jego miejsce w najbliżej przyszłości sprowadzić. Przydałby się też jakiś nawet dobry napastnik, bo Everton strasznie mało goli strzela... :lol:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 kwie 2005, 13:13

Moim zdaniem przydałby sie jakiś środkowy i lewy obrońca, pomocnik (Emre?) oraz napastnik.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 24 kwie 2005, 13:18

t_JB pisze:Moim zdaniem przydałby sie jakiś środkowy i lewy obrońca, pomocnik (Emre?) oraz napastnik.
Agent Turka Emre juz rozmawia z klubeem Everton o pensji dla swojego podopieznego. Jest juz pewne ze Emre zagra niedlugo w trykocie The Toffies ...

Emre to wielki talent, ale w Interze sie marnuje wiec jako ze go bardzo lube i szanuje to popiram decyzje o odejsciu z klubu ...

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 24 kwie 2005, 13:27

RoRo pisze:Agent Turka Emre juz rozmawia z klubeem Everton o pensji dla swojego podopieznego. Jest juz pewne ze Emre zagra niedlugo w trykocie The Toffies ...
No mysle że bardzo dobra wiadomość, oby tylko sie dogadali w sprawie pensji.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 24 kwie 2005, 13:57

Emre to swietny zawdonik, jak Everton go sciagnie to w przyszlym sezonie moze byc jeszcze groźniejszy :roll: . Na pensje kasa sie powina znaleźć, agent Emre przeciez juz powiedzial, ze Everton zlozyl najlepsza oferte.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 kwie 2005, 15:08

t_JB pisze:Moim zdaniem przydałby sie jakiś środkowy i lewy obrońca, pomocnik (Emre?) oraz napastnik.
metol pisze: Napewno musi zrobić jakieś transfery bo po odejściu Shreka zrobiła się dość wyraźna dziura... Myślę że Emre to byłby dobry transfer, ale też obrone powinni wzmocnić, bo nie wiadomo czy Naysmith i Stubbs nie odejdzie, bo kontraktów nie mają i Leeds się nimi interesuje... A poza tym Alan Stubbs już nie jest młody i trzeba kogoś na jego miejsce w najbliżej przyszłości sprowadzić. Przydałby się też jakiś nawet dobry napastnik, bo Everton strasznie mało goli strzela...
Widać, że się w tej kwestii zgadzamy...

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 24 kwie 2005, 15:25

Ja mam wogóle inną wizję drużyny na przyszły sezon .
Jeśli Everton zagra w LM , napewno będzie słabszy w lidze angielskiej i trudno będzie powtórzyć wyczyn z tego sezonu .
Everton nie potrafi zagrać na tym samym poziomie dwóch sezonów , co pokazują ostatnie lata .
Liczę na 4 nowych graczy , napewno potrzebna będzie zmiana bramkarza , co do Emre jakoś nie jestem przekonany do tego transferu .

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 kwie 2005, 15:49

Emre to dobry zawodnik choć mam pewne wątpliwości co do tego, czy będzie potrafił dopasować się do stylu gry Evertonu. Cóż, czas pokaże. ;) Co do kwestii nowgo bramkarza - boca, kogo zatem proponujesz? 8)

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 25 kwie 2005, 17:31

Lakier pisze: cieszłbym sie bardzo gdyby zakupili od Juve pewnego Geniusza piłki nożnej która ma na imię Stephan :lol:
Rozumiem, że chodzi tu o niejakiego Staephana Appiah 8) No gościu rozchwytywany na Wyspach i w Serie A :) Portsmouth,Everton,Birmingham,Fiorentina, ciekawe co wybierze :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”